Cautare

138 de rezultate pentru "liliana" (8.34 secunde)
Din distributie fac parte toti artistii teatrului Tanase in frunte cu ALEXANDRU ARSINEL, VASILE MURARU si VALENTINA FATU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHISAN, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TANASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRAU, OANA GHIOCA, DIANA RADU, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, ROBERT EMANUEL.
Nelu Patrascu, Cornel Gheorghe, Alin Simion, Alin Moaca, Liliana Maican si Veronica Olteanu. "La noi, vin sa cumpere de la noi foarte multi turisti din Israel si Marea Britanie.
Dr Daniela Catanas, medic dermatolog, Dr Felician Stancioiu, specialist in medicina integrativa si biorezonanta, ‎cosmeticienele Valentina Neagoe si Liliana Bargu, specialistii in remodelare corporala Razvan Iosif si Elena Neatu, make-up artist Ioana Andrei, mani-pedi- Daniela Ion si hair stylist Livia Berceanu si Andrei Gusan.
Putem spune ca, in ultimii doi ani, alaturi de Eco-Rom Ambalaje am continuat sa consolidam bazele educatiei ecologice in Romania", declara Liliana Preoteasa, Subsecretar de Stat Ministerul Educatiei Nationale.  Protetia mediului inconjurator este o responsabilitate a tuturor.
Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni. Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau.
"Iti vei manca organele genitale!" "Ii fac pedofilului ceea ce a facut el", spune psihologul Liliana Horvath, angajata a Penitenciarului Timisoara.
De Andrada Mihailescu am inteles ca este stabila, Flavia si Liliana Gheorghe la fel. Alexandra Furnea, si ea cu arsuri destul de grave, dar stabila.
Liliana Dumitrache). La lucrarile conferintei s-au inregistrat 196 de lucrari (din care 52 de postere), autorii fiind reprezentanti ai comunitatii academice (cadre didactice universitare, cercetatori stiintifici, doctoranzi), practicieni in domeniul stiintelor mediului, geografiei, amenajarii teritoriale si urbanismului, sistemelor informationale geografice, turismului si educatiei, reprezentanti ai ONG-urilor.
Liliana Budulan, director dezvoltare maternitate MedLife; Magda Ciontea, dr. intretinere corporala, expert in nutritie, reprezentant Silhouette si dr. nutritionist Luiza Parvu, reprezentant Danonino.
pe linga el Silviu Prigoana, Serghei Mizil, Viorel Lis, Stelian Ogica, Dumitru Coarna, Liliana Minca, Vasile Marica, Codrin Stefanescu, Radu Cristescu si lista ar putea continua cu multe alte nume de personaje greu digerabile, puse mereu pe harta, dar generos gazduite oricand si oricum de catre posturile TV.
In plus, daca sunteti pregatiti cu gustari sanatoase, nu veti fi ispititi de optiunile nesanatoase disponibile la birou, a adaugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
Sculptor Gheorghe Anghel Arhitecti Liliana si Romeo Belea. Istoricul statuii Statuia monseniorului Vladimir Ghika a fost modelata in ghips in 1939 de sculptorul Gheorghe D.
Pentru scolile si cluburile cu program sportiv se aloca o suma medie de 213.000 de lei, in timp ce pentru palatele copiilor cu sectii de club sportiv scolar suma medie alocata este de 213.000 de lei, iar pentru Centrele Nationale de Excelenta pe discipline sportive se aloca o suma fixa de 284.645 de lei pe unitate", spune Liliana Antonescu, inspectorul scolar general al ISJ Bihor.
Pe parcursul cercetarilor, politistii au stabilit ca Liliana Bandulea (foto), de 47 de ani, din Bucuresti, in calitate de imputernicita a societatii comerciale administrate de Mihail Oncioiu, a achizitionat marfuri in valoare de 280.000 de lei, pentru plata carora a emis file cec fara a avea disponibil in cont.
Sorin Mema, in varsta de 43 de ani, impreuna cu sotia, Liliana, de 43 de ani, si fiul acestora, Serban Costin, de 16 ani, se angajasera in traversarea strazii pe trecerea de pietoni la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero, cand au fost loviti de taximetrul condus imprudent de B.D.L, de 25 ani.
Niculescu Ana Mihaela Clinica de oftalmologie: 1. Mariana Sora 2. Liliana Dorobantu 3. Morar Maria Loredana 4. Dorobat Florin 5. Mester Elena
Nu poti sa ai servicii fara medici", a declarat Liliana Lungu, managerul Spitalului Orasenesc Harlau, judetul Iasi, in direct la Euronews Romania.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com