Cautare

1353 de rezultate pentru "marius tuca" (3.47 secunde)
Marius Tuca: ... Sunt Marius Tuca si cred in Folk You! Pentru voi, a zecea editie Folk You! Florian Pittis! 31 iulie-2 august, in acelasi loc, la Vama Veche!
Steluta Indrei a publicat pe contul sau de Facebook o frumoasa poezie, scrisa de Marius Tuca. ... Marius Tuca
Scrie inca, la Miscarea de Rezistenta a lui Marius Tuca. ... Candva, Marius Tuca a avut ideea ca redactorii de la Jurnalul National sa explice de ce au ales sa ramana in Romania. ... Merita sa recitim raspunsul Magdei la intrebarea formulata de Marius Tuca:
NENEA FELIX, MULTIPLICATI, BRE, CARTEA LUI MARIUS OPREA! ... Adica, tragem 15 milioane de exemplare din cartea lui Marius Oprea despre Basescu si o dam la popor. ... Marius Tuca, ai obligatia, fiindca tu si Saftoiu sunteti principalii vinovati din mass-media pentru ascensiunea lui Basescu.
Un interviu emotionant cu Marius Tuca despre marea lui dragoste, fiica sa Daria, a fost publicat pe site-ul anamama.ro. ... Cand m-am gandit la un tata cool, mi-a venit in minte instant numele lui Marius. ... Marius nu da interviuri, mai ales despre Daria. ... Marius este o enciclopedie ambulanta.
Purtatorul de cuvant al PNL, senatorul Varujan Vosganian, ii da astazi in judecata pe directorul editorial al "Jurnalului National", jurnalistul Marius Tuca, precum si pe fostul maior al DIE Liviu Turcu pentru informatiile pe care le-au lansat acestia referitor la activitatea liberalului in timpul regimului comunist.
Marius Tuca:
Acum, cand ma gandesc la ce-a fost, imi vine sa fac o reverenta catre Marius Tuca, catre spiritul lui Florian Pittis si intregii echipe organizatoare a sarbatoritului Folk You!
Pana la decizia finala, care va arata daca Marius Necula va candida sau nu la parlamentarele din toamna, desi se vehiculeaza ca ar spera cu indarjire la un post de senator, forfota din partid pare sa fi acaparat toata suflarea democrat-liberala.
Organizatia PSD Arad a votat in unanimitate, joi seara, excluderea din partid a fostului lider al organizatiei, Marius Lazar.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Bogdan Stratula si Marius Vintila imi vor fi colegi. ... In drive time (17.30-19.30), Marius Vintila va prezenta emisiunea Cuvinte.
Marius de 32 de ani, A. ... Marius impreuna cu A. ... Marius impreuna cu A. ... Marius impreuna cu A. ... Marius a amenintat cu o sabie angajatii si persoanele aflate in unitate; ... Marius impreuna cu A. ... Marius distrugand un televizor tip plasma, in valoare de 1.800 de lei.
Dupa ce actorul Marius Manole a acceptat propunerea lui Marius Tuca de a face impreuna o emisiune matinala, la SmartFM, am avut o dilema: ... Deci, norocul este ca matinalul lui Marius Manole si Marius Tuca este doar de luni pana joi.
Brusc, dupa ce a participat vinerea trecuta la lansarea oficiala a lui Marius Stan in cadrul Galelor Premiilor PNL, seful Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, a anuntat ca, saptamana aceasta, formatiunea pe care o conduce va gandi un plan pentru alegeri si va stabili listele pentru CL, CJ, dar si candidatul la Primarie.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader. Despre Marius Necula se pot spune multe, dar lucrul cel mai evident este acela ca este avid de putere.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader. Despre Marius Necula se pot spune multe, dar lucrul cel mai evident este acela ca este avid de putere.
"Nu eu am zis despre liderul partidului ca e naiv si ca partidul e in cadere libera dupa turul intai al alegerilor" Doru Resmerita a declarat ca intre el si Marius Necula nu e o lupta, insa ii reproseaza acestuia ca trebuia sa fi discutat cu el in prealabil daca isi dorea atat de mult functia de presedinte la Municipala.
Intr-o buna zi, Marius Tuca i-a zis sa se gandeasca la un supliment de sanatate. Magda a facut conceptul, pe care Marius l-a aprobat fara nicio modificare, si de atunci, in fiecare marti, cat timp a aparut suplimentul, tirajul obisnuit al ziarului era aproape dublu.
Este vorba despre jurnalistul Bogdan Chirieac si sociologul Marius Pieleanu, cel din urma fiind chiar seful AVANGARDE, institutul de sondaje care a inventat aceasta dragoste a poporului fata de cel mai slab Prim-ministru al Romaniei!
Marius Geanta, cel care a venit cu initiativa studiului, este de altfel unul dintre putinii medici din Romania cu responsabilitate medicala, sociala si umana, a declarat Alin Teodorescu, presedintele IMAS. ... Marius Geanta, presedinte al Centrului pentru Inovatie in Medicina (InoMed). ... Marius Geanta, presedintele Centrului pentru Inovatie in Medicina (InoMed).
google-analytics.com