Cautare

869 de rezultate pentru "licitatie" (2.97 secunde)
Statul, dezavantajat in fata bancilor Directorul Fiscului a mai spus ca legislatia obliga DGFP Dolj sa nu scada pretul cerut pe bunurile scoase la licitatie mai putin de 50% din valoarea debitului, in timp ce bancile au o politica mai relaxata, fapt ce face ca aceste entitati sa-si vanda mai usor bunurile si sa-si recupereze banii de la firme.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj vinde prin licitatie publica cu strigare un... ... De aceea, politia a scos-o acum la licitatie, sperand ca va gasi o persoana care s-o indrageasca si sa aiba si bani, ca sa o achizitioneze.
Licitatie cu dedicatie? ... Actionarul firmei Rescomt, Ion Netoiu, a precizat pentru GdS ca mai este actionar intr-o firma, dar ca a ales sa participe la licitatie cu firma noua, deoarece ii plecasera doi actionari spanioli. "Nu este problema mea ca am venit doar noi la licitatie.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va privatiza Electroputere Craiova fara licitatie cu Siemens (Germania). ... Mircea Ursache, presedintele AVAS, ne-a declarat ca “nu e decizia noastra“ si ca, pur si simplu, Electroputere este o societate al carei profil economic se preteaza la privatizarea fara licitatie.
Curtea de Apel Cluj a dat cistig de cauza AVAS-ului in procesul pe care l-a avut cu PAS Stisom Poiana Codrului, astfel ca 17,3% din actiunile fabricii vor fi scoase in curind la licitatie.
AVAS a scos la licitatie la vremea respectiva un imobil compus din cladire P+1 cu o suprafata construita de 201 metri patrati, o magazie cu o suprafata de peste 80 de metri patrati, precum si un teren de 850 mp, toate situate in Targu Jiu pe strada Ecaterina Teodoroiu, unde era si sediul social al firmei.
Licitatie contestata Doua dintre firmele care au participat la licitatie au contestat-o imediat, insa fara nici un rezultat. „Era in caietul de sarcini o cerinta potrivit careia firmele trebuia sa faca dovada unui contract similar si de aceeasi valoare si ca au personal calificat.
Astfel, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a vandut deja, la sfarsitul anului trecut, patru locuri de plantatii pe care statiunea isi desfasura cercetarile si urmeaza ca in cursul zilei de astazi, 22 februarie a.c., sa organizeze o a doua licitatie pentru vanzarea a 120 ha de vie si 4 ha portaltoi.
In acest sens, ANRC organizeaza o noua licitatie publica pentru desemnarea furnizorilor acestor servicii. ... Fiecare astfel de licitatie ne apropie de momentul in care in Romania nu vor mai exista comunitati rurale in care accesul la aceste servicii sa fie limitat sau inexistent," a declarat Dan Georgescu, presedintele ANRC.
Asa se ajunge in situatia in care sute de bunuri, de la cladiri si terenuri, pana la masini, unelte, calculatoare si piese de mobilier sunt scoase la licitatie, dar nu se gasesc clienti, chiar si dupa mai multe termene.
Asa ca, prin aceste propuneri depuse la MTCT inca din luna martie, Iftime spera ca nivelul minim al cifrei de afaceri pentru participarea la licitatie sa fie stabilit la acelasi nivel cu costul lucrarii.
Ministrul a mai spus ca SNCFR va scoate la licitatie un contract de circa 300 de milioane de euro, pentru 80 de garnituri de tren, cu care va fi dotata societatea feroviara de transport calatori: "Exista 14 ofertanti pentru aceasta  licitatie, inclusiv din China.
Chiar daca decizia este supusa contestarii, un pas inainte a fost facut fata de anterioarele incercari, a treia licitatie organizata la Craiova pentru cumpararea de autobuze fiind si singura care are un rezultat.
Dintre proiectele inaintate de Comisia de Urbanism Consiliului Local s-au numarat concesionarile de terenuri prin extindere fara licitatie - 70, aprobate PUD-uri - 85, trecerea de terenuri din domeniul public in cel privat - 11", a declarat Sorin Cucoranu.
Vanzarea celor doua societati se va face prin licitatie cu strigare, avand un pret total de pornire de 78 de milioane de euro, fara TVA.
RAT Craiova a organizat in luna decembrie a anului trecut o licitatie pentru a desemna societatea cu care sa incheie asigurarea parcului auto al regiei, atat RCA-ul, cat si Cartea Verde, licitatie al carei rezultat a devenit acum marul discordiei intre Omniasig si Asirom.
Actionarii Olimp Estival 2002 au aprobat vanzarea constructiilor si a terenului aferent Complexului Neptun la licitatie publica cu strigare, la un pret de pornire de sapte milioane de euro, fara TVA, potrivit unei raportari a companiei, transmisa Rasdaq si citata de un post de televiziune.
3139/26.03.2007, intocmit de comisia de evaluare si semnat atat de fiecare din cei noua membri ai comisiei, cat si de reprezentantii celor sase banci participante, pretul oferit de Bancpost a fost mentionat ca fiind de departe cel mai competitiv", se arata intr-un comunicat al bancii.Bancpost ameninta cu instanta de judecataSpecialistii bancii sustin ca oferta prezentata comisiei de licitatie este conforma cu prevederile caietului de sarcini, in ciuda declaratiilor oficialilor doljeni, care au spus ca Bancpost nu a respectat cerintele caietului de sarcini, care prevad ca dobanda sa se recalculeze lunar, in functie de cresterea sau descresterea indicilor BUBID si BUBOR.
Hotelul Dacia din statiunea Neptun-Olimp, care dispune de un teren in suprafata de 7.990 de metri patrati, va fi scos la vanzare prin licitatie publica, in septembrie, la un pret de oferta de 4,5 milioane de euro.
Petrom a demarat procesul de licitatie pentru construirea centralei electrice pe gaze, care va fi finalizata la inceputul anului 2011 si va necesita o investitie de circa 500 de milioane de euro.
google-analytics.com