Cautare

241 de rezultate pentru "morar" (3.76 secunde)
Theo Costache, Michaela Prosan, Daniel Dragan, Elena Voineag, Razvan Raduta, Gabriel Huian, Ionut Deliu, Danni Ionescu, Theodora Popa si Tudor Morar Incurcatura la nivel inalt Sambata, 23 ianuarie, ora 19:00 Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase.
In acest fel au fost numiti in 2005, respectiv 2006, Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi chiar prin decrete semnate de Traian Basescu.
Suspiciunea de favorizare a prezumtivilor infractori din fruntea ANI este intarita de faptul ca procurorul sef de serviciu Mariana Alexandru si procurorul sef sectie Lucian Papici sunt cunoscuti drept oamenii de incredere ai fostului procuror sef al DNA, Daniel Morar, actualmente procuror general interimar al Romaniei, care este acuzat de obedienta totala fata de presedintele Traian Basescu, mai ales in ce priveste fabricarea de dosare politice impotriva adversarilor si criticilor acestuia.
In 2006, Macovei a fost dat afara din DNA (procurorul sef Daniel Morar poate confirma) pentru ineficienta in activitate si absente repetate de la serviciu.
In schimb, cetatenii platesc prejudiciile institutiilor asupra cetatenilor - de exemplu, ilegalitatile guvernului Boc contra unor categorii sociale/profesionale, daunele stabilite de CEDO din pricina unor Morar, Haineala & acei judecatori care au validat incompetenta profesionala a unor asemenea procurori, etc.
Inteleg, il vrea pe Morar. Si pentru asta a legat EXPLICIT MCV de primirea in Schengen, tocmai cand cei din UE, care faceau acelasi lucru, au renuntat la conditionare.
Intamplator, fireste, butoanele serviciilor sunt ultimele pe care mai poate apasa Base (asta daca ignoram simpatiile de care se bucura la Curtea Constitutionala), de cand nu mai are guvernul sau, fosta majoritate parlamentara la dispozitie, Blejnarul sau la ANAF, n-o mai are pe Kovesi la Parchetul General, nu se mai poate bizui, ca pana de curand, pe un Daniel Morar la DNA si nu mai controleaza nici CSM-ul de cand cu voturile impotriva lui Danilet & Ghica.
intalnirile si discutiile profesionale si extraprofesionale pe care le-a avut cu fostul procuror sef al DNA, Daniel Morar, actualmente procuror general interimar al Romaniei, referitor la dosarele instrumentate unor politicieni, ca, de exemplu, ex-premierul Adrian Nastase si fostul senator PSD Catalin Voicu;
Avem de ales intre prelungirea situatiei actuale, timp in care Daniel Morar este la conducerea Parchetului General, sau adoptarea unei solutii de compromis, care va limita influenta lui Traian Basescu in justitie.
DeCeNews : Romania, condamnata de CEDO in dosarul Casuneanu:
Dar Basescu il vroia tot acolo, ca si pe Daniel Morar! Sa i se tot prelungeasca provizoriu mandatul pana "aranjeaza" el un personaj subordonat.
(Continuare) Jurnalul National:
(Continuare) Jurnalul National: REFERENDUMUL, proces politic mamut, cu 7,4 milioane acuzati Procurorul Papici, unealta basista din DNA, a fabricat un dosar dictat de Macovei si Kovesi Ce declara Dragnea?
Babasa de la Cotroceni a intors legea din drum, s-a pus batista pe tambal, Morar e la CCR, Kovesi la DNA, Anastase in Parlament, totul e bine si statul de drept fumeaza cu filtru!
Ioana Bogdan, fost procuror si consilier al lui Daniel Morar la DNA, a facut si ea parte din ambele complete care l-au condamnat pe fostul premier.
Cauza a fost pusa la pastrare dupa ce procurorul sef la DNA de la acea vreme Daniel Morar a invocat faptul ca Traian Basescu are imunitate.
Imunitatea absoluta pentru presedintele Romaniei, castigata prin hotararea ilegala a unui procuror aservit (Daniel Morar), rasplatit cu postul de judecator la Curtea Constitutionala!
mai multe vedete feminine din cadrul trustului unde lucreaza si simpatica blonda, dar si sotiile unor vedete masculine, cum este cazul consoartei lui Mihai Morar, au calcat pragul respectivei clinici, renumita pentru profesionalismul medicilor, scrie WOWbiz.ro.
El a spus ca la DNA poate sa fie Daniel Morar in continuare, insa la Parchetul General doamna Laura Codruta Kovesi nu mai poate fi sustinuta din cauza avizului negativ al CSM, a mai explicat consultantul politic.
Dumnzeu insa, care le stia pe toate, si-a dat seama de viclesug si l-a pedepsit pe morar sa se transforme in urs si sa-i sperie pe cei care-i ies in cale.
google-analytics.com