Cautare

3872 de rezultate pentru "lista notelor la examenul de suplinire in valcea" (6.55 secunde)
Pericol de entorse, luxatii, fracturi, degeraturi! ... Magda Marincovici) In ultimele 24 de ore, a crescut numarul persoanelor cu luxatii, fracturi sau entorse, care se prezinta la unitatile de primiri urgente ale spitalelor.
O doamna, rugandu-l pe Albert Einstein s-o cheme la telefon, a precizat ca numarul ei este greu de memorat: ... - Ce vedeti greu in asta?!? ... Doua duzini si 19 la patrat, nimic mai mult! ... Cand acest orizont se restrange intr-atata incat devine extrem de ingust, el se transforma intr-un punct;
In temeiul art. ... - Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... 1.391/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. ... La articolul 21, alineatul (1) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Chiar daca in sfarsit este vacanta pentru toata lumea, asta nu inseamna ca problemele profesorilor au luat si ele un binemeritat respiro.
Examenul de Bacalaureat 2022, sesiunea de vara, a inceput oficial, astazi, cu proba orala la Limba si literatura romana.
Speram ca 2008 ar putea da dreptate ministrului Nicolaescu, care se lauda cu al sau copil - Programul National de Evaluare a Starii de Sanatate, - cum ca "micutul" ar fi chiar ce isi doresc oamenii avizi dupa consultatii si analize gratuite.
Romania e pe ultimul loc in UE la siguranta rutiera, cu 93 de decese la 1 mil. ... Ministerul Transporturilor a stabilit normele pentru cursurile de conducere defensiva. Cursurile de conducere defensiva vor fi obligatorii pentru examenul auto.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, le-a urat, luni, mult succes celor care incep saptamana aceasta examenul de Bacalaureat si a anuntat ca, dupa finalizarea examenelor nationale, vor fi investigate cauzele neprezentarii elevilor la aceste probe.
Continuam publicarea Regulamentului de organizare si functionare al Consiliului de Monitorizare: ... - (1) Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ functioneaza in subordinea directa a presedintelui Consiliului de monitorizare, fiind condus de un sef birou.
Daca e sa-i dam crezare mogulului Dan Voiculescu, seful celei mai importante fabrici de valuta a Romaniei ceausiste nu a fost niciodata ofiter de securitate si nici turnator, ci doar un simplu scrib de note tehnice.
Deputatul galatean Bogdan Ciuca continua sa declare ca fostii umanisti il sprijina pe Dan Voiculescu in lupta presedintelui conservator de a demonstra ca nu a facut politie politica Prezent vineri la Galati, Bogdan Ciuca, purtator de cuvint al conservatorilor si lider al grupului parlamentar PC din Camera Deputatilor, nu a ezitat sa declare ca subiectul "Felix" este unul creat artificial de anumite persoane.
Biroul Permanent Central al PNL a decis sa propuna partenerilor de guvernare emiterea unei ordonante de urgenta pentru modificarea Legii Ticu in sensul eliminarii sintagmei "politie politica", a anuntat liberalul Bogdan Olteanu, presedinte al Camerei Deputatilor.
PIN, condus de Cozmin Gusa, a depus ieri, la Curtea de Apel Bucuresti, o contestatie in cazul judecatoarei de la Curtea Constitutionala Aspazia Cojocaru, care a primit din partea CNSAS un verdict de necolaborare cu politia politica comunista, considerand decizia "nelegala si netemeinica".
Pierderea de catre SRI a doua note prezentate public de Mircea Geoana in mai reprezinta, in opinia Comisiei parlamentare de control, un incident de securitate.
Potrivit notelor diplomatice americane publicate de Wikileaks, Suedia a dorit excluderea Rusiei din Consiliul Europei, Romania a fost catalogata de fostul comisar european pentru Relatii Externe drept un "stat salbatic", iar un procuror spaniol ar fi spus despre Rusia, ca este un "stat aproape mafiot", unde partidele politice actioneaza "mana in mana" cu crima organizata.
Documentatia de atribuire se va incarca integral in SEAP, inclusiv notele justificative, documentele avand semnatura electronica extinsa, necriptata si bazata pe un certificat emis de un furnizor acreditat, potrivit propunerii ANRMAP de modificare a HG nr.
Prima licitatie pentru obtinerea unei sume de 250.000 de euro necesara unui proiect de cercetare in agricultura a avut loc ieri, fiind organizata de Ministerul Agriculturii, prin programul Schema Competitiva de Granturi (SCG).
Am primit un e-mail cu titlul LECTIA DE SOCIALISM si avand ca subiect: Cum imparti "tortul" ca in final sa ramana toti flamanzi ?! Puteti citi in continuare Lectia de socialism, care se potriveste perfect cu decizia puterii din Romania, care a decretat taierea salariilor si pensiilor.
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint! Barna Dupa aurul din concursul pe echipe, gimnastele romance si-au continuat recitalul si ieri, in finalele pe aparate.
Care este mesajul secret pictat de Michelangelo in Capela Sixtina din Roma? La varsta de 17 ani a inceput sa disece cadavre din cimitirul bisericii locale.
google-analytics.com