Cautare

261 de rezultate pentru "noutati" (3.14 secunde)
Pentru a tine pasul cu ultimele noutati in domeniu, un aspect important in pregatirea angajatilor este perfectionarea. Angajatorii sunt din ce in ce mai interesati de studiile de completare si de specializare urmate de angajati.
Astazi va avea loc, la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" ultima sedinta a Consiliului Local Mangalia.
Noul an va aduce noutati si in ceea ce priveste relatia financiara dintre autoritatile publice si intreprinderile publice. In acest sens a si fost tiparit un ghid de transparenta financiara, intitulat "Oglinda banului public".
Anul aderarii vine cu mai multe noutati in cazul programului Renta Viagera Agricola. Una dintre ele se refera la proprietatile comune, in cazul carora renta viagera agricola se va stabili in baza unei declaratii a coproprietarilor privind suprafata detinuta de fiecare.
Pentru bunurile livrate in baza unui contract de consignatie, se considera, potrivit Instructiunilor din 28 decembrie 2006 ale MFP, ca livrarea bunurilor de la consignant la consignatar are loc la data la care bunurile sunt livrate de consignatar clientilor sai.
Potrivit liderului de sindicat de la Apaterm, majorarea salariilor a reprezentat principalul subiect al negocierilor, reprezentantii sindicatelor si ai conducerii societatii aducind modificari ale prevederilor contractului colectiv de munca in concordanta cu noile noutati legislative din domeniu.
La sala de conferinte a Hotelului Bavaria Blu din statiunea Mamaia a avut loc, vineri, un seminar dedicat informarii reprezentantilor firmelor participante la cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, care se desfasoara in perioada 21-25 februarie a.c., in mai multe locatii din Mamaia, asupra modificarilor legislative, modalitatilor de accesare a fondurilor si a altor noutati ce-i vizeaza pe agentii economici din industria usoara din Romania.
441/2006) aduce noutati in ceea ce priveste functionarea SIF-urilor. In special, este vorba despre posibilitatea actionarilor minoritari de a convoca AGA si de a lua hotarari.
In cadrul unei conferinte de presa desfasurate in cursul zilei de ieri organizatorii au anuntat ca a VI-a editie aduce noutati atat vizitatorilor, cat si expozantilor.
Noutati vin de la compania Ranbaxy, care s-a plasat pe pozitia sapte, dupa ce anul trecut a cumparat producatorul roman.
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar.
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar.
La nivelul fiecarei regiuni de dezvoltare va exista un Comitet Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC), prin filtrul caruia vor trece toate proiectele ce vor solicita finantare din programul operational regional.Întâlnirea de miercuri a membrilor Consiliului pentru dezvoltare regionala S-V OItenia a adus noutati în ceea ce priveste ierarhia puterii în cadul regiunii Oltenia.
Mazda este prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cu doua premiere mondiale: noua generatie Mazda 6 si motorizarea diesel pentru noua Mazda 2.
"Oficialul Rolls Royce a prezentat ultimele noutati in domeniul naval, respectiv navele comerciale multifunctionale, si a transmis intentia companiei pe care o reprezinta de a fabrica componente in tara noastra", se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului.
"Au fost aduse imbunatatiri vechii legi, iar pe langa acestea s-au adaugat si o serie de alte noutati, cum ar fi repartizarea cheltuielilor in cazul unor pierderi in sistemul de apa curenta, dar si reglementarea activitatii angajatilor asociatiilor", ne-a declarat Ion Sapartoc.
un microportal personalizat pe propria afacere, vânzari on line de produse si servicii prin intermediul magazinelor virtuale, instrument de masurare si evaluare a performantelor (benchmarking), acces la lista firmelor românesti înregistrate în portal, noutati, newsletter si chiar forum.
Oamenii de afaceri din judetul Bihor au fost invitati, ieri, de reprezentantii Consiliului National al IMM, la Hotelul Continental din Oradea, la un seminar, unde au putut afla noutati privind fondurile europene si modul de accesare a acestora, dar si despre solutii de finantare si de comunicatii dedicate.
Informatii suplimentare privind dispozitiile ordinului mai sus mentionat se pot obtine prin accesarea Portalului ANAF, http://anaf.mfinante.ro, sectiunea "Legislatie - Noutati legislative", prin intermediul serviciilor/birourilor/compartimentelor de asistenta a contribuabililor din cadrul unitatilor fiscale din raza teritoriala de activitate, sau apeland la tel.
google-analytics.com