Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (3.18 secunde)
Meteorologii au emis luni o informare de ploi, ninsori si lapovita pentru toata tara. Se vor inregistra intre 15 si 40 de litri pe metru patrat.
La capitolul cauze subiective se inscriu si informatiile difuzate de televiziunile comerciale care fie ca aloca spatii foarte mari din cadrul programelor de stiri pentru prezentarea anumitor fenomene meteo mai ciudate (vezi tornada de la Neptun), fie dezvolta periodic subiecte predilecte cum ar fi costul foarte redus si la o calitate net superioara a serviciilor asigurate turistilor comparativ cu statiunile romanesti, ale unor destinatii de vacanta din strainatate.
Ca de exemplu faptul ca nu intotdeauna sunt luate in seama avertizarile meteo. Iar mai-marii tarii se supara si dojenesc.
O dam din extrema in extrema, si nu doar in ceea ce insemna previziune meteo. Reusim chiar sa transformam un gest nobil, ce ar trebui sa izvorasca dintr-un sentiment de solidaritate, intr-un calcul meschin de intr-ajutorare a propriei persoane.
Bietii de ei, venisera la show-ul cu pricina ca sa mai uite de necazul inundatiilor de prin judet, de avertizarile meteo, de oamenii care ii trag de maneca prin sate.
Temperatura in Romania a continuat sa creasca si in 2021 si a avut o medie anuala de 10,9 grade Celsius, mai mult cu 0,69 de grade fata de media perioadei 1981-2020, au stabilit meteorologii care au facut o analiza privind evolutia climatica a anului 2021.
An complicat meteo, dar si politic. O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie.
An complicat meteo, dar si politic. O schimbare a puterii si un PSD care nu se astepta sa piarda si presedintia, si guvernul si sa treaca in opozitie.
Cinic, la urmatoarele inundatii, Basescu, presedintele, a spus ca acest fenomen meteo este o scorneala isterica a presei iar situatia nu e deloc grava.
Dupa disputa din parlament, lumea politica se indreapta spre raportul de tara pina la care mai sint sase saptamini. Va fi ziua adevarului despre Romania, dupa luni de turbulenta meteo si politica.
Dupa disputa din parlament, lumea politica se indreapta spre raportul de tara pina la care mai sint sase saptamini. Va fi ziua adevarului despre Romania, dupa luni de turbulenta meteo si politica.
In unele zone vantul a avut peste 145 km/h, o viteza de uragan, iar meteorologii nu vin cu vesti bune in ceea ce priveste prognoza meteo.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant, burnita si polei, valabile in orele urmatoare in 8 judete.
Astfel, monstri sacri ai industriei petroliere, cum ar fi ExxonMobil, Royal Dutch Shell, BP, Chevron, ConocoPhillips si Marathon Oil, au profitat de conditiile meteo si de cresterea fara precedent a pretului la titei si au castigat, in total, in perioada iulie-septembrie 2005 peste 34 de miliarde de dolari.
Conditiile meteo nefavorabile dar si vizibilitatea redusa sunt doar doua dintre motivele care au dus la accidentul aviatic din judetul Constanta.
Cine sa fie oare vinovat ca autoritatile n-au aplecat urechea la avertizarile meteo? Haideti sa cautam vinovatul - va fi un nou episod din circul amar pe care ni-l ofera mai-marii tarii.
La meteo apar nori de ploaie, trasnete si vant puternic deasupra Dobrogei. In Dobrogea insa, departe de studiourile unde realitatea este dupa cum are interes patronul sa-si atraga clienti la vilele pe care le-a cumparat la munte cu doi lei de la statul roman, e soare.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si vant pentru 10 judete ale tarii. Alina Serban, meteorolog ANM, ne spune care este prognoza meteo de Florii si de Paste.
Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anuntat in direct la Antena 3 cum va fi vremea in perioada urmatoare, inclusiv in data de 1 mai cand romanii se pregatesc din nou de sarbatoare.
Meteorologii vin cu vesti bune pentru luna aceasta. Chiar daca pana pe data de 16 temperaturile vor fi usor mai coborate decat media celor normale pentru aceasta perioada, de la jumatatea lunii vremea devine calda.
google-analytics.com