Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (3.15 secunde)
Luni, 21 August 2017 Cerul va fi variabil, cu unele innorari in primele ore ale diminetii. In zonele montane si submontane se vor semnala pe arii restranse ploi de scurta durata si descarcari electrice.
Vremea este rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. MARTI - IN TARA:
Organismul are nevoie de oxigen si aer proaspat, chiar si rece, pentru o respiratie mai buna si pentru a se invata si cu conditiile meteo mai putin prielnice.
Avertizare meteo Temporar vantul va avea intensificari cu viteze care la rafala vor atinge 55-60 km/h, iar in timpul ploilor vor fi rafale de peste 65-70 km/h si vijelii.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri prognoza pentru urmatoarele 3 luni de iarna. Va fi o iarna normala, cu temperaturi reci si zapada.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Vremea se va mentine destul de calda pentru aceasta perioada si miercuri, dar de la finalul acestei saptamani putem spune ca vine iarna.
Valorile termice vor continua sa creasca in majoritatea zonelor, totusi dimineata si noaptea vor fi reci, local geroase, anunta meteorologii.
Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru weekendul 10-11 martie 2018. Temperaturile vor ajunge si pana la 18 grade. Valorile termice vor fi mai ridicate decat in intervalul anterior, astfel incat in cea mai mare parte a tarii, vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data.
Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru weekendul 10-11 martie 2018. Temperaturile vor ajunge si pana la 18 grade. Valorile termice vor fi mai ridicate decat in intervalul anterior, astfel incat in cea mai mare parte a tarii, vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data.
AVERTIZARE meteo! Cod galben si portocaliu de ninsori, viscol si ger pana pe 23 martie. Interval de valabilitate: 22 martie, ora 15 â€" 23 martie, ora 20.
Prognoza meteo pentru minivacanța de 1 Mai - vreme frumoasa in toata tara, ploi de vara la munte Vremea va fi deosebit de frumoasa in minivacanta de 1 Mai, iar valorile termice vor ajunge la 29 de grade Celsius.
Administratia Nationala de Meteorologie anunta o vreme relativ calda pentru urmatoarele doua saptamani - 7 - 20 mai 2018. Cu toate aceastea, probabilitatea de aparitie a ploilor de scurta durata ramane ridicata, in special spre finalul acestei saptamani.
Un puternic ciclon se apropie de Romania, anunta cei de la Estimari si Prognoze Meteo Personale. Intr-o postare pe Facebook, specialistii ne avertizeaza ca unul din cele mai mari ciclonuri tocmai s-a format la sudul Balcanilor.
Meteorologii anunta timp frumos in Romania, pentru prima zi de scoala. Temperaturile incep sa creasca si in zonele in care pana acum a fost mai rece.
HUFF: Vremea in weekend: Unde se anunta ploi si furtuni Vremea in weekend se anunta a fi una instabila, chiar daca temperaturile vor fi peste medie in mare parte din tara.
Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au dezvaluit cum va fi vremea in octombrie 2018. Specialistii ANM spun ca luna septembrie se va incheia cu temperaturi sub cele normale pentru aceasta perioada, in timp ce ploile ar putea fi excedentare in sud.
Luna octombrie va fi caracterizata de o vreme insorita, desi pe timpul noptilor valorile termice vor cobori, in unele zone, spre zero grade Celsius, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata vineri.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca in perioada 8-21 octombrie 2018, temperaturile vor fi peste normalul perioadei. Estimarile meteorologice pentru 4 saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata.
REVISTA TEO: Vremea pe 7 zile (perioada 16 - 22 octombrie 2018). Avem parte de o toamna destul de calduroasa.
google-analytics.com