Cautare

2456 de rezultate pentru "membri" (4.52 secunde)
Liderii grupurilor parlamentare au stabilit ieri numarul de membri in Comisia pentru Codul electoral, in functie de algoritmul politic. Astfel, Alianta si PSD vor avea cate cinci reprezentanti, PRM va avea doi membri, iar partidele mici - UDMR, PC si minoritati - vor fi reprezentate de cate un membru.
Decizia a fost luata joi dupa-amiaza, in cursul unei sedinte a Organizatiei PSD Sector 4, condusa de presedintele Vasile Mihalache, unde o serie de membri ai filialei nu au avut acces sau au fost dati afara din sala.
Boc a explicat din nou ca nu exista o politica a partidului sau in acest sens, iar majoritatea primarilor in cauza sunt fosti membri PD care au fost nevoiti sa migreze la PSD in perioada 2000-2004.
Pe de alta parte, Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a democratilor, a aratat ca PD Constanta nici nu ar avea nevoie de racolari, in conditiile in care in organizatia municipala se inregistreaza saptamanal 20-30 de membri noi, despre care sustine ca sunt oameni foarte valorosi, tineri si fara trecut politic.
Pe de alta parte, Danut Moisoiu, presedintele executiv al organizatiei municipale a democratilor, a aratat ca PD Constanta nici nu ar avea nevoie de racolari, in conditiile in care in organizatia municipala se inregistreaza saptamanal 20-30 de membri noi, despre care sustine ca sunt oameni foarte valorosi, tineri si fara trecut politic.
Rezolutia a fost votata in unanimitate de cei 120 de membri ai Delegatiei Permanente a PNL Bihor prezenti la reuniune, dintr-un total de 140 de membri, cati numara acest organism.
Primarii doljeni, majoritatea membri ai principalului partid de opozitie, au votat in final consiliul director al FJCR, chiar daca nu puteau face parte din asociatie, patru din cei cinci membri ai consiliului fiind primari PSD.
Le-am spus celor de la PD ca nu e cazul sa se umfle cu multi membri, cum a facut PSD.
Desi intreaga clasa politica, dar si membri ai CNSAS l-au acuzat pe Turianu ca a depasit cadrele in care un membru al Colegiului isi desfasoara activitatea, noul presedinte al institutiei, Claudiu Secasiu, a anuntat ca toti Popestii vor fi cautati la dosare.
In comunicatul distribuit la sfarsitul audierilor se preciza ca 39 de "cercetatori, activisti, lideri politici, fosti membri ai serviciilor militare si ai unor agentii guvernamentale reprezentand zece tari, au depus marturie in Washington, DC, in fata a sase fosti membri ai Congresului Statelor Unite.
O serie de membri ai Partidului Popular European i-au semnalat presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca in raportul privind stadiul de pregatire a Romaniei pentru aderarea la UE nu se fac referiri la situatia minoritatii maghiare din aceasta tara.
Plenul Camerei Deputatilor a decis ieri ca liderii grupurilor parlamentare sa continue negocierile pe marginea modificarii componentei numerice a Comisiei Juridice, potrivit algoritmului, prin care se propune marirea cu inca doi membri, unul de la UDMR si unul de la PRM.
- 39 de cercetatori, activisti, lideri politici, fosti membri ai serviciilor militare si ai unor agentii guvernamentale, reprezentand zece tari, au depus marturie in Washington, DC, in fata a 6 fosti membri ai Congresului Statelor Unite. Ca urmare a marturiilor, acesti membri emit urmatoarea declaratie:
Pe teritoriul national al Romaniei au existat o serie de cetateni straini, cu precadere sovietici, investiti, de catre istoriografia si memorialistica fostei Securitati, cu calitatea de membri ai trupelor speciale sovietice (Spetsnaz/GRU) si al caror numar continua sa fie subiect de disputa istoriografica.
21 membri, construit in anul 1974) s-a scufundat pe o furtuna de gradul 10, cu valuri de circa 14 - 16 metri, in zona portului Durban (Africa de Sud), in punctul de coordonate 31 grade 39 minute Sud/ 29 grade 42 minute Est.
Vicepresedintele PSD, Ilie Sarbu, va intocmi un raport legat de demisiile a 30 de membri din cadrul Consiliului municipal al PSD Satu Mare.
Peste 60 de membri fondatori si lideri ai organizatiilor de tineret ale PNL din 16 judete ale Transilvaniei s-au reunit ieri, la Cluj-Napoca, pentru a adopta o rezolutie privind actuala criza din partid.
Desi deocamdata spun ca inca nu au luat decizia finala, primarii Zamfir Iorgus (Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian) si Mugur Mitrana (23 August) sunt deja "marcati" in portofoliul Organizatiei Judetene a PD Constanta, dupa cum sustin importanti membri ai formatiunii politice mentionate.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a declarat ieri recurs impotriva sentintei Curtii de Apel Bucuresti, care a respins cererea CNA de suspendare a hotararii parlamentare prin care au fost prelungite mandatele a sase membri ai consiliului.
google-analytics.com