Cautare

261 de rezultate pentru "noutati" (8.37 secunde)
Magazin : Noutati privind incidentul Roswell (Autor : DAN D.
How to Web about", a reunit ziaristi din presa medicala dispusi sa invete noutati despre bolile articulare. Cu acest prilej, s-a dat si startul concursului adresat jurnalistilor, care are ca premiu o tableta Samsung.
Care sunt planurile de business pentru viitor?Stefan:Nu va spun tot, dar venim cu o multime de noutati pe piata in viitorul apropiat.
Kotanyi, furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, ofera iubitorilor mirodeniilor de calitate combinații speciale de condimente premium. Pentru a intampina sezonul gratarelor, Kotanyi propune trei mixuri de condimente special selectate si combinate:
Tiberius Amplef, reprezentant al firmei Blend-A-Med Oral-B, ne-a spus la Congresul International UNAS, editia a XIX-a, ce are loc zilele acestea la Crystal Palace Ballrooms cu ce noutati au venit:
El isi doreste o viata sexuala activa si plina de noutati, dar nu asa cum ar dori Sagetatorul, de exemplu.
Unii, mai putin prudenti, sau mai avizi de a difuza stiri senzationale, au acceptat voios astfel de noutati.
MAGAZIN: Noutati privind presupusa autopsie a unui extraterestru (Autor: DAN D.
Noutati privind proiectul OZN al Pentagonului (Autor: DAN D. FARCAS) In decembrie 2017, presa a dezvaluit - iar Pentagonul a recunoscut - ca in perioada 2008-2012, a derulat programul AATIP (Advanced Aerospace Threat Identification Program), de fapt un proiect secret, destinat studiului fenomenului OZN.
La tine apar noutati in plan sentimental, si o sa te convingi, odata in plus, ca nu poti trai singura, sau fara cineva anume.
Odata, se intelege, cu iruptia unei adevarate noutati: aparitia oarecum sfruntata si inexplicabila a noilor bogatasi, intr o economie decimata, instabila, care ani de zile, apoi, nu mai avea sa si gaseasca ritmul, optiunile sau baza umana, financiara, in interior, lipsiti de asistenta statului;
Noutati privind o faimoasa intalnire OZN (Autor: Dan D. Farcas) - Obiecte neidentificate, de origine si intentie necunoscute, zboara nepedepsite in spatiul nostru aerian.
"Ar trebui sa puna si în Craiovita Noua un mash cu zece milioane de euro pentru ca am transformat centralele termice de acolo în puncte termice, ar trebui sa puna unul cu 40 de milioane de euro în Brestei si Catargiu, pentru ca atât costa canalizarea pe care am adus-o acolo", a spus ieri Solomon.  Caricaturi cu Berceanu Campania electorala pentru alegerile locale din acest an aduce si o gramada de noutati.
Luna mai nu aduce - cu exceptia Elenei Basescu - noutati notabile in Top 10. Pe locul 2 - Emil Boc iar pe locul 3 - Mircea Geoana, in urcare fata de luna trecuta.
Totodata premierul Emil Boc a prezentat, astazi, la asumarea raspunderii Guvernului pe Codurile Penal si Civil, si principalele noutati din cele doua proiecte, mentionand introducerea unor noi infractiuni, reglementarea dreptului la viata, sanatate si demnitate si garantii suplimentare pentru clientii bancilor.Primul ministru a declarat ca proiectul Codului Civil reglementeaza pentru prima data drepturi precum cel la viata, la sanatate, la integritate, la viata privata si la demnitatea persoanei, dar si respectul memoriei persoanei decedate.Proiectul de Cod Civil legifereaza institutia logodnei, astfel ca sotii vor putea opta pentru regimul comunitatii legale sau pentru separatia bunurilor, iar in ceea ce priveste divortul, Codul introduce doua noi proceduri de divort:
Intrebat daca se asteapta la schimbari esentiale in modul de guvernare Cabinetului Boc, Stelian Tanase a replicat ca "nu vor fi noutati, lucru care ii e pe placul lui Traian Basescu".
De la PNL nu sunt de asteptat noutati majore. E de vazut doar daca presa va fi lasata in sala si cand Crin Antonescu ii va da eventuale replici lui Traian Basescu (care nu castiga alegerile daca nu se aduceau voturi din strainatate), si nu doar la monologul acestuia.
Control la adeverinte Proiectul de ordin al Ministerului Transporturilor vine cu noutati si in ceea ce priveste activitatea instructorilor auto independenti.
Marile dezvaluri precum ca Elena Udrea este cocheta sau presedintele Traian Basescu ar fi un mare consumator de whisky nu sunt noutati.
Totusi, atribuțiile unei persoane care se ocupa cu gospodarirea unor imobile nu se reduc doar la administrare, aceasta trebuie sa cunoasca ultimele noutati legislative de contabilitate, legislatia muncii, fiscalitate si legislatie locativa.
google-analytics.com