Cautare

207 de rezultate pentru "hoti" (3.42 secunde)
Imaginez acest dialog pentru ca trebuie sa fii handicapatul mintal pe care-l pomeneam mai sus ca sa inghiti acum datul vinei pe FMI ca vrea marirea taxelor si impozitelor sau sa crezi ca matrasirea catorva ministri prea de tot idioti sau hoti ar rezolva ceva.
Nu aveti nici onoare, nici rusine, sunteti niste hoti care incercati sa spuneti ca si altii fura...", a mai afirmat liderul PSD, fiind intrerupt de Anastase.
Dar nu trebuie sa pierdem speranta. Mai prinde Basescu niste hoti cinstiti, care o sa spuna tot ce stiu, asa din bun-simt. Aleluia !
Sa nu-mi spuneti ca parlamentarii sunt bogati, sunt hoti, ca au afacerile lor etc. Am plecat de la ipoteza ca omul nostru e modest, decent, cinstit, pus pe fapte bune si respect fata de lege.
Si pacatul PD si al lui Traian Basescu nu este ca nu sunt de dreapta, pacatul lor e ca sunt hoti si mincinosi.
Ei sunt hoti si se apara. Sustin un singur lucru, nu o sa vedeti partidul de guvernamant, pe presedintele Basescu, facand altceva decat facandu-se ca nu s-a intamplat nimic", a spus Victor Ponta, la Realitatea TV.
Aurolaci, hoti de buzunare, prostituate si, mai ales, o duhoare de WC-uri necuratate si suprasolicitate. In 1997, proaspat repus in functia de ministru al Transporturilor, Traian Basescu realiza cu succes o vasta operatiune de reabilitare a Garii de Nord.
Social-democratul a lansat si noi atacuri la adresa guvernului si PDL, spunand ca este condus de "cei mai mari prosti", ca Emil Boc si Traian Igas, de "cei mai mari hoti", ca Traian Basescu si Gheorghe Flutur, dar si de "cele mai mari doamne", ca Elena Udrea si Roberta Anastase, iar acest lucru se intampla deoarece opozitia nu a reusit sa ii convinga pe oameni ca este cu adevarat o alternativa.
Nu de grija reformei mor Basescu, Boc si gasca lor de hoti incompetenti, ci de frica de a pierde puterea.
Anume, dintr-o Constitutie europeana, democratica, axata pe principiile statului de drept si separatiei puterilor, a facut o lege fundamentala sud-americana, in care judecatorii sunt supusi controlului unei institutii din afara sistemului judiciar, legislatorii isi pierd orice imunitate si demnitate, cetatenii sunt prezumati hoti, in vreme ce presedintele, pe langa atributele si privilegiile actuale ce-i raman neatinse, mai capata cateva prerogative ce-l poate indreptati sa-si spuna "Eu, supremul" si sa proclame "L’etat c’est moi".
Poti sa nu te intrebi de ce romanii se fac ca nu inteleg aceste lucruri - la fel de evidente si la noi - si de ce mai crediteaza cu sperantele lor un guvern de hoti si de profitori care nu pierd nici o ocazie de a se infrupta in continuare din banul public?
O agenta de la Postul de Politie Giurgita a tras mai multe focuri de arma pentru a prinde un grup de hoti care incercau sa fure un cablu telefonic suprateran al Romtelecom.
"Sa ne uitam si din cealalta parte si vom observa ca nu este normal sa-i obligi pe oameni sa mearga la vot si sa devina astfel instrumente de legitimare a unor gasti de corupti sau hoti, pe care altfel nu i-ar vota, dar sa fie nevoiti sa se prezinte la urne pentru a nu fi amendati.
In opinia mea, PDL-istii sunt niste hoti, au furat poate chiar mai mult decat PSD-istii. PSD a furat Petromul, iar PDL a furat ce mai ramasese nefurat de catre PSD".
Daca in urma cu cateva zile jurnalistii francezi ne spuneau, din nou (pentru a cata oara?), ca suntem nespalati, hoti, analfabeti si lenesi, iata ca si presa din Norvegia a furnizat una dintre cele mai incredibile si jignitoare stiri despre romanii din Oslo.
Bate-te frate cu barbati ca ai destui, ai hoti cu care sa te bati. Sotia mea rezista pentru ca stie ce are acasa indiferent de ora, ca in ziua de salariu pune banii pe masa, ca are un sot care are grija de familie.
Antena3.ro: Paleologu:
Nici oamenii din Craiova n-or fi hoti, violenti si neamuri proaste, cum sunt cei pe care se baza Antonie Solomon cand lua apararea infractorilor care buzunareau o femeie cazuta pe trotuar.
Performanta doare, atunci cand esti fanul unei nulitati ca Basescu si toata sleahta lui de prostituate si hoti. Despre asta-i vorba.
Bagati-i la puscarie pe hoti. Eu, incercam sa baigui, sunt doar ziarist doamna. Iertati-ma, doar scriu, ce pot face mai mult?
google-analytics.com