DeCeNews : Cum au ajuns Ridzi si Minca in PPDD

Dan Diaconescu afirma ca Monica Iacob Ridzi a ales PPDD la sfatul mamei sale, care este "otevista convinsa" siLiliana Minca pentru ca a avut "rude in OTV".
OTV este punctul comun in cariera politica pentru Monica Iacob Ridzi si Liliana Minca. Conform lui Dan Diaconescu, cele doua personaje politice au fost primite in PPDD prin intermediul televiziunii pe care o detine, scrie rtv.net.
Fostul ministru al Tineretului ar fi ales sa candideze pe listele PPDD in urma sfatului pe care l-ar fi primit de la mama sa.
"Am primit-o in partid din doua motive. In primul rand doamna Ridzi spune ca nu a semnat acel ordin de plata de care se face vorbire. Mai mult, a avut niste procurori care o amenintau. E modelul tipic de victima, decat ceea ce se spune. A fost alungata din PDL. In al doilea rand, are in sondaje 78%. Problema e ca daca nu ar fi candidat pe listele PPDD ar fi candidat pe listele USL. Stiti de ce a ales PPDD? Pentru ca mama ei era o otevista convinsa si i-a spus: draga sa nu te prind la uselisti", a precizat Diaconescu.
In cazul Lilianei Minca, lucrurile au stat si mai simplu. Potrivit declaratiilor lui Diaconescu, fosta sefa a Loteriei Romane a venit direct la sediul televiziunii.
"Doamna Minca a venit la noi, ne-a cautat, ne stia. Avea rude la noi in OTV, in sensul ca matinalii Claudiu si Cristina au un copil botezat de doamna Minca", a afirmat patronul OTV, catalogand-o pe noua sa candidata drept "o femeie de fier": "Multi spun ca seamana cu Angela Merkel si la fata. Este o buna vorbitoare si va castiga acolo in Botosani".