Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (2.61 secunde)
Daca o ascult pe mama care si-a gasit strivita copila de 10 ani de un sofer beat si fara carnet, inclin intr-o directie.
Monini a sarbatorit recent frumusetea si feminitatea, alaturi de jurnaliste si bloggerite de beauty, la Restaurantul La Mama Ateneu. Claudia Vasilache, managing partner WMP:
Ziua sarutului a fost prima zi in care mama actorilor, Marcheline, a fost tratata pentru cancer. ... Ei au fost foarte aproape de mama lor, a declarat o sursa pentru Radar.
Acesti lastari (keiki) se dezvolta pe planta mama si in cazul in care conditiile sunt propice, respectiv au umiditate suficienta, isi dezvolta si radacini care pot fi apoi usor desprinse si replantate.
Dupa aceea a desenat o cafea la vecina de alaturi si pana la urma a desenat toti peretii, a povestit Florica Sofran, mama tinerei pictorite. ... Am inceput sa pictez la etajul 8, etajul unde locuiesc eu cu mama.
Va mai amintiti fetita aceea care a cerut audienta la Cotroceni pentru a-i fi gratiata mama bagata in puscarie pentru ca furase un salam? ... Daca ghicesti, o voi gratia pe mama ta.
Va mai amintiti fetita aceea care a cerut audienta la Cotroceni pentru a-i fi gratiata mama bagata in puscarie pentru ca furase un salam? ... Daca ghicesti, o voi gratia pe mama ta.
In cadrul cursului sunt abordate toate etapele prin care trec mama sicopilul de la conceptie si pana la implinirea varstei de doi ani a bebelusului. ... - Procesul alaptarii si importanta acesteia atat pentru copil, cat si pentru mama;
Viitoarea mama se simte mai inspirata, mai vesela si mai plina de energie ca oricand: ... Nu stiu daca am ajuns acolo, dar sper sa fiu o mama buna si sa-i ofer copilului meu tot ce e mai bun si mai frumos pe aceasta lume.
Traia impreuna cu barbatul, mai mare cu 11 ani decat ea, si cu mama acestuia. ... Tanara de 21 de ani a fost gasita fara suflare de mama ei care se intorsese seara de la serviciu.
Kabbalistii vorbesc despre Lilith, o alta femeie - fiica demonului - care i-ar fi fost data lui Adam inaintea Evei si care ar fi mama lui Cain.
Mama de vreo trei luni, Florenta traieste cu scleroza multipla. ... Am fost acceptat si acolo, in vreo luna au doua, am inceput sa castig mai mult decat castiga mama ca angajat la banca si cu vechime de 25 de ani.
N-am avut niciodata copii in Sibiu, n-am fost mama in Sibiu, habar n-am ce-i arati unui copil in Sibiu, caruia ii place oricum la nebunie orasul, din simplul motiv ca aici locuiesc Mama Bu si Tata Bu.
Dupa 6 la 12 saptamani, cu prilejul unei alte rapiri, mama purtatoare este supusa unei proceduri penibile - cea de extragere a embrionului.
Nu mai mancam cand ne e foame, mancam cand poate mama incalzi mancarea. ... Cand mama il culca pe bebe, nu avem nevoie sa bem apa, sa mancam mere, pere, banane, capsune, sa ne jucam de-a baba oarba, prinselea, v-ati prins.
Reiau acest text, in care este vorba, deloc intamplator, despre mama mea. ... Invatatoarea lovita cu pumnul in piept se numeste Areta Sandru, si era mama lui Mireille.
Astea vin in completare la "mama eroina” si "Loganul cu defecte”. "Vacile mileniului” sunt chiar Andreea Esca si o corespondenta a televiziunii la care lucreaza vedeta aparuta si in manualele alternative de istorie - care, apropo, sunt cumplite!
O mama din Galati a fost arestata pentru tentativa de omor dupa ce si-a adus copilul in varsta de un an si doua luni in coma la spital.
Mama studentei la Medicina din Galati, care a murit dupa doua saptamani de chinuri, a povestit pentru Antena 3 drama prin care a trecut din momentul in care fiica ei a inceput sa acuze dureri de spate si pana cand medicii au anuntat-o ca fiica ei in varsta de 21 de ani s-a stins din viata.
Si ma gindesc cind spun asta la cazul relatat de noi, in care doua femei, mama si fiica, au fost batute in centrul orasului, una ajungind aproape in coma la spital.
google-analytics.com