Cautare

1418 de rezultate pentru "mama" (2.50 secunde)
Medicii s-au consultat cu tatal copilului si parintii femeii daca sa opreasca sistemele care o mentin in viata pe mama sau sa le lase sa functioneze pentru a salva fatul. ... Timp de trei luni medicii au tinut-o astfel pe mama in viata, hranind-o cu lichide speciale, bogate in nutrienti.
• Tanara sotie blonda o suna pe mama: - Mama, nenorocitul asta iar nu vrea sa manance pastele pregatite de mine!!!...
Sunt vai de ei, cu atat mai mult cu cat mama are probleme psihice, iar tatal rataceste prin sat incercand sa fie de ajutor. ... Am fost cu politistul si am pacalit-o pe mama ca daca nu ii lasa la scoala primesc amenda de 5.000 de lei...", ofeteaza preotul.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, intitulata "Ca fost cadru didactic, ca mama, jurnalist si senator, cred cu tarie ca invatamantul trebuie sa fie prioritatea zero a oricarui guvern", pe care o puteti citi in continuare.
In timpul transmisiei in direct, in momentul in care prezentatoarea Nicolle Stanese i-a strigat numele di a invitat-o pe scena, mama actritei Kitty Cepraga a cazut in gol de la cel putin un metru inaltime si s-a lovit atat de tare, incat a fost necesara interventia celor de la SMURD.
Astfel, la un moment dat, fetita a cazut in oala cu ciorba fierbinte pe care mama o lasase pe dusumea, intre un dulap si o masa.
Era recunoscuta doar familia monoparentala, doar mama copilului fiind parinte al lui. Dar repet, ei fiind hermafroditi, orice individ putea fi mama daca vroia...
Oul, ca si mama, va marca aventura omului, atat la nivel de specie, cat mai ales de individ. Deoarece oul, care isi imparte atributele cu mama de mai tarziu, va simboliza conflictul interior al oricarei fiinte intre dorinta de confort si siguranta si aceea de aventura si explorare.
Compania-mama, din Germania, are demarata si implementata o campanie sociala de milioane de euro prin care ajuta zone defavorizate de pe glob;
Mama copilului spune ca acesta se juca in gradina casei cand ar fi fost atacat, iar norocul lui a fost ca sarpele nu era veninos, scrie glsa.ro. ... A mai fost un sarpe inainte cu o saptamana, dar l-am omorat", a spus mama copilului.
Tanara, care a adus pe lume siamezele, in varsta de 33 de ani, si-a dorit cu deosebita ardoare sa fie mama. ... Dupa primul trimestru de sarcina, prin RMN fetal, atat medicii cat si tanara mama au stiut permanent cum cresc cele doua fetite.
Da, da, am incredere in mine, voi fi o mama minunata. ... Voi fi mama cuiva?" Bebelusul tau este cat gamalia unui ac!
Problemele Gabrielei Dorgai par a izvori din drama pe care a trait-o cand si-a gasit mai intai tatal, apoi mama sinucisi. ... Cativa ani mai tarziu, s-a sinucis si mama ei.
Vitele incercau sa-L incalzeasca, cu respiratia, pe cel mic si pe mama Lui. Pastorul da o mana de ajutor si acopera mama si copilul cu blana de oaie pe care o avea pe el.
Test pentru depistarea bacteriilor din urina â€" pentru a se depista bacteriile care provoaca infectii urinare, pentru ca odata raspandita infectia urinara la nivelul rinichilor, si mama si bebelusul sunt in pericol.
Este nepotul generalului Avramescu (generalul Gheorghe Avramescu, comandatul Armatei a 4-a), comandantul Fortelor Armate din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, mama fiind ucisa de NKDV la Budapesta. Imi povestea cum a gasit un filmulet de 1.30 de minute cu mama lui.
sa o ajute pe mama ei sa redescopere frumusetea prin puterea rujurilor Color Riche si sa devina amandoua vedetele copertei revistei.
Bebelusii vor fi, astfel, protejati in primele luni de viata, daca mama a fost vaccinata. ... Virusul rujeolic mai poate fi cauza nasterii bebelusului prematur sau decedat, a pneumoniei sau encefalitei la viitoarea mama.
O femeie de 65 de ani, mama si bunica, a nascut 4 bebelusi prin cezariana (Autoare: ... O femeie din Germania in varsta de 65 de ani, mama si bunica, a nascut, marti, patru prunci la un spital din Berlin, a anuntat azi canalul de televiziune german RTL.
Tatal copilului este inchis pentru crima, mama este in Spania, iar copilul este crescut de matusa (sora mamei). ... Contactata telefonic, mama refuza internarea si tratamentul copilului!
google-analytics.com