Cautare

368 de rezultate pentru "ghigianu mariana" (3.53 secunde)
La conducerea Directiei Judetene de Statistica a fost nominalizata Mariana Tanase, care a condus institutia si inainte de aparitia ordonantei privind deconcentratele, iar secretarul biroului permanent local al PD-L, Sabin Petrisor Giurgiu, a fost nominalizat pentru a coordona activitatea Agentiei Judetene pentru Conservarea Energiei.
De demitere au mai scapat directoarea Casei Corpului Didactic, Ersilia Oprescu, propusa pentru reinnoirea contractului ca si inspector de specialitate, Mariana Niculescu, de la Biroul de Imagine al Inspectoratului, inspector scolar de specialitate-discipline tehnice, si inspectorul Sandu Goiceanu.
De demitere au mai scapat directoarea Casei Corpului Didactic, Ersilia Oprescu, propusa pentru reinnoirea contractului ca si inspector de specialitate pentru integrare europeana, Mariana Niculescu, de la Biroul de imagine al ISJ, inspector scolar de specialitate - discipline tehnice, si inspectorul Sandu Goiceanu.
Mariana. Cand a auzit de existenta faxului, Cristina Calangiu a chemat politia. "Este un fals. Nu este trimis de mine.
Beneficiarul este SC Vanimar SRL Constanta, firma detinuta de Nicolae Bajdechi si Mariana Tarsoaga, cei care administreaza, printre altele, si tabara de copii Luminita, din Eforie Nord.
Otilia Chirita - pentru functia de prim-procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt (7,82), Laura Mihaela Sarcina - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu (7,74), Stefania Chelu - Parchetul de pe langa Judecatoria Strehaia (8,12) si Lavinia Mariana Ilie - Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Carbunesti (8,39).
R Mariana Gaju (foto), primarul comunei Compana, care mentioneaza ca daca pana in anul 2013 nu se va primi finantare de la Uniunea Europeana, cei responsabili de situatie ar trebuie sa paraseasca birourile din institutii si sa plece la plimbare.
Numele Octavian Bellu si Mariana Bitang au fost vehiculate, in ultimele zile, drept eventuali inlocuitori ai ministrului Ridzi, in cazul in care aceasta va demisiona.
Viceliderul grupului deputatilor PDL, Doinita Mariana Chircu, a declarat ca partidul sau nu isi va delega nici un reprezentant in Comisia de ancheta privind modul in care Ministerul Turismului a cheltuit banii alocati programului "Romania, Land of Choice".
Este vorba despre Radu Merla, sotul sefei Directiei Programe si Dezvoltare din cadrul Primariei Constanta, Ani Merla (foto), el fiind asociat la Five Distribution cu Danut Florescu, Liliana Mariana Hanti - sotia afaceristului Romeo Hanti -, Celestina Carmen Iordache - vaduva lui Petrica Iordache -, si Foty Ciprian Logofat.
Domnul Mircea Diaconu e pe lista mea, domnul Relu Fenechiu, doamna Norica Nicolai, doamna Mariana Campeanu, Cristian Adomnitei este posibil sa fie unul dintre supleanti, domnul Stavarache.
Florin Alexe, Cristian Anghel, Teodor Atanasiu, Cristian Bagiu, Ilie Bolojan, Mariana Campeanu, Andrei Chiliman, Andrei Marga, Mircea Molot, Mircia Muntean, Marius Nicoara, Marian Petrache, Octavian Popa, Nicolae Robu, Adrian Semcu, Radu Stroe si Marcel Vela.
Claudiu Doltu - Ministrul Finantelor si Economiei Andrei Marga - Ministrul Educatiei Teodor Melescanu - Ministrul Afacerilor Externe Corneliu Dobritoiu - Ministrul Apararii Nationale Mariana Campeanu - Ministrul Muncii si al Protectiei Sociale Eduard Hellvig - Ministrul Infrastructurii Nationale Victor Voicu - Ministrul Sanatatii Victor Paul Dobre - Ministrul Administratiei si Internelor Radu Catana - Ministrul Justitiei Aurelian Penescu - Ministrul Agriculturii Mircea Diaconu - Ministrul Culturii si Identitatii Nationale Prim-ministru:
Textul motiunii, semnat de 210 parlamentari ai Uniunii Social Liberale, a fost prezentat saptamana trecuta in plenul reunit al Parlamentului de deputatul PNL Mariana Campeanu.
Sigur, e posibil sa fi crescut numarul de contracte in sectorul constructiilor, pentru ca a inceput sezonul, insa nu 200.000, pentru ca firmele nu au asteptat noul Cod al muncii ca sa dea startul la angajari", a spus Mariana Campeanu, economista si statisticiana, care a fost ministru al muncii in timpul guvernului Tariceanu.
Alaturi de senatorul valcean din delegatia Romaniei au mai facut parte deputatii Mariana Campeanu, fost ministru PNL al Muncii si democrat-liberalul Catalin Croitoru.
Dupa numararea voturilor din cele 79 de sectii de votare, Florin Tataru a intrunit 42,67% dintre optiuni (9433 de voturi) fiind urmat de Mariana Popa (PDL) cu 35,48% dintre optiuni (7845 de voturi).
El a avut-o drept contra-candidata pe Mariana Pop (PDL). In cursa s-au mai inscris alti doi competitori - Mircea Dolha (Partidul Ecologist Roman) si Horsza Felician Emil, reprezentand Partidul Romania Mare.
Totodata, Dan Sova si-a cerut scuze, vadit iritat, pentru aparitia doamnei Mariana Negoita, membra PSD care a anuntat din senin decizia Comisiei pe treptele PSD.
Expresia potrivita pentru cei care isi mai amintesc, cum bine spunea doamna deputat Mariana Campeanu, de cafeaua surogat pe baza de paie pe care erau siliti sa o bea romanii de rand, in timp ce nomenclatura avea privilegiul de a consuma cafea naturala dar rasuflata.
google-analytics.com