Cautare

449 de rezultate pentru "meteo" (4.17 secunde)
ANM transmite ca vremea in weekend va fi marcata de o incalzire usoara, chiar daca temperaturile raman mai scazute decat cele normale pentru aceasta perioada.
Psihologul a luat in considerare conditile meteo din aceasta perioada, facturile la utilitati, datoriile, nivelul motivational, sarbatorile de iarna, precum si faptul ca multi oameni urasc zilele de luni.
Estimarile meteorologice pentru patru saptamani sunt realizate de catre ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durata. Este estimata media saptamanala a abaterilor temperaturii aerului si a cantitatilor de precipitatii fata de media perioadei 1993-2016.
Desi sfarsitul de saptamana a adus temepraturi scazute, vremea va deveni calda pentru aceasta perioada in toate regiunile.
In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15-25 l/mp si izolat 35-40 l/mp. Informare meteo este valabila de vineri, ora 11:00 pana duminica la ora 23:00.
Duminica, 20 octombrie 2019 avem vreme frumoasa. Avem inca temperaturi de vara si in zilele urmatoare. Cand vor veni totusi, ploile?
Vremea ramane deosebit de calda in continuare, chiar daca in zilele de 10 si 11 noiembrie 2019, duminica si luni, se va inregistra o usoara scadere a temperaturilor.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat cum va fi vremea in luna decembrie 2019 Se asteapta temperaturi mai ridicate decat normalul acestei perioade si precipitatii excedentare la inceput de decembrie.
ANM anunta ninsori la munte, depuneri de polei, intensificari ale vantului. Meteorologii anunta ploi, lapovita si ninsori consistente in regiunile montane pentru urmatoarele zile.
Administratia Nationala de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru perioada 30 decembrie 2019 - 27 ianuarie 2020 Conform specialistilor de la Agentia Nationala de Metereologie, ninsorile si temperaturile geroase cu care eram obisnuiti nu isi vor face simtita prezenta in prima luna din 2020.
Temperaturile sunt mult mai mari decat ar fi normal pentru aceasta perioada. Din vestul continentului a intrat un val de aer umed care a adus ploi.
- Sambata, 14 Martie 2020 Mai racoros Temperatura minima: 2 grade C Temperatura maxima: 16 gradeC Precipitatii: 2% - Duminica, 15 Martie 2020 Mai frig Temperatura minima:
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru intervalul 14 - 22 martie 2020, pe regiunile istorice din Romania BANAT In zilele de 14 si 15 martie vremea se va raci, cu aproximativ 8-9 grade.
Prognoza meteo pentru vineri Vineri, conform meteorologilor, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor ssi se va incalzi fata de zilele anterioare.
Din cate se pare, femeia nu a tinut cont de conditiile meteo si a circulat cu viteza, parasind partea carosabila si oprindu-se deasupra unei prapastii.
Elena Mateescu, directorul ANM, a anuntat prognoza meteo pentru perioada urmatoare si zonele in care vor fi cele mai scazute temperaturi.
Daca stai sa pleci urechea la ce declara cei insarcinati cu pastrarea unei oarecare normalitati, indiferent de conditiile meteo, ai putea sa juri ca pregatirile de iarna au fost facute de catre comandamentele judetene cu mult timp inainte de sosirea propriu-zisa a iernii, ca utilajele stateau in stand-by, soferii dormeau imbracati, gata sa sara direct in bocanci in caz ca se da alarma.
De luni, un val de aer polar va aduce o racire semnificativa, chiar si cu 10 grade de la o zi la alta.
In acest an, iarna va fi foarte punctuala, astfel ca pe 1 decembrie, temperaturile vor ajunge la 0 grade, spun meteorologii.
Meteorologii Sergiu Olteanu si Alexandru Baran de la Statia meteo Varful Omu transmit romanilor un mesaj din tot sufletul.
google-analytics.com