Cautare

207 de rezultate pentru "hoti" (6.32 secunde)
cei care nu sunt romi, sau "gagiu", ii vad ca fiind murdari, necivilizati si hoti. Mama lui, care l-a trimis la scoli bune, i-a interzis sa se joace cu copiii "rai" ai tiganilor, insa betivii si derbedeii i-au spus mereu "tigan" si ii croncaneau precum ciorile.
Cand ai obisnuit electoratul tau cu discursul ca unele partide sunt formate din hoti si tradatori, cand ai spus ca nu o sa faci niciodata o alianta si, in ultimul moment, te imbratisezi cu hotii sau tradatorii, o parte din electoratul tau poate sa nu inteleaga gestul ca fiind pragmatic si necesar si te poate parasi pentru ca esti imoral, tradator, nu te tii de cuvant;
E nevoie de alte legi care sa nu mai bage, pesemne, ghiolbani in Parlament si hoti de drumul mare in Guvern.
Motiunea liberalilor, care aduna intre ei destui hoti, destule pramatii, destui ponti si basesti, era sortita esecului. Cine a crezut altfel devine suspect de imbecilitate.
Vreau sa inteleaga faptul ca nu suntem o tara doar de violatori si hoti si ca avem si cu ce sa ne mandrim", mai spune Horia Fenechiu.
Satenii din Sona spun ca, in decembrie 2009, niste hoti au intrat in piramidele de la Sona si au explorat cu aparatura sofisticata, nopti la rand, in cautarea comorilor antice despre care se crede ca s-ar afla ingropate in movile.
Cu toate ca aceste reforme urmareau initial sa curete de talhari codrii, s-au incheiat dupa mai multe veacuri, prin curatarea din radacini a padurilor, de catre hoti si exportarea lor in tari straine.
N-am avut patrioti, ci doar hoti. Ca o spun eu e una. Dar o aud la televizor de la o muhaia penala care a fost mereu la putere si scapa de orice decont in fata poporului jefuit.
Ambasadorul Hans Klemm ne spune de un an incoace, de cand a aterizat la Bucuresti, ca sintem corupti, hoti, banditi, penali.
Azi sunt mai putini hoti de buzunare, in aceleasi temnite, dar au incaput si cativa politicieni, majoritari in societatile pe actiuni ale spagii.
Du-te, neamtule, urgent, afara/Ca esti fals si gura ti-e amara/Ranjetele-ti sunt tot mai scarboase/Du-te, ca ai, totusi, sase case!/Du-te, prefacutule-n Florida/Ca distrugi padurea, ca omida/Banii multi si grosi din gauri ia-ti-i/Ca-s facuti onest, din meditatii/Ai in palmares porniri penale/Sluga la multinationale/La germani ai fi vechil umil/Nu te-ar tine nici intr-un azil/Dar acum, ca v-ati facut si plinul/Ai benzina, sa atingi Berlinul/Parca ai crescut sub doua closti/Nasc si nemtii hoti, mutanti si prosti/Du-te, mutalaule-n padure/Ca austrieci aduci s-o fure/Du-te, harta noastra sa nu moara/Tradator nu esti, tu n-ai o tara!/Cand erau pe tron Ion Iliescu/Si Emilul cel Constantinescu/Ne ziceam:
A fost atacat brutal in timp ce investiga un grup de hoti. Jurnalistul a fost lovit cu pietre, iar un individ ar fi incercat chiar sa-l atace cu un topor, informeaza B1 TV.
Pentru exprimarea nefericita - cum chiar el a calificat-o - in chestiunea limitarii perioadei de munca in strainatate, pentru ca romanii sa vina si sa mai munceasca si pe acasa - Patania lui Badalau, cu pusca furata de hoti pentru ca nu era incuiata descarcata in fiset, a avut darul se determine pe legiuitori sa modifice legea stupida care facea ca armele de autoaparare sa fie de nefolosit, datorita conditiilor absurde puse.
Daca la aceasta categorie, extrem de mare de cetateni, adaugam numarul ingrijorator de mare de escroci, evazionisti, hoti, nu ne putem abtine sa nu ne punem citeva intrebari.
Lucru pe care l-am face si noi azi, dar nu mai avem politai, iar cei care sint nu prea mai prind hoti, ci mai mult ii protejeaza, ca sa nu ramina fara obiectul muncii.
Nu e usor pentru o femeie, considerate sexul frumos si sensibil, sa prinda hoti! Pentru ca asta se repercuteaza si asupra personalitatii.
Politistii de la Transporturi feroviare spun ca astfel de furturi din vagoanele CFR sunt din ce in ce mai dese si ca nu este prima data cand au fost nevoiti sa traga dupa hoti.
E mult prea multa bataie de cap sa alergi dupa hoti, sa-i mai si prinzi si sa stai dup-aia nenica sa le intocmesti hartoage peste hartoage, declaratii… lungul drum al birocratiei scoate perii albi chiar si de la politisti.
Cel putin imprejurul Capitalei e plin de tentatii pentru hoti. Acolo locuiesc numerosi oameni de afaceri, sportivi, vedete sau politicieni.
Politistii cred ca acest caz va fi solutionat repede pentru ca in zona s-au instituit filtre. In plus, imaginile surprinse de camerele de supraveghere ii vor ajuta pe politisti sa-i identifice pe hoti.
google-analytics.com