Cautare

207 de rezultate pentru "hoti" (4.38 secunde)
hoti, corupti, puscariabili. Coabitarea este posibila? Traian Basescu: Am crezut mult in coabitare. Dupa ce Guvernul MRU a pierdut majoritatea in Parlament, avand experienta utilizarii unor sefi de institutii din Opozitie, la SRI si SIE, am facut incercarea coabitarii pentru a evita instabilitatea politica.
Chiar daca, pentru moment, unele atractii materiale par mai bune, pe termen mediu si lung ii asigur pe toti elevii ca doar cartea le da satisfactie in viata si implinire pe toate planurile." Daca lucrurile stau asa, precum graiesti matale, atunci de ce ai promovat in calitate de premier si sef al PDL tot soiul de nulitati si femei usoare sau hoti, cu care ati saracit si batjocorit Tara ?
Uite, astia in frunte cu Ponta sunt niste incompatibili, niste hoti, tot Parlamentul lor e asa, nu respecta statul de drept, noi astia putinii suntem singurii cu democratia, legea si reforma!
Sa promoveze incompetenti, hoti, rude, neo-baroni fara structura, o cloaca, una care, in acest moment, se chinuie sa convinga Romania si nu reusesc - 2012 vara si 2012 iarna au demonstrat asta - sa mai arate ceva ce seamana a deziderat politic implementat.
Datorita deversarii necontrolate a titeiului prin gaura facuta de hoti, o suprafata de cca. 200 mp de teren agricol a fost poluata cu produs petrolier.
Bancile care emit carduri isi avertizeaza posesorii de astfel de instrumente bancare ca pot fi victimele unor retele de hoti care instaleaza la bancomate copiatoare de carduri si PIN-urile acestora in vederea sustragerii banilor din conturile clientilor, anunta siteul Ghiseul Bancar.
Situatia firmei din Agigea este cel putin ciudata, despre administratorii ei putandu-se spune ori ca sunt extrem de ghinionisti, ori niste hoti ordinari.
Si eu, si sotul meu facem cu randul", a afirmat Doina Lupu, contabila unui butic, care a avut ghinionul de a fi fost deja calcat de hoti.
Turistul, insotit de familie sau nu, isi parcheaza autoturismul undeva in zone mai putin aglomerate (zona verde, la malul lacului dintre statiunile Saturn si Venus fiind ideala in acest sens, pentru ca este destul de circulata si pe timpul noptii, asa ca pericolul de a fi deranjat de hoti este minim), se bronzeaza pe plaja, serveste masa la zecile de terase existente pe tot litoralul, intr-un cuvant, distractia il costa cateva sute de lei.
Despre terenurile forestiere este practic inutil sa mai vorbim, in conditiile in care buna parte din aceste suprafete a fost defrisata de ani buni de hoti si alti “oameni de bine”.
Multe dintre asociatiile utilizatorilor de apa pentru irigat s-au inglodat in datorii pentru a putea reface sistemul de irigatii, insa munca lor este distrusa de crescatorii de animale si de hoti.
In foarte multe cazuri aceste masini sint folosite de hoti care au in general 16-17 ani pentru plimbari sau in scopul comiterii unor infractiuni si apoi sint abandonate", a precizat scms.
Langa calea ferata se aflau 17 rulouri de tabla zincata si nici urma de hoti.
La fostele blocuri comuniste, parterul si ultimul etaj puneau locatarilor reale si grave probleme, incepand de la teama de hoti, refularea instalatiei, galagia sau lipsa de lumina in cazul primei variante si continuand cu tavanele prin care ploua in cazul celei de-a doua.
Doi minori oradeni s-au "servit" cu bautura dintr-un hipermarket. Acettia furau marfa printr-o metoda originala.
Intotdeauna exista hoti si oameni incorecti care se folosesc de criza pentru a nu le mai achita angajatilor taxele si contributiile si ii platesc la negru.
Le pazesc bine si de hoti, si de umezeala, deocamdata au inca loc in casa, dar catre Craciun va trebui sa inchiriez un spatiu special, daca mai gasesc.
Vorbeste despre vilele imbuibatilor de la Bucuresti si despre parlamentarii hoti. Deunazi, ministrul Videanu croseta elegant cu saradele. Noi suntem ca fotbalistii, zambea el intelept, spiritual.
Nu sunteti decat niste hoti ordinari si de duzina. Ati ingropat tara...ati dus-o-n sapa de lemn...avem nevoie de un Gestapo al politicii.
In Bailesti au fost depistati deja hoti cu ajutorul sistemului de supraveghere amplasat in oras. Acesta este tot un proiect cu fonduri UE, in valoare de 308.234 de euro.
google-analytics.com