Cautare

129 de rezultate pentru "nagy emeric" (3.00 secunde)
Noi avem in jur de 300 de enoriasi, care in prezent merg la slujba in spatiile romano-catolice", a declarat protopopul Bisericii Greco-Catolice, Adrian Nagy.
Locul lui Darius Mesca, secretar de stat pentru elaborarea si aplicarea politicilor energetice de la Ministerul Economiei, va fi ocupat de Kramer Alpar, iar vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare, Constantin Lupescu, a fost inlocuit cu Csutak- Nagy Laszlo.
Bíró Rozália, Csutak István, Fekete Emoke, Hodgyai Géza, Jakab István, Korodi Attila, Nagy Zsolt, Niculescu Toni, Sógor Csaba, Szabó Károly, Winkler Gyula.
"Spre exemplu, premierul Calin Popescu-Tariceanu a aflat din presa ca ar exista inregistrari ale convorbirilor telefonice ale fostului ministru al Economiei si Comertului Codrut ßeres sau ale ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy." - se arata in comunicat.
Cate 2 procente au obtinut ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, si cel al Educatiei, Mihail Hardau, in timp ce ministrul Comunicatiilor, Nagy Zsolt, a obtinut 1%.
UDMR si-a stabilit lista cu candidatii pentru alegerile pentru PE, primele locuri fiind ocupate de ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy, si de ministrul Comertului, Iuliu Winkler.
Adriana Saftoiu a exemplificat aceasta procedura prin deja cunoscutele anchete realizate la adresa fostului ministru al Apararii, Teodor Atanasiu, fostului ministru al Economiei, Codrut Seres, si a ministrului Comunicatiilor Zsolt Nagy.
In favoarea acestei modificari si-au exprimat optiunea, previzibila de altfel, atat parlamentarii Opozitiei si liberalii, dar si udemeristii, suparati pe presedinte pentru problemele penale ale ministrului Nagy.
De partea cealalta, UDMR il va pastra pe Marko Bela in functia de vicepremier, urmand sa primeasca in plus Ministerul Dezvoltarii Regionale pentru Laszlo Borbely, Ministerul Mediului, unde se va instala actualul secretar de stat Atilla Korodi si Ministerul Comunicatiilor, la care va ramane actualul detinator al portofoliului, Zsolt Nagy.
In alta ordine de idei, liderul PIN a anuntat ca daca UDMR nu-l va retrage pana luni din Guvern pe ministrul urmarit penal Zsolt Nagy, partidul sau va picheta sediile formatiunii maghiare.
"Este o atitudine incorecta, desi scopul este nobil - o incercare de a atrage atentia opiniei publice in legatura cu o serie de presupuse abuzuri ale justitiei", a mai afirmat Nicolai in legatura cu discutiile initiate de secretarul de stat ungar Laszlo Szoke cu ambasadorul roman la Budapesta pe tema procedurile penale impotriva ministrului Comuncatiilor, Zsolt Nagy.
Senatorul PRM Gheorghe Funar i-a transmis lui Maior o serie de intrebari, dorind sa stie ce a constatat SRI in legatura cu pregatirile facute de Ungaria, impreuna cu UDMR, pentru pregatirea referendumurilor locale, daca Zsolt Nagy a desfasurat actiuni de spionaj, ce informatii are SRI in legatura cu pregatirea "excursiei" celor trei ziaristi in Irak, ce a facut SRI pentru a preintampina fuga lui Omar Hayssam.
Potrivit platformei pe baza careia Tökés este dispus sa negocieze, conditia se refera la "eliminarea de pe lista a eventualelor candidaturi ale politicienilor UDMR banuiti de coruptie, precum Nagy Zsolt, Verestoy Attila sau altii".
acordul organizatiilor care ma sustin pentru aceasta lista, adica al Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, Consiliului National al Secuilor si Uniunii Civice Maghiare, cat si eliminarea de pe lista a eventualelor candidaturi ale politicienilor UDMR banuiti de coruptie, precum Nagy Zsolt, Verestóy Attila sau...", a declarat episcopul László Tõkés.
UDMR si-a stabilit lista cu candidatii pentru alegerile pentru PE, primele locuri fiind ocupate de ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy si de ministrul Comertului Iuliu Winkler.
Conducerea Ministerului Telecomunicatiilor si Tehnologiei Informatiei este asigurata interimar de catre ministrul Borbely Laszlo, in urma suspendarii lui Nagy Zsolt, care este urmarit penal.
"Este o pacaleala pentru electorat deoarece Marko Bela nu are nici cea mai mica intentie de a merge in Parlamentul European si ar ceda locul, cel mai probabil, lui Nagy Zsolt", a declarat vineri, la Targu Mures, vicepresedintele UCM Andras Tokes.
Oamenii episcopului sustin ca Nagy József Barna, Szabó Attila, Szûcs Orsolya, Kriza Tamás si Ambrus Sándor au fost opriti, la intrarea in orasul Sibiu, de trei masini ale politiei, "le-au fost solicitate actele de identitate si grupul a fost condus fara explicatii la sediul politiei judetene".
Este vorba de "un document secret fabricat in atelierele UDMR" de Porcsalmi Bálint, adjunctul fostului ministru al Comunicatiilor Nagy Zsolt, document a carui autenticitate a fost recunoscuta de Kelemen Hunor, seful de campanie al UDMR.
Sursa citata arata ca procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a sesizat presedintele Romaniei pentru exercitarea dreptului de a cere urmarirea penala fata de Nastase Adrian, fost prim ministru al Romaniei (la 11 septembrie 2007), Mitrea Miron Tudor, fost ministru al lucrarilor publice, transporturilor si locuintei (la 13 septembrie 2007), Chiuariu Tudor Alexandru, fost ministru al Justitiei si Nagy Zsolt, fost ministru al comunicatiilor si tehnologiei informatiei (la 18 septembrie 2007), Babiuc Victor, fost ministru al apararii nationale (la 19 septembrie 2007), Pacuraru Nicolae Paul Anton, ministrul muncii, familiei si egalitatii de sanse (la 24 septembrie 2007) si Remes Decebal Traian, (8 octombrie 2007) fost ministru al agriculturii si dezvoltarii rurale.
google-analytics.com