Cautare

368 de rezultate pentru "ghigianu mariana" (4.87 secunde)
Catalina Apostu la Beresti, Lenuta Serban la Varlezi, Tudorita Patriche la Scanteiesti, Stefanica Alexandru la Ivesti, Mariana Sonu la Movileni, Coca Lupulean la Munteni, Trandafira Constantin la Nicoresti, Aurelia Popa la Negrilesti si Mana Ilie la Costache Negri", a precizat Ion Stefan.
Nu doar Mitrea a venit sa-i faca "galerie" lui Matei, ci si echipa invingatoare de la Constanta - Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, dar si deputatul Alexandru Mazare, primarita din Cumpana, Mariana Gaju, primarul liberal al comunei Corbu, Marian Galbinasu, membri ai Consiliului Judetean Constanta, directorul RAJA Felix Stroe etc.
Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a aflat ieri in vizita la Cernavoda, pentru a-l sustine pe edilul localitatii, Gheorghe Hansa, intrat in turul doi de scrutin cu social-democrata Mariana Mircea.
Sunt vizati primari ca de exemplu Claudiu Tusac, primarul Mangaliei (PSD), Mariana Mircea - primar Cernavoda (PSD, fosta PNL), Nicolae Matei - primar Navodari (PSD) etc.
La Cernavoda, desi situatia era clara - Mariana Mircea (PSD) a obtinut 5.510 voturi, iar fostul primar, Gheorghe Hansa (PNL) 2.894 voturi - transmiterea rezultatelor catre BEJ s-a facut cu intarziere.
N-a fost sa fie asa, liberalul fiind invins chiar de catre o fosta colega de partid, Mariana Mircea, migrata la PSD.
Carjaliu nu a folosit esarfa tricolora din dotarea primariei, intrucat nu corespundea "estetic" momentului, imprumutand-o in schimb pe cea a primaritei din comuna Cumpana, Mariana Gaju.
In colegiul de deputati Orientul Mijlociu, Asia, Africa, din partea PNL va candida fostul ambasador al Romaniei in Israel Mariana Stoica.
Colegiul 3 - Bihor Est (Magesti - Alesd - Borod) Batalia electorala in acest colegiu se va da intre Hasas János (UDMR), Teodor Fericean (PSD-PC), Romulus Motoca (PDL), Lucia Varga (PNL) si Mariana Marinescu (PRM).
Mariana Axenie L. Cristian Gaureanu Boev D. Monica Bolocan Andrei Sorin Huzum Florentina Cimpoi Marinela Dorin Matei Dedis Georgiana Zaharia Andreea Alina Confe.Universitar dr.
In sedinta de lucru de miercuri social-democratii si-au ales structura de conducere, din care fac parte, alaturi de Cristian Carjaliu, pe post de vicepresedintii - edilii din Navodari (Nicolae Matei), Chirnogeni (Gheorghe Manta) si Crucea (Gheorghe Frigioiu), in timp ce Mariana Mircea, primarul orasului Cernavoda, a fost aleasa secretar al Ligii.
, in sedinta ordinara, pe ordinea de zi aflandu-se 13 proiecte de hotarari initiate de primarul orasului, Mariana Mircea. Unul dintre proiecte a fost cel privind stabilirea eliberarii avizului de interventie pe domeniul public si /sau privat al orasului.
Daca vine o persoana in varsta la agentie, ii cedam scaunul nostru", a mentionat Mariana Fatu, purtatorul de cuvant al institutiei.
Noi am vrea sa fie cineva de la PD-L, dar primarul Mariana Gaju nu depinde de noi, are majoritate cu alesii locali ai PSD si asa ca nu cred ca aici va functiona vreun protocol de colaborare intre PD-L si PSD", a declarat Dumitru Burcin, liderul organizatiei democrat-liberale din comuna Cumpana.
Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana, in calitatea sa de presedinte al Filialei Judetene Constanta a ACoR, a prezentat Pactul National pentru Autonomie Locala, document de referinta pentru actiunile politice referitoare la descentralizarea si cresterea capacitatii administrative a autoritatilor administratiei publice locale.
In cadrul acestei reuniuni s-a mai stabilit sa se propuna conducerii partidului ca in primii 20 de candidati pentru europarlamentare sa existe un numar de cinci femei acestea fiind Maria Petre Mariana Naghi Mirela Maria Dinu Gratiela Iordache si Gabriela Elvira Andronescu.
Consiliul Local Cernavoda s-a intalnit, aseara, in sedinta ordinara din aceasta luna, pentru a dezbate 17 proiecte de hotarari initiate de primarul orasului, Mariana Mircea (foto).
Tribunalul Constanta a respins ca neintemeiata cererea formulata de reprezentantii unui numar de 6 societati comerciale din Cernavoda, privind suspendarea executarii actului administrativ constituit de Hotatrarea Consiliului Local nr.
De asemenea, si primarita din Cernavoda, Mariana Mircea, se pregateste sa devina masteranda. "Dupa ce pun ordine in tot ce mi-am propus, voi urma si eu un masterat in Administratie", a precizat primarita.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta doamnei Mariana Nedelcu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.
google-analytics.com