Cautare

869 de rezultate pentru "licitatie" (5.29 secunde)
Seful PNG-CD mai spune ca, pe langa faptul ca la unii se concesioneaza terenuri pentru 30 de euro metrul patrat, iar la altii de zece ori mai scump, la ultima sedinta de CL a gasit un proiect de hotarare privind concesionarea unui teren fara licitatie publica si spune ca este extrem de curios cum cineva poate aproba asa ceva in afara legii.
Secretarul de stat in MAp Corneliu Dobritoiu a declarat, miercuri, ca CSAT urmeaza sa analizeze daca achizitia in cadrul programului de avioane multirol se va face prin licitatie sau prin "dialog competitiv".
In legatura cu acuzatiile care i se aduc, Ioan Botis a spus ca fratele lui a participat la o licitatie deschisa cu strigare in cursul anului 2003 dupa ce la prima licitatie nu s-a prezentat nimeni.
In paralel, Cristian Dragan se mai ocupa si de scoaterea la licitatie a locurilor de veci care au intrat in posesia statului. ... De altfel, chiar zilele acestea, angajatii lui Dragan au introdus in licitatie un loc de veci situat in Cimitirul Central.
Sportivii romani Ilie Nastase (foto), Ivan Patzaichin, Leonard Doroftei si George Ogararu au oferit obiecte personale pentru o licitatie, iar sumele de bani obtinute vor fi donate unei asociatii.
Asa ca am retras de pe site, de la licitatie, masina Ministerului Turismului", a declarat Udrea. ... Ministerul Turismului va continua procesul de achizitionare, prin licitatie publica deschisa, a celorlalte 18 autoturisme pentru constituirea unui parc auto propriu, "strict necesar functionarii institutiei".
OCPI a dat pe SEAP anuntul de licitatie pentru noua cladire Dar, fiindca Sponte a insistat sa fie misterios in ceea ce priveste motivul vizitei lui Culetu, trecem mai departe si facem precizarea ca in cursul zilei de ieri, 27 aprilie a.
Mai grav insa, s-a descoperit ca secretarul comunei Pestera, Lenuta Preda, a favorizat participarea la o licitatie a unei firme care nu ar fi avut dreptul intrucat intarziase cu depunerea documentatiei.
Din documentul, care a fost totusi luat in discutie, reiesea faptul ca DJP de la malul marii este nemultumita de decizia emisa in cadrul procedurii de licitatie deschisa organizata de S.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Eu nu am nici o legatura cu aceasta licitatie, de aceea am facut o nota catre minister in care am prezentat situatia. ... Eu nu am nici o legatura cu aceasta licitatie, de aceea am facut o nota catre minister in care am prezentat situatia.
Ulterior primei licitatii, care a avut loc anul trecut, au fost organizate o negociere directa fara publicare, la acelasi DJ 661, pentru lucrari suplimentare, precum si o licitatie deschisa pentru consolidare terasamente.
Mai intai, se pare ca n-a fost vorba de nici o licitatie. ... In primul rand, nu a fost o licitatie, ci o incredintare directa, fiind vorba de o suma sub 15.000 de euro.
Pentru desemnarea firmei de paza a fost organizata o selectie de oferte si nu o licitatie, castigatoare iesind SC TEAM GUARD TG Paza si Protectie SRL Targu Jiu, cu un tarif de sase lei pe ora, fara TVA.
Probabil ca amatorii de chilipiruri vor astepta a treia licitatie. ... In cazul apartamentelor insa, valorile de pornire sunt mai mici cu doar 25% din valoarea de evaluare, deoarece suntem abia la a doua licitatie.
Politicianul este dat afara din propria casa, dupa ce locuinta RA-APPS ocupata de el a fost scoasa la vanzare prin licitatie cu strigare.
Tot in vara, o firma care a castigat ceva licitatie la Primarie i-ar fi asigurat un concediu in Dubai ori in mai stiu eu ce destinatie exotica.
Daca nu, va trebui sa facem licitatie!", a explicat ieri, in conferinta de presa, primarul Antonie Solomon. ... La randul sau, Solomon da de inteles ca nici nu s-a dorit obtinerea licentei, pentru a se scoate la licitatie salubrizarea orasului:
In documentul mentionat se arata ca nu este timp pentru organizarea unei licitatii, intrucat "durata de organizare si desfasurare a procedurii de licitatie deschisa/concesionare este de 123 de zile". ... Nu prin licitatie, ci prin negociere directa.
Plombe unde cere primaria Municipalitatea craioveana a scos la licitatie asfaltarea strazilor si trotuarelor din oras pe inca patru ani.
google-analytics.com