Cautare

869 de rezultate pentru "licitatie" (5.08 secunde)
Institutia a lansat o noua licitatie pentru desemnarea unui castigator care sa distribuie mere pentru elevii din judet din clasele I - VIII.
Ministrul Apararii Corneliu Dobritoiu a declarat astazi ca armata ar putea vinde prin licitatie cazarmile, terenurile si activele fara sarcina operationala, informeaza NewsIn.
Aceasta ar fi a treia licitatie pentru privatizarea uzinei brasovene. AVAS a anuntat ca numele castigatorului va fi anuntat pana in 18 noiembrie.
prin negociere directa sau licitatie. in cele din urma consilierii au cazut de acord ca primele parcele (in jur de 25% din suprafata parcului) sa fie oferite prin negociere directa pentru a atrage de la inceput cit mai multi investitori, iar restul terenurilor sa fie scoase la licitatie.
Licitatia prin care ar fi urmat sa fie vindute activele Textilei Ardeleana, programata pentru ieri, a fost aminata dupa ce executorul judecatoresc Ioan Michis a suferit un infarct si nu s-a mai putut prezenta la licitatie.
Cum Connex si Orange au achizitionat deja licente, cei de la Zapp nu si-au exprimat niciodata explicit interesul pentru o astfel de licenta si nici nu au participat la prima licitatie, iar viitorul Cosmorom nu este clar, multi s-au intrebat daca se vor mai gasi cumparatori pentru cele doua licente ramase fara stapin.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva va mai scoate la licitatie in aceasta luna inca 250 de cai din hergheliile proprii, potrivit directorului Directiei de crestere, exploatare si ameliorare a cabalinelor din RNP, Gheorghe Mohanu.
In aceste conditii, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care detine pachetul majoritar de actiuni la Laminorul, va organiza o noua licitatie. ... Mai mult chiar, unul dintre potentialii investitori, "Halyvourgia Thessalis " din Grecia, a cumparat caietul de sarcini, fara a se mai prezenta insa la licitatie.
Urmeaza a se organiza o alta licitatie pentru ca proiectul sa poata fi dus la bun sfarsit, potrivit ministrului delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
„O licitatie internationala dureaza patru luni. Pierdem acum cateva luni peste vara cu stabilirea criteriilor pentru licitatie, dar nu este nici o problema!
Desi ne asteptam ca la licitatie sa iasa scantei, pentru ca locurile au fost destul de putine fata de cati comercianti isi desfasurau activitatea in vechile galerii (peste 150), surprinzator, nu au existat foarte multi „clienti“ peste numarul tarabelor puse la dispozitie.
“Daca guvernul roman continua lucrarile la autostrada Bors-Brasov, atribuite fara licitatie in 2003 firmei Bechtel si cu un buget de 2,5 miliarde de dolari, va continua Comisia sa finanteze proiectul de autostrada europeana paralela de 415 km de-a lungul coridorului IV paneuropean?” Raspunsul Comisiei este asteptat in 5-6 saptamini.
Ultimele doua licente pentru servicii de telefonie de generatia a treia (3G) vor fi scoase la licitatie de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) in prima parte a lui 2006, a declarat luni presedintele IGCTI, Marius Catalin Marinescu.
Transportatorii in constructii sustin ca majoritatea firmelor cistigatoare nu detin si nu dispun de parcul auto cu care au participat la licitatie si nu au capacitatea de a-si respecta angajamentele asumate prin contract.
Activitatile comerciale prin care unitatile teritoriale subordonate Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat sau operatorii economici specializati vor vinde produse din rezerva de stat se vor efectua prin licitatie, se arata intr-un comunicat al Consiliului Concurentei.
17.000 de locuri de parcare in Capitala Autoritatile locale vor scoate la licitatie in perioada urmatoare investitii publice de aproape 1,6 miliarde de euro, in special pentru lucrari de infrastructura.
Taxarea se face separat, dupa adjudecarea prin licitatie a lemnului.
Plaja Marii Negre va fi impartita in 33 de sectoare care vor fi scoase la licitatie publica pentru a fi inchiriate pe o perioada de zece ani, a aprobat recent Executivul. ... Procedurile de licitatie ar urma sa fie incheiate inainte de inceputul sezonului.
Incepand de azi, 3 aprilie a.c., Directia Apelor Dobrogea-Litoral va organiza deja contestata licitatie publica pentru inchirierea celor 33 de sectoare de plaja de pe litoralul romanesc al Marii Negre.
Mai trebuie spus ca urmatoarea licitatie pentru bancile care vor intra in acest program va avea loc la 10 mai, dupa ce la ultima licitatie au castigat trei banci.
google-analytics.com