Cautare

682 de rezultate pentru "macovei" (3.81 secunde)
Atat Monica Macovei, cat si parlamentarii au facut compromisuri pentru finalizarea dezbaterilor si votarea legilor in conformitate cu cerintele UE.
Cea mai recenta tentativa de induplecare a ministrului Monica Macovei pentru a-si da acordul in privinta transferului imobiliar al anului ii apartine deputatului democrat de Dolj, Marian Jean Marinescu.
Premierul Calin Popescu Tariceanu si ministrul Justitiei, Monica Macovei, se acuza reciproc de lipsa de comunicare pe tema Legii Agentiei Nationale de Integritate.
Totodata, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a precizat, in numele grupului PNL, ca voturile deputatilor liberali pentru respingerea ordonantei nu inseamna ca PNL nu il sustine pe ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Monica Macovei nu are de gand sa faca nici un pas inapoi.
Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a refuzat oferta PD-L de a candida pentru un post in Parlamentul Romaniei. Surse din conducerea PD-L sustin ca Macovei fusese ofertata de presedintele democrat-liberalilor, Emil Boc, sa candideze intr-un colegiu uninominal din Bucuresti.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, i-a replicat, sambata, la Poiana Brasov, europarlamentarului Monica Macovei, care criticase modul in care se face promovarea in in partid, sugerandu-le celor care critica sa se gandeasca cum au ajuns ei la un moment dat ministri.
'Cetateanul Alexandru Catalin Macovei a fost desemnat vicepresedinte al ANI la infiintarea acestei institutii, in 2007, iar in 2008 a devenit primul presedinte al ANI, in urma unei proceduri de selectie organizate de Consiliul National de Integritate.
Sunt putine zilele lasate de la Dumnezeu in care sa nu aflam noi dezvaluiri despre doamna Macovei, care ar avea darul sa o demonizeze in ochii populatiei.
Presedintele PD a anuntat ieri ca ministrul Justitiei, Monica Macovei, a fost invitata sa participe la sedinta Colegiului Director al PD de luni, unde se va face o evaluare a activitatii ministrilor democrati in primele sase luni de guvernare.
Plenul Camerei Deputatilor va decide astazi daca se va incuviinta sau nu cererea ministrului Justitiei, Monica Macovei, de perchezitionare a caselor din Zambaccian si Cornu ale deputatului PSD, Adrian Nastase.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sebastian Bodu, au viziuni diferite privind controlul averilor demnitarilor, adancind confuzia pe aceasta tema. ... La ea au participat ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu.
Verificarile demarate de Consiliul Superior al Magistraturii asupra modului in care s-a transferat, de la un complet la altul, dosarul privind casa parintilor Monicai Macovei au scos la iveala nereguli.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat joi seara la Bruxelles ca Olli Rhen, comisar european pentru Extindere, s-a aratat "foarte dezamagit si suparat" de incercarile parlamentarilor romani de a schimba procedura de numire si revocare a procurorului general, dar si de a modifica ANI.
Poveste cu final neasteptat la votul de ieri al Senatului in privinta ministrului Justitiei, Monica Macovei. Din totalul de 127 de voturi exprimate, 81 de senatori au votat pentru motiunea anti-Macovei, aceasta trecand astfel de Senat.
In sedinta de guvern de ieri i s-a a solicitat ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa prezinte la urmatoarea reuniune o lista de masuri referitoare la problemele indicate de forul legislativ.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat intr-un interviu acordat Agentiei France Presse ca Romania "trebuie" sa definitiveze reforma sistemului judiciar si sa continue lupta impotriva coruptiei "pentru onoarea sa" in fata Uniunii Europene, la care a aderat la 1 ianuarie 2007.
Primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu, a luat ieri decizia de a suspenda alegerile pentru Parlamentul European adoptand o ordonanta de urgenta pe care ministrul de interne, Vasile Blaga, si cel al justitiei, Monica Macovei, au refuzat sa o contrasemneze.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda, posibilul succesor al ministrului Monica Macovei, a facut ieri un repros public la adresa ministrului Justitiei. In opinia sa, Monica Macovei incearca sa se erijeze in singura luptatoare impotriva coruptiei si isi promoveaza o imagine falsa care sa mascheze neajunsurile din sistem.
Conform deciziei CNSAS datata in noiembrie anul trecut, fostul ministru al Justitiei Monica Macovei nu a colaborat cu Securitatea.
google-analytics.com