Cautare

3872 de rezultate pentru "lista notelor la examenul de suplinire in valcea" (7.32 secunde)
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". In cele 1220 de pagini sunt amintite 50.000 de firme care nu si-au platit datoriile fata de Fondul National Unic al Asigurarilor Sociale de Sanatate.
PERICOL PUBLIC in caz de cutremur la 190 de cladiri din Bucuresti.
Health Forum - Finantarea sistemului de sanatate in 2014 - Guvernul promite medicamente noi pe lista de compensate "Performantele sistemului sanitar romanesc au scazut pana la un nivel ingrijorator, care pune in primejdie nu numai sanatatea generatiei actuale, dar si perspectivele de imbunatatire a capacitatii sistemului sanitar de a asigura o sanatate adecvata generatiilor viitoare.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. A urmat liceul la Botosani si Calarasi. In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
parinti care reclama ca ai lor copii nu sint lasati sa se prezinte la examene.
Natalia Andrei a luat concursul pentru ocuparea functiei de director executiv al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Dolj. Fosta atleta a promovat proba scrisa, apoi a sustinut proba orala, ambele desfasurandu-se la Bucuresti, la sediul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret (ANST).
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. "Mi-am depus demisia azi (luni - n.r.) la partid.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "DROBETA" al judetului Mehedinti selectioneaza, incepand de azi, candidati - baieti, pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor - sesiunea 2012, arma "pompieri".
Mandatul managerilor din cele opt spitale din judetul Gorj va expira la sfarsitul acestei luni. Dupa afisarea rezultatelor de la concursul de manageriat, la care au participat opt persoane, ASP Gorj va desemna noi directori in locul celor care vor pica examenul de manager.
Sarbatorile de iarna din acest an reprezinta pentru taranii romani ultima ocazie de a-si taia porcul in mod traditional.
Nimic nou in asta, insa o scoala de detectivi particulari este o idee inedita care se poate transforma intr-o afacere prospera.
Ce risca elevii care vor sa copieze la BAC cu ceasuri inteligente sau ochelari cu bluetooth. Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze.
Cu acest prilej, participantii la Gala au aflat o multime de amanunte din viata marii doamne a scenei romanesti, marturisirile sale purtand uneori o incarcatura de nostalgie si umor.
MISCAREA DE REZISTENTA: ... Cu ceea ce i s-a intamplat pana in 1989 ar fi avut material pentru cel putin trei filme despre sine, ar fi putut turna un fel de cantec despre mine insumi cu urias succes de casa.
Adriana Lacatus) Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut o declaratie surprinzatoare intr-o emisiune tv, sustinand ca oamenii, cu cat sunt mai multumiti de viata lor, cu atat sunt mai putin dispusi sa aiba copii.
In acest modul sunt grupate cateva afectiuni frecvente, care au un diagnostic facil si un tratament adesea la indemana medicului de familie. ... FURUNCULUL CONDUCTULUI AUDITIV EXTERN Furunculul conductului auditiv extern este o inflamatie stafilococica necrotica a foliculului pilosebaceu (in cazul conductului, pilo-ceruminos).
Simularile de la Bacalaureatul 2014. Cate vor mai fi de acum incolo, fara sa fim in stare sa schimbam sistemul?", pe care o puteti citi in continuare. ... Avem, pe de o parte, tineri olimpici, nationali si internationali, care demonstreaza capacitatea individuala a unor elevi aplecati spre studiu.
Planeta roz a femeii cu cancer la san (Autoare: Magda Marincovici) 15% dintre neoplasmele mamare nu se vad pe mamografii 15% dintre neoplasmele mamare nu se vad pe mamografii, de aceea este foarte important consultul oncologic sau examenul clinic, avertizeaza dr.
google-analytics.com