Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (4.14 secunde)
De asemenea, din cauza acestui fenomen meteo, sunt posibile accentuarea tulburarilor post-traumatice si cresterea numarului persoanelor depresive. Avertismentul este lansat de profesorul Anthony Costello, director al Institutului pentru Sanatatea Mondiala de pe langa Universitatea din Londra (UCL), co-autor al unui raport cu concluzii ingrijoratoare:
Si ca tocmai aceste conditii meteo influenteaza starea psihica si fizica a britanicilor. Din cauza numarului mic de zile din an cu soare stralucitor, multi englezi prezinta un deficit de vitamina D.
Si degeaba ma entuziasmam de prognoza meteo nefavorabila (pentru cei din jurul meu). Asta nu avea decat sa prelungeasca agonia celulitei, a bratelor lipsite de tonus si a aripioarelor.
PROGNOZA METEO pentru joi si vineri Joi, vremea va fi usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada in regiunile sudice si sud-estice, unde cerul va avea innorari si local, indeosebi in a doua parte a zilei si noaptea, va ploua.
Aici nu avem in vedere doar persoanele fara adapost sau pe cei care sunt surprinsi de conditiile meteo extreme, ci si o serie de persoane vulnerabile, pensionari sau copii, care pe fondul deficientelor in mai multe zone din tara constatate la sistemele centralizate de incalzire, pot suferi de frig in propriile locuinte.
Vremea se raceste usor sambata, insa duminica vom avea temperaturi de primavara in aproape toata tara.
Vremea se da si NE DA PESTE CAP:
Prognoza pentru urmatoarele trei zile.
ANM anunta timpul probabil in zilele de 5, 6 si 7 ianuarie 2016 Marti 5 Ianuarie 2016 Minima: -7 grade Celsius Maxima:
AVERTIZARE METEO: Vremea se raceste de astazi in toata tara. De duminica, ninsorile se extind si in sudul tarii / Mediafax Incepand din aceasta dimineata, vremea se inrautateste in Maramures, Transilvania si la munte ninge, iar in Crisana, Banat si Oltenia sunt ploi, lapovita si ninsoare.
Ministrul Afacerilor Interne, Petre Toba, a dispus ca in toate judetele aflate sub avertizare meteo sa fie activate comitetele judetene pentru situatii de urgenta, iar acestea sa aiba in atentie zonele cunoscute ca fiind cu risc de inzapezire, conform analizei de risc efectuate la nivelul ultimilor 5 ani.
Pentru urmatoarele zile, meteorologii anunta in continuare vreme calda pentru data din calendar. Mercurul va urca in termometre pana la valori de +17 grade Celsius.
Ultimele zile ale lunii ianuarie au adus temperaturi de primavara. Vremea continua sa se se incalzeasca accentuat mai ales la deal si la munte, iar apoi si in zonele joase.
Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza pe doua saptamani. Potrivit meteorologilor, in intervalul 8-21 Februarie 2016, vremea va fi, in general, ploioasa, cu temperaturi medii ce vor atinge valori de 13-14 grade la nivelul intregii tari.
PROGNOZA METEO pentru BUCURESTI. Vremea se raceste si devine instabila VREMEA IN BUCURESTI. Temperaturile scad marti fata de ziua precedenta, ajungand pana la maxime de 23 de grade.
In plus, au considerat, probabil, ca, de vreme ce prognozele meteo anuntau vreme buna pe Litoral si in unele zone montane, nu era cazul sa se deranjeze, tocmai de sarbatoarea Rusaliilor, cu chestiuni agasante, precum ploile torentiale, grindina si inundatiile subsecvente, care, nu-i asa, nu aveau decat sa mai astepte!
Vremea in tara Marti Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, devenind local caniculara in zona de campie din Banat, Crisana si Oltenia unde va fi disconfort termic dupa-amiaza.
BUCURESTI JOI. In Bucuresti, pe parcursul zilei, in conditiile cerului variabil, vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, iar disconfortul termic accentuat.
HotNews.ro informeaza: Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent. Agentia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. Sambata IN TARA Vremea se va incalzi, fata de intervalul precedent.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica urmatoarea INFORMARE METEOROLOGICA pentru zilele de 22, 23 si 24 August 2016: Fenomene:
google-analytics.com