Cautare

3872 de rezultate pentru "lista notelor la examenul de suplinire in valcea" (7.64 secunde)
Dezvaluirile cotidianului "Replica" cu privire la afacerile necurate ale deputatului independent de Valcea au starnit ecouri nebanuite in mediul de afaceri roman si international.
Numarul unitatilor de cazare din Dolj este în crestere, desi, din cauza pozitionarii în zona de câmpie, judetul nu se poate lauda cu un turism de agrement dezvoltat.
IMM-urile vâlcene pot beneficia din toamna de o schema de finantare menita sa asigure consultanta în afaceri.
Firmele si institutiile oltene au accesat pâna în prezent peste 2,15 milioane de euro pentru resursele umane, în cadrul programului PHARE 2005, Coeziune Economica si Sociala - Dezvoltarea resurselor umane.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Vâlcea intentioneaza sa ceara ajutor guvernamental pentru a plati datoriile pe care Centrala Electrica de Termoficare (CET) Govora le are catre creditori.
În primele zece luni ale anului trecut, in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, balanta comerciala a inregistrat un excedent in valoare de peste 961 de milioane de euro.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a receptionat in aceasta luna 309 unitati locative finantate in cadrul Programului de constructii Locuinte pentru tineri.
Statul va garanta creditele de 500 de milioane de euro ale Oltchim, in proportie de 80%. Executivul a decis transformarea datoriilor companiei catre AVAS in actiuni.
In topul celor mai bogati 300 de romani, intocmit in 2009 de revista Capital, au fost inclusi, ca si anii trecuti, 13 intreprinzatori cu averi estimate la 533 - 584 de milioane de euro, in scadere cu peste 2-11% fata de anul trecut.
Fundatia World Vision deruleaza un proiect prin care somerii din Oltenia se vor califica in meseria de tesator si vor beneficia de consiliere pentru initierea unei afaceri si desfacerea produselor Fundatia World Vision (WV) Romania a lansat ieri, la Craiova, proiectul cu titlul "Atelierul de mestesuguri", prin care somerii dintr-un grup tinta de 260 de persoane din mediul rural vor beneficia de pregatire si consultanta pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale.
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012. Ei sunt urmati de doljeni si gorjeni. Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus.
Fundasul central Alexandru Dandea este sigur ca transferul sau din aceasta iarna, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decat de bun augur, considerand ca formatia de pe malul Dunarii are resursele, conditiile si lotul necesar pentru a accede in primul esalon fotbalistic al tarii.
Divizionara secunda CSM Valcea este cantonata la baza sportiva din Zavoi de la inceputul saptamanii, iar antrenorul-jucator Marius Mitu este decis sa-i puna la punct cu pregatirea fizica pe elevii sai, asta pentru ca in retur sa nu mai sufere la acest capitol.
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. Astazi, elevele lui Voina vor primi vizita formatiei SCM Craiova, de la ora 18.00.
Rezultatele bune in materie de juniori nu contenesc sa apara, iar asta ne demonstreaza inca o data ca regiunea Oltenia are resurse nelimitate in materie de fotbal. Ultima isprava a inregistrat-o grupa de copii nascuti in 2000 a AS "Casa Bogdan"
Sportivii de la LPS "Petrache Triscu", CS Bushi si CS Universitatea Craiova au fost printre remarcatii editiei cu numarul 13 a Cupei Saishin, gazduita de Sala Sporturilor "Traian" din Ramnicu Valcea Sala Sporturilor "Traian"
Gaz Metan Severin e pusa la incercare astazi de Chindia, dar oficialii de la Dunare sunt siguri ca Bondrea si compania vor obtine un rezultat pozitiv Desi s-a facut comoda pe locul trei in clasament, pozitie care ar putea echivala cu promovarea in Liga I, Gaz Metan Severin stie ca lupta se va da pana in ultima secunda si si-a propus sa bifeze succese in toate cele patru etape ramase de disputat.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Surpriza de proportii inaintea partidei de pe "Municipalul" din Severin, dintre Gaz Metan si Muresul Deva, Gheorghe Constantin si-a anuntat retragerea din functia de presedinte al clubului oltean. Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate.
Handbalista, care a contribuit decisiv la salvarea echipei SCM Craiova de la retrogradare, a anuntat conducerea clubului sa nu mai conteze pe ea in sezonul viitor deoarece va deveni mamica Roxana Han, centrul echipei feminine de handbal SCM Craiova, a anuntat conducerea clubului sa nu conteze pe ea in sezonul viitor deoarece a aflat ca este insarcinata.
google-analytics.com