Cautare

261 de rezultate pentru "noutati" (2.94 secunde)
Un exemplu este calea ferata Bucuresti - Constanta, in care s-a investit aproape 1 miliard de euro si care ar urma sa fie gata in iulie, conform declaratiilor Ancai Boagiu. Cu ultimele noutati, este probabil sa nu fie gata nici calea ferata. Dar chiar si daca va fi:
Bateriile vor progresa si vor fi noutati care vor face ca autonomia sa fie mai mare, dar exista si posibilitatea sa punem baterii mai mici dar sa pastram autonomia, lucru care va face sa avem mai mult loc in masina", mai spune Remise.
Modificarile Codului Fiscal care vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2012 prevad majorarea accizelor la motorina, dar si facilitati pentru mediul de afaceri si masuri pentru combaterea evaziunii fiscale Guvernul a aprobat marti o ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal.
Legiuitorul a introdus printre noutati si notiunea de "comunicare publica", adica "orice comunicare a unei opere, direct sau prin orice mijloace tehnice, facuta intr-un loc deschis publicului sau in orice loc in care se aduna un numar de persoane care depaseste cercul normal al membrilor unei familii si al cunostintelor acesteia, (...) precum si prezentarea intr-un loc public, prin intermediul oricaror mijloace, a unei opere radiodifuzate".
Casa veche la schimb cu una noua O noutate absoluta este reprezentata si de schimbul apartament vechi - casa pe pamant, facilitate exclusiva oferita cumparatorilor de case in ansamblul Green City.Tot la capitolul noutati si beneficii oferite vizitatorilor tIMOn sunt apartamentele care pot fi achizitionate cu un avans de doar 1000 de euro, diferenta recurenta avansului de 20% urmand a fi oferita prin finantare proprie de catre dezvoltator.
tIMOn ofera cumparatorilor de locuinte promotii, noutati si exclusivitati la fiecare editie! Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori.
Iata ce noutati au pregatit marcile auto pentru Salonul Auto Geneva 2015. Acest dosar va fi actualizat pentru a cuprinde toate lansarile importante.
In plus, prin abonarea la newsletter, afli primul ultimele noutati si ai acces la colectiile in editie limitata. Magazinul deschis in Bucuresti Mall este al 39-lea magazin al brandului Amazing Jewelry.
Capacitatea acestei sali este de aproximativ de 100 de persoane - cu alte cuvinte, ideala pentru evenimente business sau sociale, precum evenimente de networking, unde profesionistii dintr-un domeniu anume se pot intalni pentru a face schimb de impresii si pentru a-si impartasi ultimele noutati din industrie in timp ce savureaza un cocktail delicios.
Noutati nu avem deocamdata, negociem cu mai multi fotbalisti, iar la timpul potrivit o sa-i anuntam. Este adevarat ca suntem interesati de Paul Irimescu, Cosmin Crusoveanu si Alin Vigariu, toti de la Gaz Metan Severin.
In privinta lotului, nu avem noutati si nici nu cred ca va mai veni cineva. In nici un caz nu o sa mai vina cineva in probe, pentru ca nu mai avem timp de asa ceva.
Sub comanda antrenorului Dan Oprescu, fratele unuia dintre finantatori, Marius Oprescu, s-au aflat 25 jucatori (11 de la FC Olt, 12 de la defuncta ALRO si doua noutati):
Divizionara C FC Caracal s-a reunit ieri-dimineata la baza sportiva de la Deveselu, antrenorul Iordan Eftimie avand la dispozitie un lot de 21 de jucatori, dintre care sase sunt cooptati in aceasta vara.
Luati de la chioscuri ziarul cu articole exclusive, intrati pe gsp.ro pentru noutati si daruiti-va bucuria olimpica! Noi continuam sa scriem istoria si povestilor Jocurilor.
- stiri interne si internationale cu influenta asupra pietei de publicitate online - studii de caz - campanii de publicitate online - site-ul saptamanii - noutati de la ARBOmedia online - oferte speciale ARBOmedia online Speram ca aceste informatii sa iti fie de un real ajutor si te asiguram ca vom fi intotdeauna deschisi la sugestiile tale pentru o imbunatatire continua a sa.
In perioada 9-13 mai a.c., la Romexpo se va desfasura cea de-a XVI-a editie a Expozitiei si Conferintei Internationale de Tehnologia Informatiei si Comunicatii CERF 2007.
Avem parte si de cateva noutati: Vista SP2 stie sa inregistreze discuri Blu-Ray. Sectorul de conectivitate a fost, de asemenea, revizuit.
Astfel, daca inainte veneau cu noutati la circa sase luni, acum perioada s-a injumatatit, potrivit lui Patrascu. "Focusul producatorilor se indreapta tot mai mult spre tehnologia LED.
Principalele noutati pe care le aduce sunt: • Redefinirea paginii principale; • Redefinirea tab-urilor in stil Chrome / Opera (plus suport "Tab on demand");
google-analytics.com