Cautare

129 de rezultate pentru "nagy emeric" (7.73 secunde)
Sursa citata arata ca procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a sesizat presedintele Romaniei pentru exercitarea dreptului de a cere urmarirea penala fata de Nastase Adrian, fost prim ministru al Romaniei (la 11 septembrie 2007), Mitrea Miron Tudor, fost ministru al lucrarilor publice, transporturilor si locuintei (la 13 septembrie 2007), Chiuariu Tudor Alexandru, fost ministru al Justitiei si Nagy Zsolt, fost ministru al comunicatiilor si tehnologiei informatiei (la 18 septembrie 2007), Babiuc Victor, fost ministru al apararii nationale (la 19 septembrie 2007), Pacuraru Nicolae Paul Anton, ministrul muncii, familiei si egalitatii de sanse (la 24 septembrie 2007) si Remes Decebal Traian, (8 octombrie 2007) fost ministru al agriculturii si dezvoltarii rurale.
El a amintit de "hartuiala" la care au fost supusi si alti fosti ministri, Teodor Atanasiu si Nagy Zsolt, si a aratat ca simpatizeaza cu Seres, dar acesta trebuie sa aiba curajul sa se prezinte la Parchet, cu recomandarea ca dosarul sa se finalizeze intr-un termen rezonabil.
Silviu Cerna, Maria Ene, Agnes Nagy, Napoleon Pop si Virgiliu Stoenescu. Noua conducere a BNR va fi stabilita de Parlament pe baza propunerilor inaintate de partide.
Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale ar putea fi preluat de Zsolt Nagy (UDMR). In noul cabinet, grupul independentilor ar putea primi Ministerul Apararii Nationale.
PSD a primit 3 locuri, partidul alegandu-i pe Anne Juganaru, Cristian Nitulescu si Claudiu Brinzan, PNL tot 3 locuri, si anume Claudiu Saftoiu, Irina Radu si Lucia Hossu Longin, UNPR, UDMR si grupul minoritatilor primind cate un loc in CA, fiind alesi Nicoleta Nicolicea, Nagy Zoltan Levente si Raico Cornea.
Astfel, din Comitetul de Reglementare al ANRE fac parte Nicolae Havrilet (presedinte, cu mandat de cinci ani), Emil Calota (vicepresedinte, mandat de cinci ani), Claudiu Dumbraveanu (vicepresedinte, mandat de doi ani si jumatate), Teodor Bobis (membru, mandat de doi ani si jumatate), Gheorghe Barbu (membru, mandat de cinci ani), Carmen Filipescu (membru, mandat de doi ani si jumatate), Zoltan Nagy-Bege (membru, mandat de cinci ani).
"Sint convins ca vor fi operatori interesati de cele doua licente pe care le vom scoate la licitatie, mai ales ca vom promova actiune ", afirma Nagy Zsolt, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.
O parte a actiunilor RomTelecom aflate in proprietatea statului vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti sau pe pietele straine, cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, potrivit ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
„Astfel se creeaza premisele dezvoltarii serviciului universal de tip acces la punct fix, avand in vedere ca majoritatea locuintelor sunt conectate la reteaua de electricitate“, a declarat ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy.
Avem toate motivele sa credem ca procesul de restructurare va creste valoarea companiei si va maximiza profitul obtinut de statul roman in cadrul viitoarei tranzactii", a declarat Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) intentioneaza sa notifice toate primariile din mediul rural si mic urban, adica orase sub 30.000 de locuitori, pentru a participa la selectia nationala a proiectului Economia bazata pe cunoastere, a declarat ieri Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor, citat de Mediafax.
La randul sau, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy, a apreciat ca exporturile companiilor romanesti in domeniul IT s-au ridicat in 2006 la aproximativ 450 de milioane de euro si a estimat ca ponderea sectorului in structura PIB a atins 4,19% in 2006, comparativ cu 3,9% cu un an in urma.
Romania nu va putea exporta carne si produse de carne de porc mai devreme de anul 2008, a declarat vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Laszlo Nagy Csutak.
Ministrul Telecomunicatiilor, Zsolt Nagy, a respins initial proiectul, insa a declarat ca o comisie formata din experti ai Institului Politehnic, ai Ministerului Educatiei si ai Ministerului Telecomunicatiilor si Tehnologiei Informatiei evalueaza acest nou instrument educational si posibilitatea ca acesta sa fie achizitionat pentru copiii nevoiasi din Romania.
Cristian Zarescu, Mirela Voicu, Valentina Pufulescu, Marilena Nedelcu, Catalina Porumbel, Simona Gheorghe, Eugen Chelemen (cel cu care am ramas si acum 6 ani, la Adevarul), Roxana Lupuianu, Marius Nitu, Lili Ruse (prietena mea), Anca Vladica, Iulia Nagy, Malina Popa (cel mai bun editor din Romania), Ioan Korpos.
Din partea Institutului Cultural Roman vor participa Mihaly Zoltán Nagy, vicepresedintele ICR, Cristina Liberis, secretar general adjunct al ICR, Bogdan Popescu, directorul Centrului National al Cartii (CENNAC), Silvia Samihaian, expert in cadrul CENNAC Targul International de Carte de la Beijing a avut loc pentru prima data in 1986 si a devenit unul dintre primele patru targuri internationale de carte din lume.
Dumbada a fost compusa de Roland Kiss, Vizi Imre, Lucian Nagy, Alexandru Stancu (JUNO), iar versurile sunt scrise de Alexandru Stancu (JUNO) si Gabriel Istrate (SHIFT).
Compusa si produsa de catre What's UP impreuna cu Lucian Nagy si Florin Boka, single-ul Roboti este un statement muzical in care reciprocitatatea si iubirea sunt subiectul principal pentru ca in aceasta perioada legaturile dintre oameni sunt cele mai importante.
Nagy Reka - persoana de contact pe Romania (Bemer Group), Janos Beck - Director Executiv la Bemer Group si Dr.
Sectia de arta cuprinde colectii de pictura, grafica si sculptura, ale unor artisti ca Aurel Ciupe, Romulus Ladea, Petre Abrudan, Nagy Imre s.a.
google-analytics.com