Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (2.52 secunde)
Mama lui Bogdan Draghici este audiata chiar in aceste momente in locuinta sa. Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu vila unde locuia presedintele Asociatiei TATA.
Mama lui Bogdan Draghici este audiata chiar in aceste momente in locuinta sa. Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu vila unde locuia presedintele Asociatiei TATA, barbatul care a murit in aceasta dimineata, dupa ce a intrat cu masina in gardul Ambasadei Rusiei din Bucuresti.
Am vazut cazuri in care mama minte in fata copilului, dupa care ii spune acestuia sa nu minta. Ce se poate intimpla in mintea unui copil atunci cind observa ca mama lui minte cu seninatate si nu i se intimpla nimic?
Repetitia e mama invataturii insa, asa ca am sa spun din nou ca m-am saturat de bucuria exagerata a unora, de temerea nejustificata a altora, eu preferand sa astept mai bine ce va fi.
Copiii sa-si aniverseze parintii, nu neaparat doar mama, pentru ca nu doar ea este aceea care ajuta la devenirea micutilor, ci in mod egal cu tatal. ... La fel, mama este -prin natura ei - mai apropiata de cei din jur, impartindu-se atat copiilor, cat si sotului, serviciului, gospodariei.
Dulcea limba romaneasca se trage din "mama moldoveneasca", a zis presedintele Republicii Moldova, acest Voronin care, mai nou, este si priceput intr-ale istoriei si altele asemenea. ... Mama ei de limba!
Elon are 4 vile in Bel-Air, un apartament in California si un conac in San Jose. Elon Musk este poreclit de mama sa "Genius Boy".
Crede oare vreun sef sau vreun responsabil de unitate ca acest raspuns este de ajuns pentru o mama care nu-si va mai vedea copilul niciodata cit traieste pe acest pamint?
O eleva a fost injunghiata de cum a iesit pe poarta scolii, dupa festivitatea de deschidere a noului an scolar. Mama ei a stat de vorba cu reporterii Antena 3. Iata ce a spus.
La o astfel de cursa am reusit sa fim martori fara voie si in ultimele zile cand, fara nicio jena, am vazut cum unii au parasit "partidul-mama", care nu le dadea perspective, spre a merge la o alta formatiune politica, o "mama surogat", care le promite cu surle si trambite un viitor fructuos, dar care e constienta ca mare lucru nu va face la alegerile locale, daca va merge in actuala formula.
Traim intr-o tara cu mii de putori, cu lenesi pe metrul patrat, dar care se vaicaresc de mama focului de soarta pe care o au, ca n-au nici aia, nici de-ailalta.
E urat sa vezi o femeie beata, dar e cumplit cand realizezi ca in preajma ei exista o fetita, un copil nevinovat care priveste de pe margine modul in care mama ii este dusa in sectia de politie pentru a i se testa alcoolemia.
Cand anume vrei sa devii din nou mama? ... casatorita Mama: Bianca Groza Animale: un catel Culoarea ochilor: albastri Culoarea parului:
Am ajuns acasa, am rugat-o pe mama sa imi cumpere un aparat foto.. Vreau si eu sa particip la asta, mama...
Marturia romancei bagata nevinovata la inchisoare, in Spania: "Daca nu era mama pierdeam si copilul"
Artista a dezvaluie ce a aflat cand a ajuns acasa din America Express. Cum a facut fata mama ei care a trebuit sa stea cu fetitele.
Mama celor trei copii care au murit intr-un incendiu in Bucuresti a fost retinuta pentru 24 de ore sub acuzatia de ucidere din culpa.
Mai mult, recunoaste ca nici ea nu a fost o mama buna. Chiar si asa, nu vrea sa isi oblige copiii sa traiasca viata pe care nu a trait-o ea.
Alexandra Velniciuc dezvaluie adevaratul motiv pentru care care nu-si doreste sa devina mama. Mai mult, spune si de ce ar vrea sa isi petreaca batranetea intr-un azil.
O fetita de 12 ani a fost vanduta cu 90.000 de euro de mama ei unui barbat din Franta.
google-analytics.com