Cautare

1353 de rezultate pentru "marius tuca" (3.55 secunde)
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva".
MARIUS GAVRILA A LANSAT CARTEA DESPRE SUCCESUL VIETII SALE!
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate:
Marius Tuca (Jurnalul National) : Cum e dragostea Inspira zborul fluturilor, Nu bate din picior, Distileaza lumina Care creste in tine, Las-o sa te invaluie Sa te cuprinda, Impacati-va Una cu cealalta, Adoptati-va, Por cu por, Imbratisati-va Pana la identificarea Contururilor, A echilibrelor A vibratiilor, Asa e dragostea.
Marius Tuca ______________ "Istoria unui tu" face parte din volumul de poezie cu acelasi nume, disponibil in librariile din toata tara.
MARIUS TUCA) E bine. Boc la Cluj. Fara numar. Falca la Arad. Pinalti? Cu pinalti, dar fara prelungiri. Visul pedelist s-a implinit.
Marius Tuca) Dupa ce in pedeleu minciuna a stat aproape 8 ani cu regele la masa, cand a venit nota de plata nu prea a mai fost loc sa se traga linia.
Surse de la "Jurnalul National", cotidianul condus de Marius Tuca, sustin ca, "in lumina noilor orientari", se va renunta la aparitia in print a cotidianului, dar si a revistei de business "Income Magazine".
Marius Tuca: Nota, va rog! Baiete, sa ne faci nota! E tarziu, suntem ultimii clienti si, in curand, daca nu vom pleca, nici drumurile n-o sa ne mai astepte.
Marius Tuca a anuntat ca redactorii care nu au fost concediati vor incasa doua lefuri restante pana la data de 1 mai.
Marius Tuca ne aduna la sedinta de sumar Multi au auzit aceasta invitatie in cele doua decenii de Jurnalul National.
- Eu, Marius Tuca si un prieten bun si vechi de-al nostru: Sorin Stoian, care a venit cu ideea acestui local.
Jurnalul National: Marius Tuca:
Jurnalul National : Marius Tuca:
Jurnalul National: Marius Tuca:
Marius Tuca (Jurnalul National) :
Jurnalul national - Marius Tuca:
Marius Tuca (Jurnalul National) : Despartirile peste umar Imi plac despartirile peste umar. Umar peste umar. Atunci cand imbratisarea topeste tot si nu mai ai greutate iar respiratia alearga nebuna dupa aer.
Marius Tuca (Jurnalul National) : Cititul in alb Sa nu va speriati prea tare daca intr-o buna zi locul acesta o sa ramana alb!
Marius Tuca: O ora si douazeci de ani In noaptea de sambata spre duminica, am dat ceasul inapoi cu o ora si douazeci de ani.
google-analytics.com