Cautare

261 de rezultate pentru "noutati" (4.23 secunde)
De la Samsung Knox, care poate separa complet viata profesionala de cea personala pe telefon, pana la Sound & Shot, optiune care permite trimiterea de poze cu scurte clipuri audio, Galaxy S4 include numeroase noutati impresionante si o baterie care rezista mai mult.
Site-ul difuzeaza in fiecare saptamana un sumar al principalelor noutati din IT din toata lumea. 3) Utilitare web - SigFig.com Site-ul SigFig se poate conecta la conturile personale de investitii de unde aduna date si creaza rapoarte simple si facile:
Parea o veste prea mareata pentru a fi anuntata la bodega, dar asa era viata universitara la Cambridge in anii ‘50, iar cei aflati de fata erau cu totii oameni de stiinta care intelegeau importanta unei asemenea noutati.
"Va garantez ca un tratament zilnic de cinci minute cu iLike IT va va aduce suficiente subiecte de discutie cu prietenii si nu veti mai fi luati pe nepregatite cand ii auziti vorbind despre ultimele noutati", promite George Buhnici.
Printre noutati putem aminti proiectoarele pentru salile foarte mari, de peste 500 de locuri, care pot sluji atat mediul de business, cat si cel academic, monitorul CAD/CAM, care poate face atat segmentului de proiectare industriala, dar si celui de productie, de animatie etc.
Aceste sesiuni sunt propuse de organizatori pentru a raspunde intrebarilor legate de ultimele noutati din online si social media, pentru a aduce in prim-plan tendintele actuale si modul in care va evolua comunicarea in mediul virtual.
Este un eveniment dedicat celor care doresc sa afle ultimele noutati din mediul digital: succesul in social media, oportunitatile actuale din industrie, despre noile tehnologii si modul in care ne influenteaza in viata de zi cu zi.
Daca pana acum albumele Mirabelei Dauer scrise muzica si text de Raoul (Rares Borlea) contineau pe fiecare in parte cate 2-3 duete, cel de fata aduna cele mai frumoase melodii interpretate de cei doi si cateva noutati care asigura publicul iubitor al genului si al celor doi ca vor avea parte de multa energie pozitiva, sound actual si extreme sentimentale abordate cu profunzime muzical, astfel incat sa incadram albumul "ITI MULTUMESC", in categoria produselor muzicale autohtone, de calitate.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus multe noutati in materie de pietre:
"Am adus noutati, precum: bratari din turmalina fatetata - la 60 RON, angelit fatetat - la 35 RON, onix, peridot, coral, crisocola, carneol, fluorita, cercei din coral rosu, cercei din angelit, cercei din ametist, onix - la 20 RON", ne-a spus Carmen Bere.
Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Dragan, Mircea Horvath si Vladi Sateanu au pregatit un setlist diversificat, incluzand cele mai iubite melodii Sarmalele Reci din toate timpurile, dar si cateva noutati, in stilul caracteristic.
Din lucrarilor Simpozionului desprindem cateva noutati. Mai intai, descoperirea arheologica de la Turnu Severin (lucrarile sunt in derulare) - un amfiteatru roman aproape de piciorul podului de peste Dunare:
In cele 40 de pagini, contine noutati, o trecere in revista a principalelelor momente din istoria trupei, interviuri cu membrii LaLa Band, fotografii si detalii din viata personala si de scena a celebrilor tineri care au revolutionat si improspatat felul in care este perceputa in Romania viata de adolescent.
Noutati despre evenimentele organizate de Lala Band in magazin, precum si regulamentul functionarii Fan Clubului vor fi afisate pe site-urile oficiale si in magazinul Cocor.
Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro. Pentru noutati, vizitati www.ProjectEvents.ro, www.facebook.com/ sau ProjectEvents.ro www.Cocker.com.
Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro. Pentru noutati, vizitati www.ProjectEvents.ro, www.facebook.com/ProjectEvents.ro sau www.Cocker.com.
Oscar Edelstein participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu diverse noutati:
Aceasta va participa in luna octombrie a acestui an la un seminar de coafura, la Londra, de unde va veni cu noutati in materie de hair-styling.
La Oradea vom aduce in exclusivitate ultimele noutati in materie de bijuteri." Francisc Covaci -Organizator Mineral Expo Sibiu. Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos:
Am adus ca noutati: boluri de aragonit, de calcar fosil, perle de cultura, cuarturi solare, animale din malachit - intre 40 - 60 RON, broscute-pandante - la 10 RON, bijuterii din argint si pietre din Munchen", ne-a spus Angela Marincea.
google-analytics.com