Cautare

261 de rezultate pentru "noutati" (4.03 secunde)
Pana in martie nu apar noutati care sa influenteze starea de sanatate, dar aceasta s-ar putea deteriora din cauza suprasolicitarilor din alte domenii.
"Avem noutati editoriale pe care le promovam la targurile de carte, de evenimente si de cadouri, precum: Mormantul cald - marturii despre Parintele Arsenie Boca - Ed.
Ca noutati, Andrei Burtea a adus sculpturi in lemn precum: caluti, o vioara, stelute, braduti, un avion si clopotei. Cele mai frumoase obiecte sculptate in lemn de Andrei mi s-au parut calutii in lemn si un avion superb!
"Ca noutati, am adus la acest targ sculpturi in lemn, iepurasi pictati, din lemn, care merg pe panta - la 30 RON, mobilier de jucarie, tot din lemn si excavatoare din lemn.
Vizionarea tuturor proiectiilor intrate in competitie este libera, dand astfel posibilitatea tuturor iubitorilor de film sa se conecteze la ultimele noutati in domeniu, in fiecare seara de 14, 15 si 16 august, incepand cu ora 21:00.
Treptat, planul editorial s-a diversificat, printre noutati numarandu-se bestselleruri de top apartinand unor autori precum James Clavell, Dean Koontz, Robert Ludlum, James Patterson, Michael Connely, Nora Roberts, Amanda Quick.
- Beauty & Style, noutati din industria frumusetii si sfaturi utile de la specialisti renumiti si vedete indragite; - Afaceri de succes, o rubrica despre business-uri de succes, interviuri cu persoanele din spatele brandurilor de succes din Romania si din afara;
sa va pretuiti frumusetea, asa cum meritati, sa aflati noutati din domeniu si sa va bucurati de reduceri. Andreea Marin recomanda Top Beauty Trade Show 2016.
- locuri de parcare GRATUITE in curtea Palatului Parlamentului - acces gratuit la GARDEROBA si personal desemnat non-stop la dispozitia voastra - prezentari in premiera ale colectiilor 2017 ROCHII DE MIREASA pe scena Mariage Fest Dragi viitoare cupluri, se anunta o editie cu numarul 22 plina de suprize si noutati, asa ca nu o puteti rata!
Ca noutati, gasiti in acest week-end la standul Rochii Versatile rochite de vara - la 100 RON (din lycra si tul), dar si rochii lungi din lycra si tul - la 130 RON.
Ediția desfasurata la Qreator anul acesta - Endless Brancusi, aduce noutati in zona de video-mapping si un performance de dans inspirate din viața marelui artist, intr-un eveniment unic.
Am vandut obiecte doar online, prin oameni care ma stiau. Am adus ca noutati tricouri din bumbac cu gluga (pentru barbati) - la 150 RON.
Ca noutati, Emil Petrescu a adus suporturi din piele pentru sticle, de pus la bicicleta, suporturi din piele pentru pieptan - 30 RON si agende din piele - la 70 RON.
Geologul Andrei Costin Victor si sotia lui, Marilena Carmen, sunt prezenti in acest week-end la Targul de Rusalii organizat in curtea MTR.
Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz. Il gasiti la targurile mestesugarilor organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Ca noutati, acesta a adus suporturi din piele pentru sticle, de pus la bicicleta, dar si modele noi de genti.
Traditional Robox participa pentru a doua oara la targul traditional organizat in curtea MTR. Acesta este Targul Mosilor de Toamna organizat de Fundatia Kogaion. Am venit cu noutati:
Anca si Constantin Costache participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR cu un stand cu bijuterii cu pietre semipretioase si cu accesorii handmade.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end. La standul ei, care este unul deosebit de mare, gasiti si figurine superbe de pietre - la 10 Ron, bratari si pandantive, coliere de ametist.
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie si a adus multe noutati.
google-analytics.com