Cautare

368 de rezultate pentru "ghigianu mariana" (3.18 secunde)
"Este o oportunitate pentru municipiul Cernavoda si pentru locuitorii de aici ca firma Colas a considerat avantajos asezarea organizarii de santier aici si speram ca relatia dintre administratia locala si societatea Colas sa fie benefica", a conchis primarul orasului Mariana Mircea (foto).
Si Marius Balasa (inspector general - n.r.), si Marin Ionica (adjunct - n.r.), si Mariana Gheorghe (adjunct - n.r.) au ocupat functiile pe perioada determinata.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a prezentat ieri guvernul alternativ propus de PNL, format din 11 ministere, printre cei desemnati pentru aceste portofolii numarandu-se Teodor Melescanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig. ... Mariana Campeanu - ministru al Culturii, Patrimoniului si Identitatii Nationale:
Printre cei desemnati pentru aceste portofolii se numara Teodor Meleşcanu, Andrei Marga, Mariana Campeanu, Victor Paul Dobre, Mircea Diaconu, Eduard Helvig.
Liderul PNL Crin Antonescu a salutat luni castigarea de catre Mariana Campeanu a mandatului de deputat de Hunedoara. ... O felicit pe Mariana Campeanu, felicit organizatia noastra de la Hunedoara, in frunte cu Mircea Molot, si pe toti care s-au implicat in aceasta campanie", a declarat presedintele PNL.
"Liberala Mariana Campeanu a castigat alegerile parlamentare partiale in Colegiul Hateg". Candidata Partidului National Liberal, Mariana Campeanu, a castigat alegerile partiale organizate, duminica, in Colegiul Hateg-Tinutul Padurenilor pentru ocuparea postului de deputat, potrivit datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean Hunedoara.
Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini. ... De exemplu, alaturi de sus-numitele Mariana Campeanu, Ecaterina Andronescu si Maria Grapini: Renate Weber, Corina Cretu, Alina Gorghiu, Oana Mizil, Diana Tusa, Ana Birchall, Teodora Bertzi, Olguta Vasilescu, Gratiela Gavrilescu, Cristina Pocora, Carmen Moldovan.
Este casatorit cu Mariana Sarbu si are o fiica politician, Daciana Sarbu. ... Mariana Sarbu Copii: 1 fiica - Daciana Sarbu Ginere:
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a dat asigurari, astazi, ca in sectorul bugetar nu vor avea loc reduceri de personal in perioada imediat urmatoare, dar nici nu va fi crescut numarul angajarilor.
Mariana Campeanu a anuntat azi, la Palatul Victoria, ca ministerul Muncii trebuie sa plateasca peste 16 milioane de lei unor fosti angajati concediati ilegal de fostul guvern, despagubirile fiind acordate in 860 de litigii, informeaza NewsIn.
Mariana Campeanu, Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca Parlamentul va aproba in prima sa saptamana de lucru din septembrie reintregirea indemnizatiei pentru mame, informeaza Agerpres.ro.
Isi mentin portofoliile ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, ministrul Mediului, Rovana Plumb, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica, ministrul de Externe, Titus Corlatean, ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.
Acest lucru va fi posibil din cauza faptului ca denominarea va fi pe o perioada relativ scurta, un an si jumatate, iar in tot acest timp, nimeni nu va controla micii agenti economici, care vor scumpi imediat preturileā€, ne-a declarat Mariana Luca, manager Banc Post.
Mariana Somnea, patroana SC SIOMAX SRL, firma care s-a ocupat de reorganizarea judiciara, lichidarea, iar in prezent de scoaterea la licitatie a UREX, a declarat ca nu a auzit niciodata de Lucia Barzaceanu, insa nu a avut motive sa nu ii ofere, contra cost, un caiet de sarcini.
La sfarsitul manifestarii Mariana Gaju, presedintele ACoR- Filiala Constanta, primvicepresedinte al ACoR si edil sef al comunei Cumpana a precizat ca printre principalele probleme dezbatute in cadrul intrunirii si a cursului de pregatire pentru personalul comunelor constantene s-a numarat modalitatea de actiune in cazul unei situatii de criza provocata de aparitia virusului gripei aviare in mediul rural, precum si prevenirea unei astfel de situatii.
La sfarsitul manifestarii Mariana Gaju, presedintele ACoR- Filiala Constanta, primvicepresedinte al ACoR si edil sef al comunei Cumpana a precizat ca printre principalele probleme dezbatute in cadrul intrunirii si a cursului de pregatire pentru personalul comunelor constantene s-a numarat modalitatea de actiune in cazul unei situatii de criza provocata de aparitia virusului gripei aviare in mediul rural, precum si prevenirea unei astfel de situatii.
Metoda de lucru cu clientii vizeaza intalniri cu acestia chiar si an afara orelor de program al Centrului de Credite Imobiliare si Ipotecare Raiffeisen din Constanta, a declarat Mariana Gheorghe, directorul acestui centru.
Pentru a face "lobby" acestei manifestari de la malul marii s-au aflat vineri, 24 noiembrie, la Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia, George Cojocaru, directorul general al ROMEXPO, Corina Ganet, Mariana Dicianu si Catalin Trifu, directori in cadrul aceleiasi institutii, care au sustinut o conferinta de presa chiar in noua sala a CRAMN, Sala "Belvedere", locul unde va avea loc Targul de Cadouri.
"In perioada 1 ianuarie - 30 noiembrie 2006, la nivelul judetului Dolj, exporturile de marfuri, exprimate in FOB, au fost de peste 318 milioane de euro, cu 13,7% mai mari decat in primele 11 luni ale lui 2005", a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
"Au fost intocmite raporturile de oportunitate in vederea obtinerii de subventii de la bugetul de stat, conform Legii 34 pe 1998, pentru un numar de trei organizatii neguvernamentale care au filiale in judetul Constanta", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Directiei de Munca, Familie si Egalitate de sanse Constanta, Mariana Fatu.
google-analytics.com