Cautare

1353 de rezultate pentru "marius tuca" (3.03 secunde)
Marius Tuca:
Marius Tuca: Ninge Oare cati melci-codobelci, indragostiti peste inceputul de an, nu iesisera imbatati si inconstienti pe strazile inselatoare ale libertatii de frumos?
Marius Tuca (Jurnalul National): Da-mi un like! Stiu ca tu esti in spatele pozelor celebre, Iti simt fragilitatea prin tot Facebook-ul Si teama de a posta ceva la poemele mele, Lasa orgoliul la o parte si da-mi un like!
Marius Tuca) Ne vom bucura si anul acesta de Festivalul Folk You!Florian Pittis! Locul de intalnire a ramas acelasi:
Marius Tuca:
un mare merit in organizarea Festivalului de Teatru Caracal - ajuns la cea de-a VI-a editie - il are omul de cultura Marius Tuca, prin Miscarea de Rezistenta.
A fost un fel de cenaclu literar si muzical, bine condus de Marius Tuca in mare verva. ... Marius Manole a facut bine ca nu prea a vorbit (dupa episodul rusinos cu leucoplastul pus pe gura si pe ochi l-am scos din suflet:
In acest an, la Caracal, Festivalul de Teatru se va desfasura intre 5 si 13 mai, fiind organizat de Asociatia Miscarea de Rezistenta Marius Tuca.
Marius Tuca (Jurnalul National):
Marius Tuca (Jurnalul National): Click aici, dobitocilor! Click aici, dobitocilor, Nu mai cascati, nu mai ezitati, Folositi mouse-ul si intrati fara teama, Va cheama matele puturoase ale internetului Gata sa va inghita cu tot cu tastatura.
Jurnalul National - Marius Tuca: Femeile Mamoase. Copilaroase. Rasfatate. Victimizate. Pregatite (de orice). Orgolioase (pana la Dumnezeu). Sensibile (si inapoi).
In cadrul emisiunii Marius Tuca Show (partea a 3-a), dr. Mihaela Bilic a facut mai multe recomandari si observatii, dintre care gandul.info a spicuit cateva, si pe care le puteti citi in continuare.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Senatorul Marius Marinescu, exclus in urma cu aproape o luna din Partidul Democrat, a intrat in Partidul Conservator. "De astazi, un fost membru marcant al PD a devenit membru marcant al PC'", l-a prezentat presedintele PC, Dan Voiculescu, pe senatorul Marius Marinescu, duminica.
Dupa ce Marius Necula a afirmat ca Organizatia Municipala a Partidului Democrat Liberal s-ar fi "prabusit", presedintele acesteia, Cosmin Paun, spune ca emotiile l-au determinat pe Necula sa faca astfel de afirmatii si faptul ca inca nu si-a definit foarte bine optinunile in ceea ce priveste apartenenta politica.
La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu. ... Marius Manole este castigatorul primului sezon UITE CINE DANSEAZA.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
PSD Calarasi/Marius Dulce, candidatul la functia de primar al municipiului Calarasi PSD Calarasi si-a anuntat candidatul pentru Primaria Municipiului Calarasi in prezenta Ecaterinei Andronescu si a lui Codrin Stefanescu.
google-analytics.com