Cautare

241 de rezultate pentru "incendiu" (3.06 secunde)
Incendiu puternic la o fabrica de lactate din Prahova. Zeci de pompieri intervin
Un incendiu a avut loc la Institutul Fundeni din Capitala. Flacarile au izbucnit intr-un laborator aflat la etajul patru al spitalului.
Un incendiu puternic a avut loc, luni spre marti noapte, la o pensiune din localitatea Brezoi, judetul Valcea. La pensiune erau cazate in total 52 de persoane, din care 41 de copii, 10 adulti si administratorul pensiunii.
Incendiu in insula Thassos: Sute de pompieri, sase avioane si sase elicoptere intervin pentru stingerea incendiilor de vegetatie
Un incendiu de vegetatie a izbucnit miercuri seara in Thassos, destul de aproape de o zona de camping. 100 de pompieri intervin pentru stingerea focului.
45 de oameni au murit intr-un incendiu izbucnit la o biserica din Giza. Alti 10 au fost grav raniti. Peste 5.000 de credinciosi participau la liturghie in biserica Abu Sifin.
Un incendiu urias a izbucnit, astazi, la un bloc situat intr-un complex studentesc din Timisoara.
Un incendiu de proportii a izbucnit, joi, la doua depozite din Voluntari, la fata locului fiind trimise 20 de autospeciale ale pompierilor.
Incendiu in Voluntari. Flacarile care se intind pe o suprafata de 5000 mp au cuprins un depozit un depozit comercial.
Un incendiu puternic a avut loc in aceasta dimineata, in jurul orei 03:00, la Cercul Militar din Capitala.
Si intr-un mod violent, exact precum intr-un incendiu devastator. ... Un prim mare incendiu a aparut in Timisoara, dupa ce FRF, la indicatia FIFA, a taiat sase puncte din clasament in dreptul lui "Poli", "FC" sau cum s-o numi echipa violeta, care poarta ilegal culorile.
Un incendiu care a amenintat casele oamenilor a izbucnit in insula Lemnos din Grecia.
Un incendiu a izbucnit in baia sectiei de pediatrie a Spitalului pentru Copii din Cluj. ISU Cluj: "A fost activat planul rosu de interventie".
Explozie urmata de incendiu la o centrala termica pe lemne, intr-o locuinta din Baia Mare | O femeie a ajuns in stare grava la spital
Incendiu de proportii, in Capitala. Magazinele din Piata 1 Decembrie au ars complet dupa ce flacarile uriase au cuprins spatiul comercial.
Un incendiu violent a izbucnit, noaptea trecuta, la vechiul sediu al ANAF din Sectorul 5 din Bucuresti. Potrivit pompierilor, flacarile au izbucnit la mai multe gunoaie aflate la parterul cladirii.
Un incendiu a izbucnit in aceasta seara intr-un restaurant din Ploiesti. Noua persoane au iesit din local inainte de sosirea fortelor de interventie.
1 a avut loc un incendiu. La fata locului s-a deplasat echipa operativa a Sectiei 5 Politie ocazie cu care s-a luat legatura cu T.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau.
Iuliu Maniu, a izbucnit un incendiu intr-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc. Ajunsi la fata locului politistii au constatat ca in urma incendiului izbucnit in bucataria apartamentului, hota aragazului a ars on totalitate.
google-analytics.com