InfoBrasov.ro: TERMINATORUL ROMANIEI?

Adevarat, nu e prima oara cand dl. Ponta se trezeste vorbind in fata unui microfon, ca Gheorghe-n targ, cand isi vinde oaia... Genul asta de balacareala nu-i ceva intamplator la liderul pesedist, uimind lipsa lui de maturitate si usurinta cu care "scapa vorbe" I-a zis-o si Iliescu: "E prea tanar, ce sa-i faci". Si n-are minte, ar fi trebuit sa adauge presedintele de onoare al PSD.
Ca s-o dreaga cumva, Ponta "lanseaza", hodoronc-tronc, pentru 2014, indexarea pensiilor cu coeficientul inflatiei, altfel prevazuta de lege. Ca si cand indexarea ar fi vreo scofala proprie si nu o obligatie! Asa si cu controvesatul procuror Papici. Dupa doua mandate de sef sectie ale acestuia, Legea prevede clar sa fie schimbat! Dar Basescu il vroia tot acolo, ca si pe Daniel Morar! Sa i se tot prelungeasca provizoriu mandatul pana "aranjeaza" el un personaj subordonat. Nu credeti? Iata-l pe Basescu in plina criza de sinceritate: Ce declara public, cu gurita lui Traian Basescu: "Alaltaieri, dupa CSAT, am vorbit cu ministrul Justitiei, spunandu-i: "Atentie la nominalizarile pentru DNA, pentru ca pana acum am avut o regula - seful DNA propune numirile". (Este doar o "recomandare‘‘ dle presedinte, prevazuta doar in Regulamentul de ordine interioara. De vreme ce seful DNA este o structura subordonata Ministerului Justitiei, de ce se amesteca abuziv presedintele unde nu-i fierbe oala?)
Ca sa dovedeasca "fraude" la Referendum? Asta-i miza pentru care Basescu da peste cap sistemul judiciar romanesc? Cat si cum o "protejeaza" pe dna Kovesi: "E foarte important ca seful DNA si sefii DIICOT (care nu sunt structuri in subordinea Parchetului General !) sa poata sa-si propuna echipa. Sigur, daca un ministru al Justitiei sau CSM au argumente profesionale ca nu trebuie numit, nu va fi numit. Dar principiul e ca seful DNA (adica d-na Kovesi) sau seful DIICOT sa propuna sefii de sectii. Discutia am avut-o ieri cu Procurorul general inainte de a le trimite (propunerile n.n.). Eu l-am sunat sa-i spun ca nu e bine, domnul procuror ! Se aflase ! (Ce se aflase, d-le presedinte si cum?!!). Am actionat la factorii de decizie sa nu faca un lucru in neregula, eu avand informatii (de unde, domnule presedinte?) ca e mare agitatie pe aceasta tema in interiorul PSD. (Nu e bine domnul presedinte!)
La Washington, pentru "informatii" culese din sediul unui partid, Richard Nixon a fost obligat sa-si dea demisia din functia de presedinte al SUA!
"Ei" au mizat ca vor face schimbarea lui Papici inainte de finalizarea dosarului. Ei nu au stiut la ora cand au luat decizia, ca Dosarul era finalizat si trimis la Kovesi." (care Ei, d-le presedinte?)
Asa este, oameni buni; Ponta se dovedeste deocamdata o deceptie, un om influentabil si manipulat. Dar nenorocirea acestei tari ramane acelasi Traian Basescu, obsedat de dosarele grele care le are in carca si spaima ca va plati pentru aruncarea in haos a 20 de milioane de oameni!
Cu el Romania se dezintegreaza!! (ddr)