Cautare

241 de rezultate pentru "morar" (4.51 secunde)
Valceanu - Dobrescu, Matricardi, Yuri, Trif - Alceus, Filip - Lixandru, Deaconu, Chamed - Morar Rezerve: Buzbuchi - Avram, Velisar, Romeo, Junior, Steau, Sarr, Irobiso, Gaspar
Valceanu - Moura, Matricardi, Filip, Dobrescu - Lixandru, Alceus, Deaconu, Trif - Irobiso, Morar Rezerve: Buzbuchi, Romeo, Velisar, Chamed, Horj, Izata, Gaspar, Junior, Steau
Santos - Gradinaru, Lixandru, Trif - Irobiso Rezerve: Buzbuchi, R. Romeo, Horj, Izata Pereira, Gaspar, Steau, Chamed, Vl. Morar, R. Deaconu
Un morar de pe Siret, pentru numai un milion de persoana, s-a oferit sa transporte cu barca oamenii dintr-un sat inundat.
Un morar de pe Siret, pentru numai un milion de persoana, s-a oferit sa transporte cu barca oamenii dintr-un sat inundat.
Dar sa avem rabdare si sa vedem ce va face Morar. El a venit in postul cel mare care sperie toata suflarea cu banet din Romania cu ceva tinichele de coada.
Dar sa avem rabdare si sa vedem ce va face Morar. El a venit in postul cel mare care sperie toata suflarea cu banet din Romania cu ceva tinichele de coada.
Filip - Morar, Irobiso, Gradinaru Rezerve: Valceanu, Kanda, Trif, Ed. Avram, Harfas, Dr. Iancu, P. Costea, Gaspar, Chamed Rapid: H.
Intamplarea face ca taman atunci cand Daniel „Corrado Cattani“ Morar, cel de la care orice om cinstit asteapta sa faca ceea ce trebuia intreprins de multa vreme, intentioneaza scoaterea la iveala a unor cazuri grave de coruptie, sa se porneasca si un puhoi de greve.
Buzbuchi - De Moura, Yuri, Horj, Dobrescu - Lixandru, Francisco - Gradinaru, Morar, Trif - Irobiso. Rezerve: Valcenu, Avram, P.Costea, Gaspar, Harfas, Iancu, Kanda, Matricardi, Steau.
Dupa unii, se mai pregatesc sa viziteze institutia lui Daniel Morar pesedistul Miron Mitrea - ale carui sforarii in interiorul partidului au inceput sa deranjeze anumite interese - si premierul liberal Calin Popescu-Tariceanu, in cazul Rompetrol.
Iar Monica Macovei va insista sa ii ceara lui Adrian Nastase sa lase DNA-ul sa ii scotoceasca vilele in cautarea dovezilor de coruptie, iar Adrian Nastase va repeta, la nesfarsit, ca este victima unui "circ", a unui "carnaval" pus la cale de ministreasa si seful DNA, Daniel Morar.
Radu - Buleica, Pierret, Carp, St. Filip - Vl. Morar, Gradinaru Rezerve: Fara - Tone, Bordusanu, Torje, Giafer, V. Borcea, G. Cretu, A. Bani, Amzar
In stilul caracteristic, domnul Nastase incearca sa fie sugubat si vorbeste despre "nebunia lupului", cu trimitere directa la Traian Basescu, sau despre comisarul "sovietic" Daniel Morar, ca si cum acestia ar purta vina pentru faptele sale.
Adevarata problema este ca ce a iesit pana acum la suprafata - cercetarile - au punctele lor slabe. Pana si seful DNA, Daniel Morar, a lasat de inteles, deunazi, ca intr-un anumit dosar are... aproape probe.
Emisiunea Sport Report, de la Orange Sport, de la finalul partidei castigate de Dinamo pe terenul Chindiei, a adus toate reactiile de la stadion si analiza partidei din studio.
Desi Domnia Sa nu inceteaza nicio clipa sa declare ca este vorba despre un dosar "in regia lui Daniel Morar", care "va ramane in istoria DNA ca o pata de rusine", nu prea mai convinge pe nimeni.
Judecatorul Daniel Morar a cerut ca intreaga discutie sa fie amanata si a ales sa paraseasca sedinta. Acest lucru ar duce la nulitatea deciziei majoritatii, a precizat judecatorul constitutional pentru Digi24.
Auziti, ce tupeu, la procurorul-sef de la DNA, Daniel Morar, sa sustina el ca prin actiunile noastre, prin criticile directe la adresa Ministerului Justitiei, indirect, s-ar simti criticata si aceasta nesuferita de institutie, care a indraznit sa trimita in judecata in 2006 sapte parlamentari, doi secretari de stat si un membru al guvernului.
Buzbuchi - Corinus, Artean, Borza, Grameni, Pitu, Torje, Morar, R. Moldoveanu; Antrenor: Gheorghe Hagi FCSB: Tarnovanu - R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Dulca - Cordea, Oct.
google-analytics.com