Cautare

207 de rezultate pentru "hoti" (3.33 secunde)
Dupa ce de 1 Decembrie, de Ziua Nationala Romaniei, motorul de cautare Google a indexat sintagma "Romanii sunt educati" si a lasat in urma formule precum "paduchiosi" sau "hoti", vineri situatia s-a schimbat. ... latins (latini) si voleurs (hoti).
Hoti, maidanezi, gauri in asfalt si fraude Romania este tara hotilor de buzunare, a cainilor maidanezi, drumurilor proaste si fraudelor cu carduri bancare.
Spre deosebire de hoti, cetatenii apeleaza tot la vechile masuri pentru a se apara. Peste 2.000 de locuinte din Bucuresti au fost sparte anul trecut de hoti, iar aproape 650 de infractori au fost prinsi.
Astfel s-a ajuns sa mi se reproseze nu doar ce nu am spus - respectiv ca toti romanii ar fi hoti, ci chiar contrariul a ceea ce am spus. Cine a spus ca toti suntem / sunteti hoti?!
In urma cu doua seri mi-a fost dat sa aud la stiri cum o batrina a fost “vizitata” de doi hoti care, impresionati de saracia femeii, i-au lasat acesteia 6 lei. ... Prilejul nu a fost scapat de neobositii hoti de buzunare care “s-au aciuat” cautindu-si o victima.
Viena s-a jucat la fel de frumos de-a Mos Craciun ca si in anii trecuti, in care stia despre romani ca sunt hoti. ... vienezii nu agreeaza ideea de a fi concetateni cu niste hoti.
Undeva, in Spania, un grup de hoti isi facea treaba, neuitand ca la fiecare spargere sa arunce si cateva cuvinte in limba romana, iar in Italia, intr-un fel sau altul, ni s-a pus stampila, Franta ne-a refuzat dreptul de a munci pe teritoriul ei, iar toate acestea fac parte din imaginea pe care am lasat-o noi Europei.
Dupa ce au fost opriti, cei doi hoti au fost identificati ca fiind fosti angajati ai firmei in cauza, respectiv Ticu T.
Imagini incredibile surprinse de un martor cu telefonul mobil, in orasul Catania din Italia. O banda de hoti a fost filmata in momentul in care sparge bancomate cu ajutorul unui excavator.
Fiu de deputat, batut si talharit in tramvai, de o banda de hoti, in Craiova. Nimeni nu a intervenit
Si pentru a continua in acelasi ritm, liderul PNL Constanta le-a cerut colegilor sai, Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu sa puna tepe in toata tara, pentru ca "hoti si talhari sunt peste tot”, promitand cetatenilor ca pesedistii vor plati pentru toate neajunsurile populatiei.
la Presedintia Romaniei a facut, in turneele sale electorale, afirmatii potrivit carora actualii parlamentari pot fi impartiti in puturosi si hoti.
Unde au ajuns cei 120.000 de euro pe care fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, i-a oferit conducerii centrale a PNA, conform autodenuntului formulat in scris in data de 17 octombrie 2003, in fata procurorului anchetator si a avocatului sau, prin intermediul sefului de banda de hoti de masini Tiberiu Blaga si a fiului generalului de politie Mateescu?
Proiectul de lege pentru aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului Tariceanu referitoare la completarea cat mai detaliata a declaratiilor de avere i-a nemultumit ieri pe senatori, care se tem ca astfel vor deveni tinte tentante pentru hoti.
Daca noi nu recunoastem aceasta chestiune, noi ii spunem nu atat strainatatii, cate ne spunem noua insine ca, da, Noi suntem niste HOTI!
Este o carte foarte dura, extrem de dura, despre moarte, crime si jafuri, dar si despre criminali si despre hoti.
Atacatorii au furat din masina de transport valori 280.000 de lei, din care 40.000 de lei au fost gasiti intr-un autoturism abandonat de hoti.
Mai mult, acesta a afirmat ca la sediul partidului au fost de fapt doua spargeri, una a adevaratilor hoti si abia apoi au intrat si copiii.
Un tanar din Oregon a fost injunghiat dupa ce iesise afara noaptea sa prinda pokemoni, iar in Missouri, hoti inarmati s-au folosit de joc pentru a atrage victime in locuri izolate, dupa care le jefuiau.
ceea ce ai experimentat in copilarie Programarea verbala Ai auzit vreodata fraze de genul banii sunt radacina tuturor relelor, bani albi pentru zile negre, bogatasii sunt lacomi, sunt niste hoti, trebuie sa muncesti din greu pentru fiecare ban, banii nu cresc in copaci, bogatasii nu au Dumnezeu, banii nu aduc fericirea, nu oricine poate fi bogat, asta nu-i pentru oameni ca noi, nu ne putem permite?
google-analytics.com