Cautare

3872 de rezultate pentru "lista notelor la examenul de suplinire in valcea" (2.68 secunde)
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice. Cititi in continuare argumentele senatorului Coca, in articolul Claudiei Stanciu.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Modalitatea de declansare a acestora a fost anticipata: prin demisia repetata, respectiv de doua ori, a actualului Guvern. Mai ramine in discutie doar data alegerilor anticipate.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
Examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se organizeaza de Camera Consultantilor Fiscali, in baza unui regulament aprobat de Consiliul superior al Camerei Consultantilor Fiscali, stabileste o ordonanta de urgenta aprobata de Guvern. Actul normativ modifica si completeaza Ordonanta 71/2001 privind organizarea si exercitarea activitatii de consultanta fiscala.
Procedura de asomare va fi pusa in aplicare de crescatorii de porci de pe raza judetului in preajma Craciunului, dar este destul de putin probabil ca proprietarii de porci sa apeleze la medicii veterinari pentru anestezierea animalelor, atata timp cat nu-i preocupa sa realizeze nici macar examenul de trichineloza.
Scriam zilele trecute un material in care prezentam faptul ca expertii contabili si contabilii autorizati primeau prin posta indicatii de la Fisc potrivit carora trebuie sa se inscrie in Camera Consultantilor Fiscali, organism aflat in administrarea ANA.
Stadiile cancerului de san si tratamentele corespunzatoare (Autor: Cristina Mazilu) Prin stadiile cancerului I-IV se intelege ce dimensiuni are tumora (de la T1 la T4) si daca exista sau nu ganglioni axilari, mobili sau fixati. Astfel, potrivit Clasificarii Internationala a tumorilor UICC, in cancerul de san se disting:
Stadiile cancerului de san si tratamentele corespunzatoare Prin stadiile cancerului I-IV se intelege ce dimensiuni are tumora (de la T1 la T4) si daca exista sau nu ganglioni axilari, mobili sau fixati. Astfel, potrivit Clasificarii Internationala a tumorilor UICC, in cancerul de san se disting:
Programul Sprijin la bacalaureat, acces la facultate. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Este perioada examenelor sau a luarii marilor decizii, pentru acei tineri care termina o forma de invatamant.
Diagnosticarea sau confirmarea unor afectiuni presupune in anumite situatii realizarea unor investigatii suplimentare analizelor de sange, ecografiilor sau radiografiilor, precum Tomografia Computerizata (CT) sau Rezonanta Magnetica (RM). ... In anumite afectiuni este preferata una din aceste modalitati, alteori ele sunt complementare.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Saptamana trecuta au aparut primele rezultate in urma simularilor organizate pentru probele din cadrul examenului de bacalaureat.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Medicii scoliti la Universitatea de Medicina din Targu Mures sunt printre cei mai buni din tara, pentru ca institutia in cauza are un prestigiu bazat pe merite greu de egalat in Romania.
Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati duminica la urne pentru a alege consiliile locale, consiliile judetene, primarii si presedintii consiliilor judetene. Alegerile locale din 10 iunie vor incepe la ora 7.00 si si vor incheia la ora 21.00.
Licitatia pentru imprumutul de 20 de milioane de euro pe care vrea sa-l ia Primaria Craiova scartaie inca inainte de deschiderea ofertelor, stabilita pentru 14 septembrie 2009.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Markó Béla stie ca organizatia pe care o conduce are "posibilitati limitate" in contextul alegerilor pentru europarlamentare, putand sa obtina doua, maximum trei, locuri. O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
google-analytics.com