Cautare

1353 de rezultate pentru "marius tuca" (3.26 secunde)
Marius Tuca, OMUL ANULUI 2016 IN MASS-MEDIA (Autor: Sebastian Eduard) E un lucru cert, Marius Tuca s-a reinventat.
Marius Tuca: ... Cristi Semeghin / MariusTuca Smart FM) Intr-un interviu publicat de revista Q Magazine, Marius Tuca marturiseste inca o data pasiunea iremediabila pentru jurnalism, despre inceputurile sale in presa, despre noua provocare ivita, radioul si despre proiectele de viitor.
Marius Manole, cel mai solicitat actor de teatru din Romania: Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent.
Marius Tuca, ofertat politic de Dan Diaconescu Jurnalistul Marius Tuca este pe cai mari.
Pe pagina de facebook a lui Marius Tuca a aparut in data de 5 septembrie 2017 urmatorul anunt, preluat de pe site-ul Miscarii de Rezistenta: ... De altfel, un prieten - Alin Alexandru Niculescu - il intreaba pe Marius Tuca:
Ora de incepere va fi aceeasi, 7 si ceva dimineata, doar ca Marius FM de sarbatori va dura ceva mai mult, pana spre miezul zilei, timp in care vor fi prezenti in fata microfoanelor , alaturi de Marius Tuca si Marius Manole, Andrei Hutuleac, Rodica Mandache, Lia Bugnar si Dorina Chiriac, Adrian Naidin, Craioveanu si Dinculescu, Iuliana Tudor, Adina Halas, Adrian Oianu, dar si omul de afaceri Jean Valvis.
O sa vorbesc cu Tuca".
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca: La aceasta intrebare raspunsul este foarte clar.
Puteti citi in continuare articolul scris in stilul Marius Tuca. ... Christian Ciocan a postat un mesaj pe Facebook, multumindu-i lui Marius Tuca pentru articol: ... Ii multumesc Domnului Marius Tuca pentru ca nu a lasat acest moment sa treaca neobservat!
Presedintele Clubului de Fotbal Otelul Galati, Marius Stan, este asul din maneca (inca ascuns) al liberalilor galateni pentru fotoliul de primar al Galatiului.
Mai nou, Ion Cristoiu a decis sa puna capat si colaborarii cu ziarul lui Marius Tuca, "Jurnalul National". ... Anuntul oficial este facut in editia de vineri a gazetei lui Marius Tuca.
Marius Manole, cel mai iubit actor al generatiei tinere, si-a demonstrat CLASA pe 1 mai, la concursul de dans de la PRO TV. ... Loc care se datoreaza si iubitorilor de teatru, care au cucerit platoul de la Uite cine danseaza ca sa-si sustina artistul preferat - Marius Manole.
Marius Tuca a gandit o prima pagina istorica. ... "Marius Tuca a avut si ideea cu prima pagina alcatuita din imaginile surprinse in Piata, acum doua zile si cea cu mesajele manifestantilor. ... Pe zona de grafica, Marius este extrem de inspirat.
Urca pe scena Marius Tuca si Marius Manole cu o prezentare haioasa a trupei lui Damian Draghici, Marius Tuca promitand totodata celor prezenti ca anul viitor Folk You va reveni la vechea locatie de langa mare.
Marius Manole (Autor: Alexandru Catalan) Marius Manole: Cel mai bun an e cel pe care reusesc sa-l duc pana la capat sanatos Marius Manole nu-si imparte viata in ani buni (cu premii) si ani prosti (fara premii).
Marius Dulce: ... Monica Ghiorghe) Marius Dulce, actualul viceprimar al municipiului Calarasi, este unul din cetatenii care aspira la functia de edil al acestui oras, la alegerile locale, din vara.
"Romania este mult mai jos de fundul sacului", iar acordul cu FMI "va fi cea mai grea ghiulea de piciorul Romaniei", declara in exclusivitate pentru Jurnalul National presedintele PSD, Victor Ponta, intr-un dialog inedit cu Marius Tuca.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca:
(Unul dintre redactorii departamentului online, care a fost operat de curand, a fost imprumutat de Marius Tuca, cu suma de 3.000 de lei.
Juramantul de credinta al lui Marius Tuca in fata oamenilor care cred in el: ' Ma voi bate pentru LUMINA ' Marius Tuca (Jurnalul National) :
google-analytics.com