Cautare

138 de rezultate pentru "liliana" (2.72 secunde)
Pentru ca Liliana Minca avea handicapul sefiei la Loterie, Piedone a ajutat-o prin absenta pe Teo. A se vedea declaratia consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu.
Teo Trandafir a castigat alegerile partiale pentru Camera Deputatilor organizate duminica in Colegiul 19 Bucuresti, cu 54,02% din voturi, in timp ce reprezentantul PSD+PC, Liliana Minca, a primit 45,98% din voturi.
Nu stiu din ce motive el a ales sa nu isi sprijine candidata, pe Liliana Minca. La o prezenta de 14,6%, si daca iesea pe strazi doar doua zile in ultimile doua saptamani, Piedone mai scotea 3000 de oameni la urne, si Minca era deputata acum.
Liliana Ruse publica in Gandul un articol cu supratitlu si titlu alambicate: "COMUNICARE IN PARTIDELE DIN OPOZITIE NU STIE STANGA CE FACE DREAPTA"."Istoria unei aliante ratate.
Liliana RUSE (foto) publica in Gandul articolul "Trista poveste a victoriei lui Che Ponta asupra lui Fidel Antonescu", pe care il puteti citi in continuare.
Gandul publica un articol al Lilianei Ruse (foto), intitulat "Pontamima si butaforie", pe care il puteti citi in continuare. 'Nimeni nu crede mai putin in sansele motiunii de cenzura decat initiatorii ei.
Candidata Partidului Social Democrat (PSD), Liliana Tolas, a obtinut 5.218 voturi (20,81 %) si s-a clasat pe locul al treilea in preferintele alegatorilor.
Bogdan Ciuca - parca imbatranit de tanar, Liliana Minca - uau!, prefer sa nu spun nimic, Sergiu Andon - un jurist remarcabil insa deloc telegenic si cu o activitate publicistica la fel de agitata ca inceputul anilor nouazeci, perioada in care a practicat-o, si cam gata.
"Eu nu l-am auzit niciodata sa fie nemultumit, iar la ultima sedinta nu a venit, pretinzand ca e bolnav", a declarat si conservatoarea Liliana Minca.
OTV este punctul comun in cariera politica pentru Monica Iacob Ridzi si Liliana Minca. Conform lui Dan Diaconescu, cele doua personaje politice au fost primite in PPDD prin intermediul televiziunii pe care o detine, scrie rtv.net.
Acest lucru se face si in baza cererilor facute de catre cititori, nu se achizitioneaza o carte doar pentru a se afla in biblioteca, deoarece aceasta trebuie sa fie citita”, ne-a declarat Liliana Lazia directoarea Bibliotecii Judetene Constanta.
cafea la nisip, preparata dupa vechile metode turcesti”, ne-a declarat Liliana Ghita, seful Biroului de Integrare Europeana si Promovare turistica din cadrul Primariei Mangalia.
S-au inregistrat pierderi enorme din cauza lor", a declarat Liliana Iosifova, purtator de cuvant al Procuraturii Generale din Sofia. Totodata, potrivit sursei citate, politistii au descoperit in locuintele suspectilor trei receptoare satelit si 200 de CD-uri cu filme piratate.
In privinta orelor practice, acestea se vor derula la unitatile hoteliere deschise si pe timpul sezonului rece, unul dintre acestea fiind Hotelul "President" unde au loc si orele de cursuri", ne-a declarat Liliana Matei, din cadrul AJOFM Mangalia.
Aceasta suma trebuie insa aprobata de Comisia Europeana, odata cu aprobarea Planului", a declarat directorul adjunct al Directiei Generale de Dezvoltare Rurala din cadrul Ministerului Agriculturii, Liliana Vasile.
Mai exista o serie de societati comerciale aflate in procedura reglementata de Legea nr.85/2006 ce datoreaza bugetului general consolidat sume cuprinse intre 1.500.000 RON - 11.200.000 RON", a declarat Liliana Gheorghiu, sef Serviciu Juridic in cadrul DGFP Constanta.
Potrivit managerului Liliana Manole, firma italiana "Treesse Progetti" s-a infiintat acum 21 de ani, iar dupa un studiu temeinic, derulat timp de trei ani, a decis ca prezenta sa este necesara si pe piata romaneasca, unde firma ofera fabrici la cheie, indiferent de capacitate.
Acum exista un singur dosar care le priveste pe cele doua, dosar care a fost dat in lucru la Serviciul de Investigare Fraude", ne-a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, Liliana Istrate.
"Elementul de noutate introdus in acest proiect il constituie reteaua de infokiosk-uri, echipate cu soft specializat aferent, care vor dispune si de un sistem unic de inregistrare a sesizarilor din partea turistilor", afirma Liliana Ghita, managerul proiectului.
Initiativa legislativa care modifica în acest fel Codul Fiscal a fost propusa de senatorii Ilie Sârbu, Petre Daea, Doina Silistru, Liliana Tomoioaga si Sever Ster si a fost adoptata cu 44 de voturi pentru, 16 împotriva si 16 abtineri.Potrivit proiectului legislativ, fondurile necesare pentru a acoperi aceasta reducere ar urma sa fie obtinute prin cresterea la 50% a nivelului accizelor pentru iahturi, alte nave si ambarcatiuni cu sau fara motor pentru agrement, avioane si elicoptere de uz privat si pentru motoarele de peste 25 CP destinate acestora.
google-analytics.com