Cautare

368 de rezultate pentru "ghigianu mariana" (2.88 secunde)
„Pâinea si produsele de franzelarie reprezinta alimente de baza în Oltenia, acestea înregistrând cel mai mare consum din tara, cu 2,318 kg (24%) mai mult decât consumul mediu national“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Potrivit legii, daca locuinta excede spatiului minim de locuit, suprafata excedentara poate fi vânduta“, a spus Mariana Budulan, directoarea Directiei Publice de Venituri Târgu Jiu. ... „Uneori sunt foarte recalcitranti si suntem nevoiti sa apelam la fortele de ordine“, a explicat Mariana Budulan.
„Produsele industriale au reprezentat 96,5% în totalul exporturilor, iar produsele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 3,5%“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centura, care va avea patru statii si a costat 145 milioane euro, se va deschide circulatiei in data de 19 noiembrie, a declarat directorul de comunicare Metrorex, Mariana Petre.
În privinta majorarii pensiilor operate toamna aceasta, seful statului a spus ca si daca nu ar fi fost de acord, nu are la dispozitie decât retrimiterea legii la parlament, care, asa cum a formulat seful statului, „s-ar fi întors la fel“.  Guvernul se justifica Ministrul muncii, Mariana Câmpeanu, l-a contrazis însa ieri pe seful statului, sustinând ca banii necesari majorarii pensiilor au fost prevazuti în buget si nu exista riscul legat de intrarea în incapacitate de plata.Mariana Câmpeanu a mai spus ca suma de aproape un miliard de lei, alocata Ministerului Muncii la rectificarea bugetara pentru plata pensiilor si ajutoarelor sociale, era prevazuta în bugetul de stat pe anul 2008.La rândul sau, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ieri, la începutul sedintei de guvern, ca „situatia e sub control“ si ca „nu se pune problema incapacitatii de plata“.
Introducerea retelei de gaze naturale in comuna Cumpana este problema prioritara a primarului Mariana Gaju (foto), care a estimat ca in luna octombrie a.
Printre oficialitatile care au participat la deschiderea oficiala a Expoagroutil s-au numarat Boris Parpala, directorul executiv al DADR Constanta, reprezentanti ai Ministerului Agriculturii, ai Agentiei Nationale pentru Consultanta Agricola, ai Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura, consulii Chinei si Italiei acreditati la Constanta precum si Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana.
"Produsele industriale au reprezentat 94,1% din totalul exporturilor, iar cele din agricultura si silvicultura au detinut o pondere de numai 5,9%", a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Indiferent de cumparaturile facute, toti clientii OBI au avut sansa sa fie premiati", declara Mariana Neamtu, Director Marketing Baxi Romania. ... In plus, garantia de 8 ani pe care o oferim reprezinta confortul absolut al unui produs de inalta clasa, cu performante si fiabilitate pe masura", adauga Mariana Neamtu.
Fruntasi la munca in folosul comunitatii Mariana Budulan, directoarea Directiei Publice de Venituri Targu Jiu, a declarat ca, daca in anii trecuti numarul celor care isi achitau datoriile catre bugetul de stat prin munca in folosul comunitatii era foarte mic, in prezent, tot mai multi cetateni sunt pusi sa desfasoare diferite activitati pentru oras.
Mariana Vaduva si sotul ei, Mihai, s-au intors anul trecut din SUA pentru a face afaceri in Romania, cu gandul ca isi vor dezvolta business-ul cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana - despre acestea vorbindu-se cu interes peste Ocean.
Le-au stabilit nota de plata Intr-o conferinta de presa organizata ieri, directorul general al Petrom, Mariana Gheorghe, a precizat ca suma pe care guvernul trebuie sa o ramburseze companiei petroliere este de 600 de milioane de euro, platibila pana in anul 2034.
S-a recasatorit pentru a treia si ultima oara cu Mariana Vasilescu, femeia care ii va darui doi copii, pe Smaranda si pe Bogdan.
Draga ANDO, sotia Mariana, fiica Ana, cei apropiati si toti colaboratorii ce au avut onoarea sa lucreze alaturi de tine de-a lungul deceniilor iți vor simți de-acum inainte lipsa!Dumnezeu sa te odihneasca in pace!, scrie amosnews.ro. ... Era casatorit cu Mariana Andronic, redactor-sef al Universului Padurii.
De altfel, Andrei Bitang a fost prezent luni la aeroport, unde si-a asteptat mama, celebra an-trenoare Mariana Bitang, dar si iubita, pe Sandra. ... Deloc surprinzator, antrenoarea Mariana Bitang a ramas la fel de exigenta cu sportiva pe care o pregateste.
Pregatindu-se obsesiv pentru finala de la Wimbledon, Borg (interpretat de Sverrir Gudnason) resimte din plin tensiunea, in ciuda sustinerii pe care i-o acorda antrenorul Lennart Bergelin (Stellan Skarsgard) si sotia Mariana Simionescu (Tuva Novotny).
Amelia Datculescu, Mariana Paun, Ramona Virtosu, Maria Ruxadra Sandru, Cristina Iordache, Doina Madalina Nita, Simona Tanislav, Minko Net SRL - Bioportal, Mariana Andrei, Mirela Goldic - Clestisorul Vesel Mihaela Serban, Laura Cherciu, Luiza Antoniac - Benson Enterprises, Elisabeta Kovaci Ioana Karina Mitra, ARPAH Horezu, Cristina Gradinariu, Ionel Parasca, Hypnotic Parade SRL, Iulian & Carmen Bere - Karmel Cristale, Pervin Asan si Gheorghita Ionescu - Aroma Casei.
Mariana Sinca/Geo Dinescu, Dumitru Georgescu/Cristian Mitescu/Marin Fagu Vocile personajelor: Alexandrina Halic, Mariana Sinca, Marin Fagu, Geo Dinescu, Cristian Mitescu.
Sorina Adam, Olga Androne, Sergiu Androne, Maria Bogatu Mancianu, Mugur Coman, Oana Catrangiu, Stefan Dumitrache, Niculae Dumitru, Roxana Dumitru, Elisa Ene, Mariana Gheorghe, Aura Giurca, Victor Grigore, Rodica Iacob, Alina Marina Ion, Mariana Ionescu, Simona Lepadatescu Buzoianu, Dorin Manea, Carmen Pavel, Adriana Pacurar, Ana Maria Papurica, Tea Paun, Petronela Milea, Onita Muresan, Ecaterina Mitran, Florica Nedelcu, Laurentiu Nita Culita, Corneliu Ratcu, Silviu Ioan Soare, Marcela Smeianu, Cirstina de la Studina, Gheorghe Tanasescu, Marian Allain Toma, Maria Untanu, Cornel Ursu, Suzana Stan.
Spectacolul filmat prezentat de TVR a fost cel din a carui distributie au iesit Toma Caragiu si Rodica Tapalaga, fiind inlocuiti cu Victor Rebengiuc si Mariana Mihut, iar partitura lui Agamita Dandanache rezervata de Ciulei lui insusi, a fost preluata de Fory Etterle.
google-analytics.com