Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (4.46 secunde)
Artista a mai colaborat cu Carla's Dreams atat pentru Cum ne noi (featuring), dar si Da, mama, ambele hituri incontestabile in Romania.
Am simtit aceeasi neputinta pe care am simtit-o cand mama mi-a murit in brate, la doar 40 de ani. Mama mea, Areta Sandru, o scriitoare talentata.
Mama si fratelei cantaretei au sustinut-o in tot acest demers, iar fetita careia i-a fost dedicat evenimentul, Ana Bucur, a transmis un mesaj de multumire atat cantaretei, pentru frumoasa initiativa, cat si invitatilor sai si celor care au ajutat-o.
O fiica devotata determinata sa isi apere mama cu orice pret. ... Atunci cand cariera acesteia se termina brusc, Dominika si mama ei se confrunta cu un viitor sumbru si nesigur.
Ea a avut nenumarate incercari de a-l face sa se multe impreuna cu ea, departe de Belleville si departe de mama sa.
Atelierul Arta Feminitatii A fi femeie inseamna mai mult decat a fi prietena, iubita logodnica, sotie sau mama.
Mobra Films, Asociația Untold Stories, Dinadins Scurtmetrajul Bilet de Iertare” prezinta povestea unui sclav rom al carui destin sta sub semnul iubirii a doua mame - mama sclava, cea care l-a nascut, si cealalta, mama boieroaica a carui proprietate este si care il iubeste ca pe propriul ei fiu.
Activitatea de creator popular a inceput de la varsta de 10 ani, mentor in tainele acestui mestesug i-a fost chiar propria mama. ... Mama cosea camasi, iar eu am cerut o bucata de material, pentru a invata si eu.
Ana-Flavia Stancu si mama ei, Angelica participa la targul Piata Taraneasca din curtea MTR. ... Caciulitele facute de mama mea sunt din lana si mohair si reprezinta diverse animale si pasari.
Reactia unei mame speriate Pentru Rebeca Bejan, mama Arianei, aceasta operatie reprezenta singura solutie pentru ca fiica sa sa duca o viata normala. ... Stand in fata ei am observat ca nu poate sa isi roteasca bratul normal", a povestit emotionata mama micutei.
Teste obligatorii pentru VHB B si VHCC pentru prevenirea transmiterii de la mama la nou-nascut Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice (APAH-RO) impreuna cu Asociatia Pacientilor Cronici (APCR) atrag atentia asupra importantei testarii pentru virusul hepatitelor B (VHB) si C (VHC) in cazul femeii care doreste sa aduca pe lume un copil si in cazul gravidei pentru a preveni transmiterea acestei infectii la noul nascut.
Cantareata este deprimata si are ganduri negre, iar in ultimele saptamani a inceput sa isi viseze mama moarta de cateva saptamani: ... O visez pe mama, care e moarta, de cateva saptamani, si-i spun in vis ca o sa vin cat mai curand la ea".
21 mai - Sfintii Imparati Constantin si Elena 2013 este proclamat Anul Omagial al Sfintilor Imparati Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena.
Cryo-Save asigura stocare gratuita a celulelor stem in cazul in care un membru al familiei nou-nascutului (frate, sora, mama, tata) a fost diagnosticat deja cu o boala ce poate fi tratata cu astfel de celule.
In cazul bebelusilor masivi, nasterea pe cale naturala (vaginala) este asociata, frecvent, cu complicatii atat pentru copil (asfixie, fractura de clavicula sau de brat, leziuni craniente etc.) cat si pentru mama (risc de hemoragie, ruptura de perineu sau, pe termen lung, probleme de incontinenta, coborare de organe).
Vorbea cu Luminita, batand cu degetele pe un pahar de plastic in fata bacaniei, facand semne aspre cu degetul catre aceasta mama care lenevea cersind pe treptele bisericii impreuna cu copiii de varsta scolara, glumea cu prostituatele de langa gara.
Monica Gabor si-a imbratisat mama inainte sa plece in America. Daca ar fi stiut ca o va face pentru ultima oara, probabil ca nu s-ar mai fi dus niciodata peste Ocean.
Sf Ioan in Evanghelia sa, ne spune ca Domnul Nostru inainte de-a muri, i-a incredintat-o pe MAMA SA, spunandu-i: ’’Iata MAMA TA ‘’ si din acel moment ucenicul a luat-o cu sine.
Micutul era cu mama sa, pe o strada din Craiova, cand un caine vagabond l-a atacat din senin, transmite antena3.ro. ... Mama copilului a reusit sa-l scoata repede pe acesta din coltii cainelui si a chemat ambulanta.
Mananc dupa principiul pe care mi l-a insuflat mama in copilarie: ... - Esti o mama fericita, ai o fiica te care te bucuri in fiecare zi.
google-analytics.com