Cautare

3872 de rezultate pentru "lista notelor la examenul de suplinire in valcea" (3.26 secunde)
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
Alianta Pacientilor Cronici da in judecata statul roman (Autaore: Magda Marincovici) Alianta Pacientilor Cronici din Romania a dat in judecata statul roman in trei procese diferite pentru nerespectarea dreptului pacientilor la sanatate, garantat prin Constitutie. Procesele au fost demarate in luna mai si se afla acum in desfasurare.
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
Curtea de Apel Constanta a dispus vineri, 10 aprilie a. ... , achitarea primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau (foto), in dosarul in care era acuzat de coruptie. In motivatia magistratilor constanteni se arata ca la dosar nu exista probe suficiente pentru a se dovedi vinovatia.
Alianta electorala PSD+PC a castigat alegerile in Dolj, cu un procent de 39,20% dinvoturi, fata de 36,56% reusit de PD-L, insa a pierdut in Craiova, unde democrat-liberalii si-au insusit 30,82% din voturile valide, in comparatie cu cele 28,8 procente ale PSD+PC.
Nici una dintre cele 70 de primarii din Gorj nu detine un plan de aparare impotriva incendiilor din domeniul silvic. Edilii din Gorj actioneaza heirupist atunci cand vine vorba de interventia in cazul incendiilor ce au loc in domeniul forestier.
Nu stiu cum or fi primariile din Occident, dar am gasit una in Oltenia care bate de departe toate suratele ei din aceasta zona a tarii: Prundeni, Valcea.
Parchetul Judecatoriei Ramnicu Valcea face cercetari in privinta a opt persoane in cazul distrugerii a aproximativ 127.000 de kilograme de TNT la Uzina Mecanica Babeni, in urma unei informari a DGIPI conform careia munitia nu ar fi fost distrusa si urma sa fie instrainata catre o terta parte.
Drumurile judetene din comuna Glavile, judetul Valcea, distruse de ape. Un raport, al Inspectoratului Judetean de Urgenta atesta faptul ca localitatile valcene se confrunta cu adevarate probleme legate de alunecarile de teren.
Huiduit de 150 de cetateni din Ramnicu Valcea Jurnalul National informeaza: Boc, huiduit la Ramnicu Valcea Aflat azi la Ramnicu -Valcea pentru a participa la sedinta Colegiului Director al filialei valcene a PDL, premierul Emil Boc a fost huiduit.
Doljenii nu au reusit pana in prezent sa realizeze nici un proiect de impadurire cu bani de la UE, prin programul SAPARD. Cei care "au pierdut trenul atunci" vor putea insa accesa prime de impadurire din fondurile comunitare distribuite in perioada 2007-2013.
Unele societati oltene au înregistrat saptamâna trecuta cresteri spectaculoase la bursa. ... OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta. ... Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a înregistrat o crestere de 46% fata de saptamâna precedenta.
Unele societati oltene au înregistrat saptamâna trecuta cresteri spectaculoase la bursa. ... OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta. ... Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a înregistrat o crestere de 46% fata de saptamâna precedenta.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Peste 141.700 de hectare de teren din judetul Vâlcea cultivate cu porumb, ovaz, floarea-soarelui, cartofi, capsuni, grâu, rapita de ulei, orz si pasuni naturale sunt afectate de seceta excesiva, iar pagubele produse sunt de 124.000.000 de lei.Conducerea Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vâlcea a întocmit ieri o noua situatie cu suprafetele culturilor afectate de seceta excesiva din ultima perioada.
Presedintele PSD, Mircea Geoana a declarat, joi, la Ramnicu Valcea, ca intentiile celor care au conceput "Prima Casa" au fost de buna-credinta, dar ca, din pacate, aplicabilitatea programului "nu este eficienta", spunand ca va cere in coalitie regandirea acestuia.
Presedintele departamentului administrarea intereselor statului in economie, Mircea Ursache, a facut urmatoarea declaratie de presa: "Guvernul Romaniei a aprobat recent un Memorandum cu privire la Oltchim Ramnicu Valcea.
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
google-analytics.com