Cautare

869 de rezultate pentru "licitatie" (3.45 secunde)
Fondul Proprietatea a selectat Bancpost, prin licitatie, pentru asigurarea serviciilor de depozitare si custodie a activelor, iar AON Romania, broker de asigurare, va furniza fondului servicii de asigurari de raspundere civila legala a managerilor. La licitatie au depus oferte Bancpost, Raiffeisen si BRD.
Dupa ce luna trecuta cateva proiecte au fost respinse din motive intemeiate, aceleasi proiecte au fost aprobate luna aceasta, fara nici o modificare Mai multe societati comerciale din Zalau au cerut Consiliului Local concesionarea unor terenuri fara licitatie publica, pentru extinderea constructiilor existente.
Proiectele urmeaza sa fie scoase la licitatie · Adica pentru primii 52 de kilometri am platit circa 25 de milioane de Euro pe mia de metri, pentru urmatorii 64 circa 7,8 milioane de Euro.
Mai multe societati comerciale din Zalau au cerut Consiliului Local concesionarea unor terenuri fara licitatie publica pentru extinderea constructiilor existente.
De subliniat ca cel de-al doilea ofertant inscris la licitatie, Asocierea chinezo-romano-spaniola formata din China Communication Construction Company Ltd (China) - China Road and Bridge Corporation (China) - Eptisa Servicios de Ingenieria SL (Spania) - Euro Construct Trading '98 SRL (Romania) - CCCC Second Harbour Engineering Co Ltd (China) - CCCC Highway Consults Co Ltd (China) a contestat de doua ori la CNSC rezultatul licitatiei dar, de fiecare data, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) i-a respins actiunile.
nu a fost scos la vanzare de colectionari intr-o singura licitatie de arta. Ce se va intampla oare cu aceste capodopere?
Satui sa aloce anual bani de la bugetul local pentru mentinerea acestora, edilii doresc sa urgenteze scoaterea lor la licitatie. ... Mai exact, intretinerea spatiilor verzi va fi scoasa la licitatie, cel mai probabil la inceputul anului viitor.
"Pentru executia ei vom organiza o licitatie, insa artistul care va castiga trebuie sa urmeze intocmai instructiunile specialistilor din primarie. ... "Proiectantul l-am stabilit prin licitatie inca de la sfarsitul anului trecut si este SC PROIECT SA.
Camera Deputatilor va organiza o licitatie deschisa la 15 mai, pentru asigurarea serviciilor de transport aerian si cazare in strainatate in 2006 pentru membrii forului legislativ, se arata intr-un comunicat al Serviciului pentru presa.
In luna aprilie, municipalitatea a organizat prima licitatie, pentru adjudecarea celor doua actiuni, care a fost insa amanata. ... Au venit la ultima licitatie patru firme, dintre care doua au fost descalificate.
Conducerea Camerei a decis ieri sa anuleze licitatia privind achizitionarea de servicii de transport si cazare in strainatate pentru deputati, deoarece la licitatie a depus un dosar legal doar un singur participant, a precizat presedintele Camerei, Bogdan Olteanu.
Asa se face ca, in cursul zilei de ieri, 1 iunie a.c., DADL a organizat licitatie pentru inchirierea sectorului de plaja Neptun 2.
Printre altele, judecatorii au aratat ca profesorul a articipat la o licitatie trucata, care a fost castigata de Grivco.
Camera Deputatilor a publicat pe pagina sa de Internet ultimele oferte de achizitii cu licitatie publica pentru o serie de obiecte care au starnit controverse, printre care ghivece, obiecte sanitare, cafetiere, detergent pentru candelabre etc.
Dar, sa vezi dracia dracului, s-a facut operatiunea prin incredintare directa, si nu prin licitatie! Adica era mult mai bine sa platim de cinci ori mai mult, printr-o licitatie organizata ca la carte:
Potrivit vicepresedintelui CJ Dolj, Constantin Dascalu, toate propunerile vor fi atent analizate, urmand ca institutia sa intocmeasca anul viitor documentatia pentru licitatie.
Noua licitatie pentru Feteni poate fi organizata de primarie Gutau doreste ca noua licitatie internationala sa fie organizata de expertii din Primaria Ramnicului.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
Cauza ii mai cuprinde printre inculpati pe finantatorul Rapidului, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC ANA HOLDING SA, si Giulio-Giusepe Roza, presedintele Consiliului de Administratie al SC ANA HOLDING SA, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, dar si pe Adrian Cristea, acuzat tot de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.Conform unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie au stabilit ca, in perioada 2000 - 2004, Gheorghe Copos a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a 38 de spatii comerciale, transferand banii prin conturile personale ale lui Dan Voiculescu si ale fiicei sale, Camelia-Rodica Voiculescu, precum si prin conturile societatii GRIVCO  SA.
Sugestiile sefului statului, legate de necesitatea achizitionarii caselor de protocol prin licitatie publica si nu prin negociere directa, au fost respinse de parlamentari.
google-analytics.com