Cautare

682 de rezultate pentru "macovei" (3.68 secunde)
Elena Basescu a criticat-o dur pe Monica Macovei pentru declaratiile pe care le face la adresa democrat-liberalilor. ... Elena Basescu s-a dezlantuit impotriva fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, care criticase coruptia din PD-L. ... Monica Macovei de ce zice ca cei din PDL fura?
Gunther Krichbaum, cel care i-a scris lui Barroso despre situatia din Romania, este casatorit cu fosta consiliera a lui Macovei Gunther Krichbaum, presedintele Comisie de afaceri europene din Parlamentul german, se numara printre persoanele care au fost interesate de situatia politica din Romania.
Si sunt aici, timisoreni, pentru a va aminti ceea ce nu poate fi furat din memoria noastra, spre a va aminti ca Europa nu ne-a primit pentru ca ne-au dus acolo Traian Basescu si Monica Macovei.
VICTOR PONTA - 38.2%, KLAUS IOHANNIS - 32,1 ELENA UDREA - 6%, CALIN POPESCU TARICEANU - 6%, MONICA MACOVEI 6%, KELEMEN HUNOR - 4.3% CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%, DAN DIACONESCU - 1.9%, TEODOR MELESCANU - 1.3% REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din acest motiv, Monica Macovei a precizat ca trebuie instituite masuri legislative si institutionale care sa clarifice rolul parchetelor in a combate si pedepsi criminalitatea. ... Trebuie un sistem care poate face o auditare a activitatii Parchetului ", a spus Monica Macovei, explicind ca, din contra, se mareste independenta acestora.
248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
Promit sa nu mai fac nimic ca sa nu ii supar pe Monica Macovei si gasca Victor Ponta respinge acuzatiile aduse de Monica Macovei, potrivit carora declaratiile premierului privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu" ar fi afectat independenta justitiei.
N-avem nici acum un nou Cod Penal din simplul motiv ca Monica Macovei, ministrul justitiei, n-o are la inima pe Rodica Stanoiu, fostul ministru al justitiei. ... Prezentul sef al partidului care o tine pe umerii sai, s-o vada intreaga natiune, pe Monica Macovei. ... S-a opus Monica Macovei.
La randul sau, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a apreciat ca, intr-adevar, desi eliminata precizarea din textul prezentului proiect, declaratia de avere ramane publica, potrivit legii initiale. ... Bijuteriile si colectiile de arta se trec fara valoare Monica Macovei s-a aratat nemultumita si de o alta modificare.
“Sigur ca va intra si pachetul de justitie, este un gest politic pe care ma simt obligat sa-l fac pentru a arata determinarea pe care-o avem si vointa politica de a face reforma in justitie si de a sprijini efortul ministrului Monica Macovei“, a mai spus Tariceanu.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a fost atentionata ieri de reprezentantii Opozitiei din cadrul Comisiei pentru cercetarea abuzurilor sa fie "mai cooperanta" in relatiile cu Parlamentul.
PSD si PRM au reclamat inutilitatea adoptarii proiectului, din moment ce noul Cod Penal, adoptat in 2004, sub guvernarea Nastase, intra in vigoare la toamna, iar ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ca intentioneaza sa-l modifice si pe acesta.
Desi ieri a castigat o batalie in fata deputatilor, reusind sa amane cu inca patru luni intrarea in vigoare a Codului Penal pesedist, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a batut in retragere din fata deputatilor juristi pe motiv ca argumentele aduse de ea nu sunt luate in seama.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a raspuns ieri atacurilor Partidului Conservator de saptamana trecuta, acuzand formatiunea politica de santaj dupa modelul fostei Securitati si sustinand ca nu are nimic de ascuns din trecutul sau. ... Este un santaj tipic dupa modelul folosit de fosta Securitate", a acuzat Macovei.
Primii care au dat semnalul au fost conservatorii, care i-au solicitat Monicai Macovei sa renunte la candidatura pentru aceasta demnitate. ... Numele ministrului de Justitie a ramas insa pe lista neoficiala a potentialilor comisari, stiut fiind faptul ca in forurile europene Monica Macovei este probabil cel mai apreciat demnitar roman.
Motiunea anti-Macovei ar putea activa clauza de salvgardare, chiar in ultimul moment, adica in luna iunie a acestui an. ... Europenii au inceput sa trimita din ce in ce mai multe avertismente privind eventuala demitere a ministrului roman de Justitie, Monica Macovei.
Monica Macovei i-a invins pe senatori. ... Asta inseamna ca Macovei va ramane la conducerea ministerului. ... El a cerut Curtii sa se pronunte asupra obligativitatii demiterii ministrului justitiei Monica Macovei, ca efect al votarii motiunii.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat ieri ca agreeaza initiativa ministrului Admninistratiei si Internelor, Vasile Blaga, privind legalizarea prostitutiei si asteapta proiectul de lege pentru a-l aviza.
Iar sursele liberale au si ele dreptatea lor, tinand cont de soarta celor mai reprezentativi ministri PD, Vasile Blaga si Monica Macovei.
Acestea sunt - conform unor surse de la varful partidului - optiunile liberalilor pentru inlocuirea ministrului Justitiei, Monica Macovei.
google-analytics.com