Cautare

138 de rezultate pentru "liliana" (2.53 secunde)
Spre amuzamentul presei, dar si al senatorilor, cea care a votat pentru mai multi colegi la propunerea legislativa privind interventiile active in atmosfera este Liliana Tomoioaga (PSD), care il inlocuieste pe George Maior de numai o saptamana.
Alaturi de presedintele OFL Mangalia s-au implicat si Mariana Mircea, presedinte al Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale Constanta, Iustina Tudorache, membra in biroul municipal al OFL Constanta, Liliana Mara, presedinte OFL Navodari, Aurelia Vladareanu, dar nu numai.
Vasile Dancu, Adriana Antipa (PSD Sector 1), Anne Juganaru, Liliana Naum si Gabriel Ispas (fost consilier al ex-premierului PSD Adrian Nastase) vor candida pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Analiza politica si comunicare.
Soarta vicelui o vor avea si doi consilieri In situatia viceprimarului se afla si doi consilieri (fosti PNL, dar care s-au inscris in PLD) - Liliana Mara si Relu Boasca, acestia fiind, la randul lor, amenintati cu schimbarea prin proiectul de hotarare mentionat.
Ne referim, desigur, la consilierii Liliana Mara, Steluta Andrei si Aurel Broasca. Cei trei au ales, in urma cu mai multe luni de zile, sa paraseasca partidul pe listele caruia au intrat in consiliu, pentru o alta formatiune politica.
Toate aceste sesizari se afla in lucru la politie", a spus prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, Liliana Istrate.
La urmatoarea sedinta de Consiliu Local Navodari este mai mult decat probabil ca pe ordinea de zi sa se afle un nou proiect de hotarare privind excluderea din consiliu a consilierilor Steluta Andrei, Liliana Mara si Aurel Boasca.
Sefa Loteriei, Liliana Ghervasuc-Minca l-a incurajat si ea pe Stefanescu intr-un mod original: "Sa demonstrezi ca esti pitt-bull, pentru ca noua ne plac animalele care stiu sa lupte.
Nici data de 17 mai - a lansarii candidaturii - nu va fi lipsita de spectacol si voie buna, pentru ca sunt asteptate Fanfara 10 Prajini, Jean Constantin, Oltita Chirila, Maria Dragomiroiu, Madalina Manole si Liliana Mitrana.
Daniela Popa si Mircea Geoana au fost numai un zambet pe parcursul zilei de vineri, iar una dintre insotitoarele sefei PC a fost "lotereasa" Liliana Minca (fosta Ghervasuc), prezenta pe care evident ca nu ai cum sa o ratezi.
In frunte cu prim-vicepresedintele Mircea Toader, acestia s-au prezentat ieri la Biroul Electoral Judetean Galati cu listele de candidati, unde au fost verificate de judecatoarea Liliana Mandroiu.
daca pana acum la nivelul Inspectoratului Judetean Scolar cel mai vehiculat nume pentru postul de inspector general scolar era Petrica Miu, in cursul zilei de ieri surse social-democrate au anuntat ca “aleasa” este, de fapt, Liliana Timofte.
Am de ales intre Adriana Gheorghe Liliana Timofte Constantin Caracoti si Teodor Filip. Decizia va veni la sfarsitul saptamanii" a declarat pentru cotidianul "Replica" Petrica Miu.
Stefan Galbau si Liliana Mara. Galbau care a mai fost viceprimar al Navodariului a intrunit 19 voturi Mara - 13 un vot fiind anulat.
Legat tot de proiectele de management sustinute ieri, presedintele PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias a declarat ca in "focurile" examinarii au fost si Dionisie Culetu - pentru postul de inspector adjunct al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor, Onoriu Barsu - director Directia Fito-Sanitara, Liliana Panaitescu - director Oficiul pentru Consultanta Agricola, respectiv Mihaela Sonel, pentru postul de director adjunct al Oficiului pentru Consultanta Agricola.
Interesant este faptul ca acele terenuri au fost licitate cu preturi intre 50 si 200 de euro pe mp de persoane importante, cum ar fi Bogdan Rizea, fratele deputatului pesedist Cristian Rizea (foto), apropiat al actualului primar Claudiu Tusac, Marian Boroiu, fostul director de campanie al lui Stelian Dutu, Rita Caraulani, membru PSD, dar si apropiati ai fostului primar, Zanfir Iorgus, cum ar fi Liliana Filip, administratora societatii Euro Corom, care a reusit sa devina proprietara unei suprafate de 2.
Este vorba despre Radu Merla, sotul sefei Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla (foto), el fiind asociat la Five Distribution cu Danut Florescu, Liliana Mariana Hanti - sotia afaceristului Romeo Hanti -, Celestina Carmen Iordache - vaduva lui Petrica Iordache -, si Foty Ciprian Logofat.
lui Ion Iliescu s-au aflat si Adrian Nastase, Alexandru Mironov, artista Corina Chiriac, Andrei Magheru - ambasador, Ion Solcanu, Dan Mircea Popescu, deputat PSD de Ialomita, Liliana Ghervasuc, presedinta Consiliului de Administratie al Loteriei Romane, Ecaterina Andronescu, rector al Politehnicii Bucuresti, compozitorul Cristian Mandeal.
Teo intra in competitie alaturi de Liliana Minca, candidata PC, sustinuta si de PSD. Nascuta in Pitesti, in varsta de 42 de ani, Teo Trandafir a absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Sectia araba-engleza.
In legatura cu contracandidata lui Teo, Liliana Minca, acesta are propria teorie despre "jocul de noroc": "Domnule, cea mai mare hotie este jocul de noroc, 35% castiga si 65% pierd.
google-analytics.com