Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (3.68 secunde)
Un test de sange, detector de anomalii genetice la fat, descopera cancerul la viitoarea mama (Autoare: Magda Marincovici) Un test sanguin efectuat pentru detectarea anomaliilor cromozomice ale fatului ar putea permite, totodata, depistarea precoce a cancerului la viitoare mama.
Alaturi de Valentina, la eveniment a fost prezenta si mama ei, de la care vedeta a mostenit frumusetea. "Cum fac sa ma intretin si sa-mi mentin zambetul pe buze?
Nu alaptati bebelusul, cu autobroanzatul pe piele O mama din Marea Britanie a avut o experienta din care celelalte mame ar trebui sa tina seama. ... - Sunt o mama printre altele care isi face cunoscute aventurile dar si necazurile vietii de parintilor.
Ma jigniti!/Ce a infuriat-o atat de tare pe mama de 77 de ani! Desi este cunoscuta in toata tara ca fiind cea mai batrana mama din lume si peste 3 ani va implini 80 de ani si va fi octogenara, Adriana Iliescu are mandria sa.
Mama, sursa presupun credibila, mi-a spus ca m-am nascut in Sangeru, pe 14 august, intr-o odaie de casa taraneasca, asistat de o baba de pe ulita. ... Nici mama si nici tata nu mai sunt.
Printre acestia se afla si tanara Nicoleta Dobrinoiu, mama unui baietel pe care il creste singura. ... Este mama unui baietel de 1 an, Aris, pe care il creste singura, iar din seara tragediei nu l-a mai vazut.
Ramona Timofte din Brasov a vorbit in calitatea de mama a unei fete bolnave de cancer, dar si de presedinte al unui ONG, Amuradia, in cadrul unui seminar despre drepturile pacientilor, la Scoala de boli rare NoRo, editia a IV-a, desfasurata la Zalau.
Actrita de 69 de ani a explicat care sunt exact cheltuielile lunare si cum se descurca cu banii ea si mama ei. ... Daca i-ar da fiicei mele ce merita, nu am ajunge sa ne imprumutam la nimeni, a declarat Steluta Iacobescu, mama actritei Aimee Iacobescu, potrivit ziarulring.ro.
Conferinta Traieste Sanatos cu Simona are drept subiect Mama si copilul si va avea loc miercuri, 27 ianuarie, incepand cu ora18:30, la Aida Bistro. ... Speakerii editiei Mama si copilul sunt:
Daca o mama isi viseaza copilul bolnav inseamna ca totul va fi bine cu copilul, dar mama este preocupata cu alte mici neplaceri in legatura cu copilul.
Prudenta e mama intelepciunii, spune un vechi proverb romanesc, iar preventia este mama sanatatii, asa ar putea sa sune o adaptare a acestuia la realitatile zilelor noastre.
Desi testele pe care le-a facut mama lui pe du­ra­ta sarcinii nu indicau vreo problema a fatului, la cateva secunde dupa cezariana, co­pilul a incetat sa mai planga si a inceput sa se invine­teas­ca.
Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, nu are motive de bucurie de Ziua Internationala a Femeii. Azi este Ziua Mamei, iar reporterii au vrut sa ii ureze La multi ani celei mai batrane mame din Romania, dar reactia Adrianei Iliescu a fost una neasteptata.
Daca esti femeie si iti doresti sa devii mama pentru prima sau a n oara cere sa ai o moasa alaturi de tine si vei trai sarcina, nasterea si perioada de dupa nastere ca pe niste evenimente profund pozitive.
De exemplu, sunt tata, mama si copii. Tatal si mama care primesc ajutor social si care nu sunt angajati in campul muncii in mod legal, vor presta munca in folosul comunitatii.
Fiica lui Cristian Boureanu, Ioana, a iesit de la audieri insotita de mama ei, Irina Vladescu (foto), de care Cristian Boureanu a divortat in urma cu mai bine de 11 ani. ... Totodata, mama Ioanei a declarat ca i-a facut plangere penala fostului sot.
Orice femeie are sadit instinctul de mama in adancul sufletului . Daca intr-o buna zi decideti sa creati o familie, atunci trebuie sa fiti sigur ca ati gasit femeia care chiar vrea sa devina mama.
Fapt pentru care, ca o mama responsabila ce sunt, il apelez imediat inapoi. ... - Ce-ai patit, puiu' lu' mama ?. El, la fel de stins, imi raspunde ca e bine merci:
Mai apoi am aflat ca mama soacra nu ar putea iubi vreo nora niciodata in viata ei. ... Spre dimineata, cand sa ne ducem la culcare, mama lui ma intreaba daca sa-mi faca patul separat sau dormim impreuna.
La fel si familia mea, si mama, de asemenea. ... La fel si familia mea, si mama, de asemenea. Stiti, acei ani cu origini nesanatoase, cu toate lucrurile respective.
google-analytics.com