Cautare

207 de rezultate pentru "hoti" (5.12 secunde)
Omul de afaceri Cristian Tintareanu are dosar penal pentru ca a tras cu arma in curtea casei sale, aratind astfel potentialilor hoti ce ar putea sa pateasca daca ii incalca proprietatea.
Toti marii hoti sunt patrioti; caci daca n-ar fura ei, ar veni altcineva sa fure. Iar acest "altcineva" ar comite astfel un act antipatriotic.
Nu toti membrii unei familii de hoti sunt sterpelitori de meserie, deci nu trebuie judecati de catre opinia publica la gramada.
"Facultatea de hoti". Poate, la vremea respectiva, multi profesori corecti s-au simtit jigniti, dar titlul se confirma azi. Universitatea a crescut si s-a umflat pe mismasuri, minciuni si furtisaguri, prin trafic de influenta politica, tocmeli si plocoane prin ministere.
Numai prin vot uninominal vom putea scapa de impostori, de mincinosi, de hoti pititi sub poala politicii, de oameni de afaceri de carton, datornici la fisc.
Nu ne-am vandut tara, dar am dat active, in cadrul unor licitatii evident trucate, unor hoti neaosi, dar mioritici. Nu cumva sa jefuiasca strainii si sa lase ei de izbeliste si in paragina turismul romanesc.
In fine, partea urata e ca strainii ne-au pus, parca mai urat ca niciodata, o stampila in frunte - de tigani hoti si criminali.
Au uitat sa fie vigilenti, iar in tara lor s-au strecurat, astfel, cersetori, hoti, prostituate de toate nationalitatile. Acum situatiile astea, care ani buni nu au fost controlate in niciun fel, incep sa se razbune.
Ne-am obisnuit sa vedem in tigani doar hoti, criminali sau infractori de tot felul, care amarasc zilele comunitatilor pe langa care s-au aciuat.
Sunt mai cunoscuti decat tiganii nostri si pe ei nu i-a expulzat nimeni, nici chiar Romania, desi este arhicunoscut faptul ca dupa revolutie tara noastra a fost practic invadata de infractori ce faceau parte din mafia italiana, dar si de simpli ucigasi, hoti si alte modele de fiinte dubioase.
Toti sunt obsedati sexual, hoti periculosi si ucigasi. I-am spus italianului ce o sa urmeze de-acum incolo la televizor, la ce sa se astepte.
Drept care, intr-o Romanie ce plange de saracie, dar trecuta la crestere a nivelului de trai de catre guvernanti, intr-o Romanie care refuza sa-si mai voteze politicienii, scarbita de ragaielile satule de banii de chirie incasati pe ochi frumosi de alesii care ne promiteau si luna de pe cer, numai sa-i alunge pe pesederistii hoti, distractia e asigurata de Justitie.
Desi oamenii sunt de parere ca toti acesti politicieni care se imbogatesc asa subit, de la un an la altul, nu sunt decat niste ‘‘hoti" care fura din buzunarul statului se poate ca acest lucru sa nu fie chiar adevarat.
Ma uitam zilele trecute la un reportaj realizat intr-un astfel de sat plin de hoti "inofensivi" si m-a frapat seninatatea cu care isi recunosteau faptele si multumirea de sine ca nu sunt pungasi, ci doar intretinatori de familii.
De unde stim ca nu bagam niste hoti sau chiar criminali in casele noastre? Si asta nu e paranoia. Am auzit de atatea cazuri de omor atunci cand, din bunavointa, ii deschizi chiar tu usa propriului tau criminal, chiar daca acesta are o infatisare placuta.
Casele de schimb valutar sunt pradate din ce in ce mai des de hoti. Un furt mai putin obisnuit a avut loc pe 20 iulie anul acesta, la o casa de schimb valutar din Vulcan.
Un grup de hoti a fost prins sambata seara, in Craiova, dupa o urmarire ca in filme.
Politistii de la Transporturi au prins, ieri-dimineata, dupa ce au facut uz de arma, trei tineri din Craiova care demontau piese si subansamble de la vagoanele de marfa pentru a le vinde la fier vechi.
Cei cinci barbati au coborat din masina si au incercat sa fuga, moment in care politistii au tras intr-unul dintre hoti, pe care l-au nimerit in ceafa.
La data de 16.04.2011, in jurul orei 22:10, politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica ai Sectiei 3 Politie au depistat, pe strada Mircea Vulcanescu din sectorul 1, doua persoane care impingeau un scuter dotat cu o cutie de transport alimente.
google-analytics.com