Cautare

2456 de rezultate pentru "membri" (3.44 secunde)
Activitatea Directiei Generale a Finantelor Publice si a Comisariatului Garzii de Mediu Galati va fi paralizata joi, intre orele 8 si 10, in urma grevei de avertisment declansate de catre angajatii celor doua institutii, membri de sindicat.
Ieri, societatea detinuta de stat a dat girul unor noi membri:
care au legatura cu sectorul agricol pot sa devina membri ai Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala, unde beneficiaza de schimb de informatii pe ce tema doresc ei, consultanta si asistenta tehnica pentru investitii si pentru atragerea de fonduri europene.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 17.40 Cristian Ciortan, iubitul uneia dintre victimele care nu a fost inca gasita de echipajele de cautare, a declarat pentru Adevarul ca doar cu 10 minute inainte de tragedie, primise un SMS de la Gabriela Camelia Harton, logodnica sa, care ii confirmase ca este insarcinata.
Cine a infiintat aceste ONG-uri, grupind macar citiva membri de caciula, a caror activitate e, in cea mai mare parte, inexistenta cu desavirsire si de care nu aude nimeni mai niciodata?
Comentatorii fenomenului politic romanesc si numerosi membri si simpatizanti ai PSD considera insa ca in PSD jocurile sint deja facute si aduc in acest sens citeva argumente care merita luate in seama.
Fara indoiala, cea mai mare parte din oameni au taiat-o din partid dupa alegeri, scriam noi acum vreo doua saptamini ca in schimb PNL si PD sint asaltate de noi membri, sute sau chiar mii de noi adeziuni fiind depuse la noii puternici ai zilei.
Dupa italieni (13 membri), britanici (12) si francezi (11), urmam noi, cu noua (viitori) europarlamentari (sapte din PNL + doi din PC). Dupa noi, bulgarii, la egalitate cu nemtii (sapte membri fiecare). Si asta, dintr-un total de 107 membri ALDE.
Asociatia Magistratilor din Romania cere Senatului sa nu valideze lista cu magistratii alesi ca membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).
In cardasie cu Moldoveanu, mai multi membri ai Consiliului de Administratie al CN APMC si-au dat acordul de-a lungul anilor pentru legalizarea unor licitatii dubioase prin care majoritatea surselor de venituri ale Administratiei Portuare au fost oferite clientelei politice a PSD-ului.
BPC este alcatuit din presedintele partidului, din 13 membri titulari, dintre care cinci vicepresedinti si doi membri supleanti.
Si, cu toate acestea, unii se straduiesc sa ne demonizeze, in fel si chip, prezentandu-se chiar drept un pericol - identificandu-ne ca urmasi ai PCR, desi noi suntem intim legati de infaptuirea Revolutiei din Decembrie 1989, care a demolat vechiul regim, iar fosti membri ai PCR se gasesc in absolut toate partidele care s-au nascut dupa revolutie.
Cu acest prilej, liderul social-democratilor constanteni a subliniat importanta efortului sau, a echipei sale si a celorlalti membri ai organizatiei la castigarea alegerilor locale din vara anului trecut, cand PSD a reusit la nivelul judetului Constanta sa obtina 46 posturi de primari, 20 de consilieri judeteni si 420 de consilieri locali.
Vicepresedintele Organizatiei Municipale a PSD, George Cubasa (foto), a prezentat, impreuna cu Ilie Zanfir, buletinul de sanatate al organizatiei, cuprinzind numarul de membri inscrisi, demisionati in ultima perioada, obiectivele si alte date care i-ar putea interesa, in special, pe reprezentantii altor partide.
Presedintele Traian Basescu a declarat ca nici fostii membri ai guvernului Ungureanu nu au fost cu mult mai buni decat cei ai guvernului Ponta.
El a declarat ieri, inainte de intalnirea cu primarii si presedintii organizatiilor judetene, membri ai PSD, ca este “convins“ ca senatorul Ion Iliescu nu va parasi partidul, insa, deocamdata, nu exista nici o functie prevazuta in statut care sa-i fie atribuita.
In acest document este invocata exercitarea a peste 160 de controale, considerate abuzive, in 23 de judete, doar asupra primarilor si a alesilor locali, precum si asupra sefilor de servicii descentralizate, membri ai PSD, pentru a-i determina pe acestia sa demisioneze din functiile in care au fost alesi ori numiti sau din calitatea de membru al PSD.
Au fost propuse cite doua comisii, fiecare formata din sapte membri.
Potrivit declaratiilor lui Nicolaescu, Regulamentul Camerei prevede ca pentru convocarea Biroului Permanent este nevoie de solicitarea a patru dintre cei 13 membri. Tot Regulamentul prevede insa ca, pentru a fi in cvorum de lucru, Biroul Permanent are nevoie de prezenta a sapte membri.
google-analytics.com